bu patron sarkıyor mu sarkmıyor mu??

Konuya yorum yapicak olursam ne desem bilemedim.
Bahsettigimiz kiza parami tatli geliyor..
Kizin aciz esigine varmadimi patron..
Yoksa kizin kendisininde hosunami gidiyor bu yapilanlar bilemedim.

Bence hepside.
Ama yani bu tacizdir kesinlikle.
Bunun tersini iddia etmesin cici kiz.
Ve bunu kiskandigimdan felan soylemiyorum. Nesini kiskaniyor olabilirim? Patronumun bana bu kdar yakin olmamasinimi? Bana dokunmamasinimi? Tuh cok uzuldum keske benim patronumda ellesse.

Siz o kizin neyini kiskanacakmissiniz onu anlamadim
Cok mantiksiz konuşmuş

Maas icin katlaniyorum diyen kendisi saf ayagina yatmasin
Hatta hosuna bile gidiyo olabilir sana rahatsizim demiştir
Aksi halde haklisin derdi sebepleri aciklayip katlanmak zorundayim derdi sana beni kiskaniyosun damgasi vurarak susturmaya calismazdi
Adamin niyeti ortada gayet yem atiyo iste kabul ederse arada ofiste de takikacak biri olsun istiyo adam

Maas durumu sirkete gore degisir ama ortalamaya gore yuksek aliyormus
Ama surekli gece gunduz cagirmasina degecek bi maas ta degil bence

Boşuna deşifre ettin kendini yaa :sopa:
:((( Eve gider gitmez damlar şimdi.
Konuya yorum yapicak olursam ne desem bilemedim.
Bahsettigimiz kiza parami tatli geliyor..
Kizin aciz esigine varmadimi patron..
Yoksa kizin kendisininde hosunami gidiyor bu yapilanlar bilemedim.

Bence hepside.
Ama yani bu tacizdir kesinlikle.
Bunun tersini iddia etmesin cici kiz.
Ve bunu kiskandigimdan felan soylemiyorum. Nesini kiskaniyor olabilirim? Patronumun bana bu kdar yakinolmamasinimi? Bana dokunmamasinimi? Tuh cok uzuldum keske benim patronumda ellesse.
Hayır tam olarak aldığı parayı kıskandığımı söylemek istiyor. 10 gün çalışıyor bu kadar rahat. Yurt dışı imkanı var. Biz onun maaş bordrosunu görmedik. Kendi söylüyor maaşını.
Ben gece gündüz çalıştığım ve kendime zaman ayıramadığım için onu kıskanıyormuşum sanırım. Hani nasıl o 10 günde bunu alır da ben bütün bir ay çalışırım diye.

Ondan işten ayrıl diyormuşum. Sadece mesafe koyabilirmiş. Herkesle bu şekildeymiş adam. Tarzı bu dedi.

:KK43:(( Eve gider gitmez damlar şimdi.

Hayır tam olarak aldığı parayı kıskandığımı söylemek istiyor. 10 gün çalışıyor bu kadar rahat. Yurt dışı imkanı var. Biz onun maaş bordrosunu görmedik. Kendi söylüyor maaşını.
Ben gece gündüz çalıştığım ve kendime zaman ayıramadığım için onu kıskanıyormuşum sanırım. Hani nasıl o 10 günde bunu alır da ben bütün bir ay çalışırım diye.

Ondan işten ayrıl diyormuşum. Sadece mesafe koyabilirmiş. Herkesle bu şekildeymiş adam. Tarzı bu dedi.

Alan razi veren razi o zmn. Sen kenara cekil iyi niyetin basini yakicak yoksa. Kiskanc gelin olursun. Kenara cekil ve "ah be guzelim ben sana demistim" diycegin gunu bekle. O gun yakindir. Baskada bisey yapma.

:KK43:(( Eve gider gitmez damlar şimdi.

Eee tamam tarzı buysa madem neden şikayet ediyor bu yeğen hanım kız ?

Eee tamam tarzı buysa madem neden şikayet ediyor bu yeğen hanım kız ?
Nasıl mesafe koyacakmış onu soruyor. Saçlarıma dokunup a ne güzel demiş. Yakın temas da onu rahatsız etmiş. Ben de sana asılıyor dedim. Yok öyle bi şey olamaz dedi sorun oldu.

Tamam kızlar geldim ben, anlatayım neler olduğunu en baştan.
Şimdi bu kız bana misafirliğe geldi.. Kız kıza kahve içiyorduk. Sonra anlattı.
Kadın bana dedi ki '' ben rahatsız oluyorum aslında davranışlarından ama bu kadar iyi imkanı başka yerde bulamam. o yüzden mesafe koysam yeter''
Ben de buna dedim ki bence etik değil davranışı. Sana sarktığını düşünüyorum. Ben olsam ayrılırım işten.
Sonra bu da bana onun tarzı böyle, samimi herkesle. Aramızda 10 yaş var benle ne yapsın dedi. Aklımı karıştırıyorsun benim dedi.
Ben de öyle düşünmüyorum, neden gece çağırıyor senin onun dışında bir yaşantın olduğunu düşünemiyor mu dedim. O da bana beni kıskanıyor olabilir misin acaba, hemen ayrıl diyorsun dedi.

Sonra ben de buna benim bildiğim bir site var orada kadınlar yazıyor gel yazalım istersen yorumlara bakalım dedim. Kabul etti. Buradaki yorumlara baktık biraz. Sonra beni ne duruma düşürdüğünün farkında mısın. Çık şu siteden dedi. Çıkmayı kabul ettim. Tamam sorun değil dedim ama bu defa da bağırmaya başladı.

