bu prenseslik değil mi

Her seye soylenen bir tip mi? Daha flort doneminde sen şöylesin böylesin diyen adam cileden cikarir be

Her seye soylenen bir tip mi? Daha flort doneminde sen şöylesin böylesin diyen adam cileden cikarir be
Ay begüm aynen bildin öyle vallahi beni heyecansız olmakla falan suçluyor ama elimden geleni yapıyorum aslında esprili biriyim falan espri yapıyorum sohbet acıyorum o devamını getiremiyor.

Prenseslik değil içinde yeterli ilgi yok demek ki. Buluşmaya arabayla gidilmediği için hevesi kırılıyorsa sizi görmeye çok da hevesli değil demek ki. Yoksa insan imkansızlık içinde bile o kişi için yolları aşmak ister bu kadar kolay iptal etmez.

İşte o da bana aynı şeyi söylüyor senin yeterince özenin heyecanın yok diyor hep bu yüzden sorun yaşadık

Mune bana sende ozensizlik görüyorum plansizsin falan dedi beni suçladı resmen ben de söylenmeyi ve beni eleştirmeyi kes dedim o da daha da köpürdu nası kes dermişim
Bu ilişkinin errrrrkeği benim kes de derim severim de diyeydin
(Ağır ironi içerir)

Ay begüm aynen bildin öyle vallahi beni heyecansız olmakla falan suçluyor ama elimden geleni yapıyorum aslında esprili biriyim falan espri yapıyorum sohbet acıyorum o devamını getiremiyor.
Ben bu adama taktım kafayı, zaten bu ara yine giyime bile karışan erkekleri okuyorum bdvde, piyango sizin prensese vurdu, heyecandan kasıt nedir? Whatsapp ya da instaya aşkımı almaya gidiyorum aşkım kalp ben gibi durum paylaşımları falan mı heyecandan kasıt? Veya buluşmaya gidiyorum diye yollarda korna çala çala mı gideceksiniz ne heyecanı ? Bu adam insanda heyecan bırakmaz ki sohbeti dahi devam ettiremiyor.

son dönemlerde erkekler trip atar modda geziyor. Roller değişmeye başlıyor

Mune abla geçen gün beni niye banladın

mesaj da atmamışsın şundan dolayı diye

Adam bide kendi eksiklerini karşısındakine yüklüyor belli ki.Ay tam kaçmalık bi tip.Özene bezene beyfendiyi arabanızla almaya gideceksiniz ve tekrar evine bırakacaksınız beklenti yüksek paşazade de konu sahibinin gözü bi an önce açılır umarım

Ayy benim üniversitede kısa dönem bir sevgilim olmuştu, bende araba vardi onda yoktu. Bir yere giderken falan gocunmazdim yani hakkaten ama bazen bahçeliye falan gidecek olursak park sorunu olmasın diye dolmuşla gidelim derdim. O da böyle dışarı bir yere araba yerine dolmuşla gidince direkt modum düşüyor demişti e be dırzo benden önce araba mı görmüştün diyemedim tabi o zamanlar kibar biriydim neyse bu da böyle bir anımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…