- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi queenofhaters
Boşuna deşifre ettin kendini yaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşuna deşifre ettin kendini yaa![]()
Hayır tam olarak aldığı parayı kıskandığımı söylemek istiyor. 10 gün çalışıyor bu kadar rahat. Yurt dışı imkanı var. Biz onun maaş bordrosunu görmedik. Kendi söylüyor maaşını.Konuya yorum yapicak olursam ne desem bilemedim.
Bahsettigimiz kiza parami tatli geliyor..
Kizin aciz esigine varmadimi patron..
Yoksa kizin kendisininde hosunami gidiyor bu yapilanlar bilemedim.
Bence hepside.
Ama yani bu tacizdir kesinlikle.
Bunun tersini iddia etmesin cici kiz.
Ve bunu kiskandigimdan felan soylemiyorum. Nesini kiskaniyor olabilirim? Patronumun bana bu kdar yakinolmamasinimi? Bana dokunmamasinimi? Tuh cok uzuldum keske benim patronumda ellesse.
(( Eve gider gitmez damlar şimdi.
Hayır tam olarak aldığı parayı kıskandığımı söylemek istiyor. 10 gün çalışıyor bu kadar rahat. Yurt dışı imkanı var. Biz onun maaş bordrosunu görmedik. Kendi söylüyor maaşını.
Ben gece gündüz çalıştığım ve kendime zaman ayıramadığım için onu kıskanıyormuşum sanırım. Hani nasıl o 10 günde bunu alır da ben bütün bir ay çalışırım diye.
Ondan işten ayrıl diyormuşum. Sadece mesafe koyabilirmiş. Herkesle bu şekildeymiş adam. Tarzı bu dedi.
Eee tamam tarzı buysa madem neden şikayet ediyor bu yeğen hanım kız ?(( Eve gider gitmez damlar şimdi.
Hayır tam olarak aldığı parayı kıskandığımı söylemek istiyor. 10 gün çalışıyor bu kadar rahat. Yurt dışı imkanı var. Biz onun maaş bordrosunu görmedik. Kendi söylüyor maaşını.
Ben gece gündüz çalıştığım ve kendime zaman ayıramadığım için onu kıskanıyormuşum sanırım. Hani nasıl o 10 günde bunu alır da ben bütün bir ay çalışırım diye.
Ondan işten ayrıl diyormuşum. Sadece mesafe koyabilirmiş. Herkesle bu şekildeymiş adam. Tarzı bu dedi.
Nasıl mesafe koyacakmış onu soruyor. Saçlarıma dokunup a ne güzel demiş. Yakın temas da onu rahatsız etmiş. Ben de sana asılıyor dedim. Yok öyle bi şey olamaz dedi sorun oldu.Eee tamam tarzı buysa madem neden şikayet ediyor bu yeğen hanım kız ?
Tamam kızlar geldim ben, anlatayım neler olduğunu en baştan.
Şimdi bu kız bana misafirliğe geldi.. Kız kıza kahve içiyorduk. Sonra anlattı.
Kadın bana dedi ki '' ben rahatsız oluyorum aslında davranışlarından ama bu kadar iyi imkanı başka yerde bulamam. o yüzden mesafe koysam yeter''
Ben de buna dedim ki bence etik değil davranışı. Sana sarktığını düşünüyorum. Ben olsam ayrılırım işten.
Sonra bu da bana onun tarzı böyle, samimi herkesle. Aramızda 10 yaş var benle ne yapsın dedi. Aklımı karıştırıyorsun benim dedi.
Ben de öyle düşünmüyorum, neden gece çağırıyor senin onun dışında bir yaşantın olduğunu düşünemiyor mu dedim. O da bana beni kıskanıyor olabilir misin acaba, hemen ayrıl diyorsun dedi.
Sonra ben de buna benim bildiğim bir site var orada kadınlar yazıyor gel yazalım istersen yorumlara bakalım dedim. Kabul etti. Buradaki yorumlara baktık biraz. Sonra beni ne duruma düşürdüğünün farkında mısın. Çık şu siteden dedi. Çıkmayı kabul ettim. Tamam sorun değil dedim ama bu defa da bağırmaya başladı.
'' Kadın 4000 lira çok yüksek diyor, ne demek bu patronla yatıyor muyum da ondan bu kadar yüksektir demeye mi getiriyor sen ne demek istiyorsun senin arkadaşların ne diyor'' dedi. Eşime seslendi. Durumu anlattı. Beni çekemiyor dedi.
Eşime durumu anlattım. Yorumlara baktı. Sonra tamam bundan sonra görüşmezsiniz olur biter dedi.
Bana da gerek yoktu yazmana dedi. Kız gitti konu da böylece kapadı ama ben çok sinir oldum.
Konunun kapatılmasını çoktan istedim.. Bu forumda konu açıyorsam ve burada insanları meşgul ediyorsam tabi ki konunun akıbetinden bahsetmek durumundayım. Kendisi evine gidince bakar mıı bakmaz mı bilinmez. Ama ben üstüme düşüne yaptığımı düşünüyorum.Konu sahibi tarafından yapılan açıklama şu anda bahsi geçen kişiyi rahatsız ediyor mu ve onun üzerinden yapılan yorumlara karşı mı evet o halde konu sahibi bu konuda etik davranmıyor bence
burada yazanlar sanirim yonetici asistanligi nedir bilmiyorlar...yonetici asistanligi eger gercekten kurumsal bir sirketse patronun eli koludur.dil bilen egitimli insanlar secilir.her an patronla olmasi asilindigi anlamina gelmez.ama parron cinsel hayatini anlatiyorsa asilmiyosa bile mesafe olmali.bu konuda