Bu para ile geçim olmaz mı?

Ne güzel yazmışsınız içim rahatladı biraz inş her şey çok güzel olur. Şuan kışlık unumuz var. 18 ltlik 3 teneke yağımız var şekerimiz var yetecek kadar dolapta etimşz var dondurucuda kışı idare eder gibi duruyor ama alışmadıpım için mi zor geliyor acaba

Şuan tek çocuk için bez alıyorsunuz. Eğer kızınızın yaşı uygunsa hazır çalışmıyorken bezi bıraktırmaya çalışın. Ayrıca eşiniz sigara içiyormuş artık kendi sağlığı için değilse bile bu durum yüzünden bi deneyebilir bırakmayı. Yani birkaç değişiklik yaparsınız ve zamanla insan herşeye alışıyor. Geçinirsiniz ya. Hiç olmadı kendiniz biraz daha küçük bi eve geçip evinizi kiraya verirseniz ordan da az biraz para gelebilir. Hemde ısınma masraflarını düşürürsünüz.

Eşimle sigara konusunda şuan tartışıyor durumdayız umarım galip gelirim yoksa o düşünür gerisini. Ama doğru yani çok ciddi kısıtlamalar yapmadan asla geçinemeyiz. Sebze meyveyi annem alır genelde biizm ailede o konuda bonkördür sağolsun düşünür. Kızımın giysilerini annem aldı doğduğundan beri biz çok az aldık. Bezi uygun kullanırım. İnşallah bu bebeğime de öyle olur. Bu ocak ayına ladae böyle devam edecek maalesef sonrasında ben işe başlayacağım ve ocakta güzel bir miktar para geçecek elimize o zaman rahatlayavapuz

Reactions: 000
Doğum için kenarda altınlar var onları bozacağız. O konu Allahtan yok şuan. 3 ay bile kenara para atsak iyi olacak.

İkinci çocuğun bezi, kıyafeti de kaynanan tarafında alınır. Böylece gecinirsiniz.
Valla pes diyorum. İki çocuk var. Allah korusun hastalık olur, eşiniz işsiz kalabilir vs vs.
Ben asla rahat edemem.
Bir de çok rahat geçinilir yazıyorlar
Anlamıyorum aynı ülkede mi yaşıyoruz?
Bayağı yemeden içmeden ısınmadan şundan bundan kısacaklar
Yetmiyormuş ki kıyafetleri anne alarak yardım ediyor
Yoksa anne ne lüzum var biz alıyoruz denirdi

Markete uğradınmı ufak tefek şeylere bile 100 lira vermeden çıkmıyoruz oda tam alışveriş değil
Daha geçen aynı gün içinde doğalgaz yüzde 30 zam geldi faturalar gürül gürül geliyor
Sebzeler zam şampiyonu oluyor
Nasıl kira yok çok rahat geçinirsin diyorlar anlamıyorum

Ilce de yasiyorum evim.kira araba aldik aylik 1 Milyar ona oduyoruz 2.500 maasla hamd olsun ki yetistriyoruz bir kizim var giderimiz de cok oluyo siz ev de kndinizin gayet guzel gecinirsiniz bnce

600 tl borç var şuan. 2 ay bir miktar biriktirsem iyi olacak.

Ilce ile sehir bir olmuyo bn de ilcede yasiyorum ilce daha karli canim ondan oyke yazmışlardır

az yapin yemekleri
Bi paket makarnayi 3 kere de hasliyorum.
Sebze yemegiyle yarim kgden yapiyorum. Bir yemek bitmeden otekine gecmiyorum.
Cope yemek dokmek nedir?
Haklısınız bu konuda ben kendime çok kızıyorum. Evimizin bu yüzden bereketi yok bence. Her türlü etkiliyor bu durumunuz bizi

Yiyecek israfı yaparız normalde. Kötü bir şe de olsa yaptık hep ama bundan sonra yok

İkinci çocuğun bezi, kıyafeti de kaynanan tarafında alınır. Böylece gecinirsiniz.
Valla pes diyorum. İki çocuk var. Allah korusun hastalık olur, eşiniz işsiz kalabilir vs vs.
Ben asla rahat edemem.
Eşimin çok şükür işsiz kalma durumu yok şuan. Normalde benim güzel bir işim vardı tekrar istediğim anda dönebilirim. Hatta şu aralar part time gitsem mi diye düşünüyorum.. Kv tarafı pek yardım etmezler bize o seçenek hiç yok

Esiniz hakli bence zor olur. İkinci cocuk olmasaymis iyiymis de olmus iste artik ihtiyaclardan kismak gerekecek

Esiniz hakli bence zor olur. İkinci cocuk olmasaymis iyiymis de olmus iste artik ihtiyaclardan kismak gerekecek
Ben bu kelimeye karsiyim cocuk geliyorsa rıskıyla bereketiyle gelir ondan yana konu sahibinin suphesi olmasin rabbim onu verir sana

Bırakması daha doğru olacak sanırım. O çok daha zararlı olabilir sağlık açısından
Tabi ki bırakırsa en güzeli...sağlıga gelince hazır sigara belli başlı işlemlerden geçerek piyasaya sürülüyor..nikotin değeri yüksek...o sarma tütün ise tamamiyle natural ...Tabi bu temizini bulmak şartıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…