Poposu kıymetliyse yapmasın flört mlört bu ne ya?flörtüm benim onu arabayla almamı bekliyor galiba dün buluşacaktık ben yorgun olduğum için arabayla gitmek istemedim işe, buluşacağımız yer de bana yakın metro üstü dönüşte de dedim taksiyle dönerim nolcak onun evine de yakın bi yer zaten taksiyle 5 dk sürer maksimum. Benim metroyla geleceğimi öğrenince ne plansız ne üşengeç insansın gibisinden laf soktu bana özensizsin dedi görüşmeyi iptal etti gerildik biraz sizce bu prenseslik değil mi ?
pardon bunları sizin değil onun yapması lazım tütüsünü benden giysin, bırak kurtul acilen sepetleee.flörtüm benim onu arabayla almamı bekliyor galiba dün buluşacaktık ben yorgun olduğum için arabayla gitmek istemedim işe, buluşacağımız yer de bana yakın metro üstü dönüşte de dedim taksiyle dönerim nolcak onun evine de yakın bi yer zaten taksiyle 5 dk sürer maksimum. Benim metroyla geleceğimi öğrenince ne plansız ne üşengeç insansın gibisinden laf soktu bana özensizsin dedi görüşmeyi iptal etti gerildik biraz sizce bu prenseslik değil mi ?
Arabayla gelmedin diye değil ama onu duyunca laf soktu falan öyle olduayy arabayla gelmediniz diye mi iptal etti? iticiii.
Arabayla gelmediğim için tabiki başka şeyler öne sürüp iptal etmiş .Arkana bakmadan kaç .araba olmayınca hemen iptal etmeler biz kızlar yapmıyoruz bunu . Bundan ne adam olur ne kocaArabayla gelmedin diye değil ama onu duyunca laf soktu falan öyle oldu
Ben de anlamadım ben sabah çok uykuluydum servisle gelmek pratik oluyor dedim bozuldu çok zor bi insansın falan dediPlansızlık ve üşengeçlik tam olarak hangi davranışınız için söylenmiş ben ikisini de göremedim de.
Ay konu sahibinin sevgilisi gibi prenses olamadım ya yazıklar olsun banahemen özür dileyin ve diyin ki "tamam canım haklısın merak etme erkeğin seni evden alacak, sen de en güzel elbiseni giy, saçlarını su dalgası yaptır, 8 gibi hazır ol ve gerisini bana bırak"
Ayyy ayril kendi araba alsin binsin manyağa bak üşengeçlik asil markete bile arabayla gidenler üşengeçflörtüm benim onu arabayla almamı bekliyor galiba dün buluşacaktık ben yorgun olduğum için arabayla gitmek istemedim işe, buluşacağımız yer de bana yakın metro üstü dönüşte de dedim taksiyle dönerim nolcak onun evine de yakın bi yer zaten taksiyle 5 dk sürer maksimum. Benim metroyla geleceğimi öğrenince ne plansız ne üşengeç insansın gibisinden laf soktu bana özensizsin dedi görüşmeyi iptal etti gerildik biraz sizce bu prenseslik değil mi ?
Ayrilin, ciddiyimflörtüm benim onu arabayla almamı bekliyor galiba dün buluşacaktık ben yorgun olduğum için arabayla gitmek istemedim işe, buluşacağımız yer de bana yakın metro üstü dönüşte de dedim taksiyle dönerim nolcak onun evine de yakın bi yer zaten taksiyle 5 dk sürer maksimum. Benim metroyla geleceğimi öğrenince ne plansız ne üşengeç insansın gibisinden laf soktu bana özensizsin dedi görüşmeyi iptal etti gerildik biraz sizce bu prenseslik değil mi ?
flörtüm benim onu arabayla almamı bekliyor galiba dün buluşacaktık ben yorgun olduğum için arabayla gitmek istemedim işe, buluşacağımız yer de bana yakın metro üstü dönüşte de dedim taksiyle dönerim nolcak onun evine de yakın bi yer zaten taksiyle 5 dk sürer maksimum. Benim metroyla geleceğimi öğrenince ne plansız ne üşengeç insansın gibisinden laf soktu bana özensizsin dedi görüşmeyi iptal etti gerildik biraz sizce bu prenseslik değil mi ?
Kendisi kaza yapmış yıllar evvel artık araba kullanmıyorAyyy ayril kendi araba alsin binsin manyağa bak üşengeçlik asil markete bile arabayla gidenler üşengeç
Bu prenses görücü usulü tanıştırıldığınız densiz mi yoksa?flörtüm benim onu arabayla almamı bekliyor galiba dün buluşacaktık ben yorgun olduğum için arabayla gitmek istemedim işe, buluşacağımız yer de bana yakın metro üstü dönüşte de dedim taksiyle dönerim nolcak onun evine de yakın bi yer zaten taksiyle 5 dk sürer maksimum. Benim metroyla geleceğimi öğrenince ne plansız ne üşengeç insansın gibisinden laf soktu bana özensizsin dedi görüşmeyi iptal etti gerildik biraz sizce bu prenseslik değil mi ?
Sen birkaç defa da alma arabayla kesin ayrılır sendenKendisi kaza yapmış yıllar evvel artık araba kullanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?