bu prenseslik değil mi

Labbella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
304
270
103
flörtüm benim onu arabayla almamı bekliyor galiba dün buluşacaktık ben yorgun olduğum için arabayla gitmek istemedim işe, buluşacağımız yer de bana yakın metro üstü dönüşte de dedim taksiyle dönerim nolcak onun evine de yakın bi yer zaten taksiyle 5 dk sürer maksimum. Benim metroyla geleceğimi öğrenince ne plansız ne üşengeç insansın gibisinden laf soktu bana özensizsin dedi görüşmeyi iptal etti gerildik biraz sizce bu prenseslik değil mi ?

Poposu kıymetliyse yapmasın flört mlört bu ne ya?

pardon bunları sizin değil onun yapması lazım tütüsünü benden giysin, bırak kurtul acilen sepetleee.

Arabayla gelmedin diye değil ama onu duyunca laf soktu falan öyle oldu
Arabayla gelmediğim için tabiki başka şeyler öne sürüp iptal etmiş .Arkana bakmadan kaç .araba olmayınca hemen iptal etmeler biz kızlar yapmıyoruz bunu . Bundan ne adam olur ne koca

hemen özür dileyin ve diyin ki "tamam canım haklısın merak etme erkeğin seni evden alacak, sen de en güzel elbiseni giy, saçlarını su dalgası yaptır, 8 gibi hazır ol ve gerisini bana bırak"
Ay konu sahibinin sevgilisi gibi prenses olamadım ya yazıklar olsun bana

Ayyy ayril kendi araba alsin binsin manyağa bak üşengeçlik asil markete bile arabayla gidenler üşengeç

Ayrilin, ciddiyim

Bu prenses görücü usulü tanıştırıldığınız densiz mi yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…