'' Kadın 4000 lira çok yüksek diyor, ne demek bu patronla yatıyor muyum da ondan bu kadar yüksektir demeye mi getiriyor sen ne demek istiyorsun senin arkadaşların ne diyor'' dedi. Eşime seslendi. Durumu anlattı. Beni çekemiyor dedi.

Eşime durumu anlattım. Yorumlara baktı. Sonra tamam bundan sonra görüşmezsiniz olur biter dedi.
Bana da gerek yoktu yazmana dedi. Kız gitti konu da böylece kapadı ama ben çok sinir oldum.

Gerçeği duymak canını sıkmış.
O da normal olmadığının farkında ama şartlar rahat geliyor muhtemelen.
Bu arada yeni nickinden mesaj at bela olur muhtemelen sana :D

Ne alaka kıskanıosun dio ki .. Patron genç okadar para veriyorum hertürlü yararlanırım mantığında gibi geldi bana.. Hepsini geçtm özel hayatını nie anlatıo adam kıza ne

Yerinizde olsaydım sen beni kıskanıyorsun dediği anda kapıyı gösterir bir daha da kendisiyle muhattap olmazdım.
Bu ne yahu ne saçmasapan bir gerginlik.
Madem fikir istemiyorsun o zaman konuyu açmazsın bilmiyor mu bunu ?

Yazmayalim artik ilk sayfada olmasin baslik.

Baslik sahibinin konuları, nicki desifre olmasin.

Tabi gizliyor muydu bilmiyorum ama :)

burada yazanlar sanirim yonetici asistanligi nedir bilmiyorlar...yonetici asistanligi eger gercekten kurumsal bir sirketse patronun eli koludur.dil bilen egitimli insanlar secilir.her an patronla olmasi asilindigi anlamina gelmez.ama parron cinsel hayatini anlatiyorsa asilmiyosa bile mesafe olmali.bu konuda

Konu sahibi tarafından yapılan açıklama şu anda bahsi geçen kişiyi rahatsız ediyor mu ve onun üzerinden yapılan yorumlara karşı mı evet o halde konu sahibi bu konuda etik davranmıyor bence

Kabak yine senin basina patladi bak.
Kotu gelin oldun.
Ama bence o kizimiz yine korsan takilir bu konuya verilen cevaplari okumak icin ugrar arada.

Ona hitaben olsun bi yazim;
Arkdasim biz seni tanimayiz bilmeyiz, senin guzelliginle, naaminla, maasinla alakadar olmayiz. Burdaki yorum yapan hanimlari sen ev hanimimi sandin? Burda calisanimiz var, doktor, avukat savcilarimiz, polislerimiz var. Hepsi senin maasini kiskaniyor sanma, cunku senin aldigin paradan cok cok daha fazla kazananlar var. Yani " aldigim parayi kiskaniyor hepsi" zirvaligini bi kenara koy.

Ayrica burda birisi size " 4000 maas cok fazla, acaba baska ne islerini yapiyordur allah bilir" diyorsa konu sahibine neden kiziyosun? Omu bizim yazilarimizi yonetiyor? Hersey kendi yazdigindan sorumludur, bi sorn varsa o yaziyi yazan uyeye ofkelen.

eğer arkadaş okuyorsa:

4000 tl öyle kolay kazanılan bir para değil amaaa
eğer ki gecenin bi köründe patron çağırıp seks hayatını içeren şeyler anlatıyorsa nabız yokluyor demektir bence

Konu sahibi tarafından yapılan açıklama şu anda bahsi geçen kişiyi rahatsız ediyor mu ve onun üzerinden yapılan yorumlara karşı mı evet o halde konu sahibi bu konuda etik davranmıyor bence
Konunun kapatılmasını çoktan istedim.. Bu forumda konu açıyorsam ve burada insanları meşgul ediyorsam tabi ki konunun akıbetinden bahsetmek durumundayım. Kendisi evine gidince bakar mıı bakmaz mı bilinmez. Ama ben üstüme düşüne yaptığımı düşünüyorum.

Bence buraya konu açmak hiç iyi bir fikir değil.Kızla aranızda geçen diyaloga bakılırsa burdan gelecek olan yorumlardan da hoşlanmayacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. Çünkü her telden insan var burda haddini aşan yorumlar da illaki oluyor.Gereksiz yere uzamış her şey. Sen bilirsin senin hayatın diye kestirip atsaydın konuyu keşke.

Olaydan rahatsız olduğunu söyleyip sonra kıskançlıkla suçlaması da ayrı gariplik. Heralde senin maaş için sabret gitsin demeni falan bekledi.

Patron-çalışan arasında bu tür muhabbetler kesinlikle normal değil. Kız rahatsız oluyorsa adamın tarzı böyle diye alttan almak zorunda değil. Rahatsızlığını belli etmeliydi. Ama şu raddeden sonra mesafe koymayı başarabileceğini zannetmiyorum.

burada yazanlar sanirim yonetici asistanligi nedir bilmiyorlar...yonetici asistanligi eger gercekten kurumsal bir sirketse patronun eli koludur.dil bilen egitimli insanlar secilir.her an patronla olmasi asilindigi anlamina gelmez.ama parron cinsel hayatini anlatiyorsa asilmiyosa bile mesafe olmali.bu konuda

Ben biliyorum asistanlik nedir, nasil yapılır.

Mesela sacima dokunup ne guzel diyemez. Yatak maceralarini anlatamaz. Zira is taniminda bunlar olmaz.

Madem sizinle yeterince samimiyeti yok, böyle özel bir mevzuyu neden sizinle paylaşıyor?

Back
X