bu patron sarkıyor mu sarkmıyor mu??

Ben biliyorum asistanlik nedir, nasil yapılır.

Mesela sacima dokunup ne guzel diyemez. Yatak maceralarini anlatamaz. Zira is taniminda bunlar olmaz.
pratikte her sirkette ole olamiyor.ben bugun kiyafetini sacini begenmedim git eve ustunu degistir fon cektir diyenini de biliyorum.dogrudur bunlar demiyorum bakin karistirmayin birbirine.ama pek cok yerde boyle olabiliyor.cok kaliteli yerler elbette vardir.

Is disinda ne munasebet cagiriyor?
Ne munasebet seks konusabiliyor?
Ne curret sacina dokunabiliyor?
En onemliside ona bu cesareti kim veriyor?
Kusura bakmasin o calisan arkadas ama sarkma yok bildigin bile isteye gorusme var.bundan rahatsiz olan kisi tepkisini aninda koyar.maasi iyimis ayrilmak istemiyormus bu yuzden susuyormus.bunlar hikaye...

Patronu asılıyormu asılmıyormu yarın birgün tecavüz de edermi? beni ilgilendirmiyor ama, Sohbet ederken seni kıskançlıkla suçlayan bi kızı bide yengesin sen, ne evine al ne karşına al konuş senin iyi niyetine karşı terbiyesizlik etmiş ben olsam madem öyle canın cehenneme kız senin derdim. Terbiyesiz anlatmasın madem sana" zaten ne b*k geliyorsa eşin akrabasından geliyor

O patronda bi acayip yani, seks hayatını anlatarak kızın üzerinde nasıl bir etki bırakacağını sanıyor acaba, amacı tacizse. O da ayrı bi saçmalık. Amacı bi gün kızla da sevismekse, kendi işini baltalıyor resmen. Çünkü kadinlar onla bunla seks yapan biriyle sevişmek istemezler. (İstisnalar hariç) Malum, kadinlar özel olmak ister. Adam yanlış yerden yürüyor bence.

ohaaa diyorum başka bir şey demiyorum, kıskanıyorsun mu diyor bide, bence bu kuzen midir nedir bir doktora görünsün,iyi niyet bu kadar yanlış algılanamaz yani kafasından şüphe ettim :KK14: elalemin adamı buna mesai saati dışı seks hayatını anlatıyor, saçlarını elliyor ve bunlara rağmen onu suçlayacağına, seni suçluyor. bence sen hiç bulaşma yarın öbür gün adam evine çağrır gece kalsana falan dedi diye sana anlatır gene suçlu sen olursun boşver bulaşma, çok istiyorsa abisine anlatsın:duduk: bence de adamda gözü var bunun ve bunları sırf sen kıskan diye seni kıskandırmak için anlatmış sana, hastalıklı zihniyetle yani

Kendisi de rahatsızmış zaten niye böyle bir tepki veriyor ki siz yorum yapınca?
Hadi böyle biri olduğunuzu düşünüyor niye sizinle paylaşıyor.
Bir de eşinize mi şikayet etti? Ya ben de 25 yaşındayım, çocuk gibi geldi bana davranışları.
Ayrıca iş dışında bir şey için zorunlu tutamaz, samimiyet varsa arkadaşça vardır gelmek istemediğinde kabul etmiyorsa orada patronluk yapıyor demektir.
4000 tl hoş geliyor olabilir mi. Kafası karışık olan kendisi hatta bence korku da var ama hıncını çevresinden alıyor sanırım.
Karar kendisinin.

Konu sahibisi iyilikten maraz dogar tezinide kanitlams oldunuz bu gece :-)
Bosverin
Insanlari onemsyoruz ya bsey saniyolar kendilerini..
Ne var yani anlasmissin kabul etmissin sonra neyden rahatsz oluosun kimse ona onun tabir ettgi cumleler kurmadi esiniz de tebrikler cok olgun karsilamis :-)
Ama sizinle ugrasmz umarm o kadin hani eski konulari falan.
Bosverin gece gece bosuna gerilmeyin:KK76:

Konunun kapatılmasını çoktan istedim.. Bu forumda konu açıyorsam ve burada insanları meşgul ediyorsam tabi ki konunun akıbetinden bahsetmek durumundayım. Kendisi evine gidince bakar mıı bakmaz mı bilinmez. Ama ben üstüme düşüne yaptığımı düşünüyorum.
Ben doğru bulmuyorum bu gibi davranışta bulunan insanları
Deşifre etmek doğru değil formu iyi biliyorsunuz yapılabilecek yorumlar konusunda karşı tarafın incinme olasılığını hesaplamalıydınız
Yani ben olsam böyle düşünürdüm
Ve iki bekar reşit insan söz konusu yakınlaşma olabilir

Ben doğru bulmuyorum bu gibi davranışta bulunan insanları
Deşifre etmek doğru değil formu iyi biliyorsunuz yapılabilecek yorumlar konusunda karşı tarafın incinme olasılığını hesaplamalıydınız
Yani ben olsam böyle düşünürdüm
Ve iki bekar reşit insan söz konusu yakınlaşma olabilir
Teşekkür ederim, hiç bu açıdan düşünmemiştim aslında.
Kıskanıyorsun deyince ben o an sadece '' hayıır ben seni kıskanmıyorum' deyip kendimi aklamaya çalıştım'.
Doğru aslında kırılmış olabilir, forumdan böyle yorumlar gelebileceğini bilmiyordu.
Elbette yakınlaşma olabilir, bunu da desteklerdim ben kendimce.
Sadece sanırım adamın niyetinin farkında değildi.
Sağ olun tekrardan

Teşekkür ederim, hiç bu açıdan düşünmemiştim aslında.
Kıskanıyorsun deyince ben o an sadece '' hayıır ben seni kıskanmıyorum' deyip kendimi aklamaya çalıştım'.
Doğru aslında kırılmış olabilir, forumdan böyle yorumlar gelebileceğini bilmiyordu.
Elbette yakınlaşma olabilir, bunu da desteklerdim ben kendimce.
Sadece sanırım adamın niyetinin farkında değildi.
Sağ olun tekrardan
Boşuna deşifre oldun, şimdi intikam hırsıyla geçmişe dönük tüm yorumlarını inceleyebilir. Keşke yeni üyelik alsaydınız yeğene

Back
X