- Konu Sahibi JewelryBonney
-
hakkaten yaaa şoktayım !!!! nasıl nasıl nasıl olur inanamıyorum!!!!! birde marifet gibi başkalarına gösteriyor kendi çocuğuma bile neler yaptım diye!!!!!!!!!! adi pislik !!!!!!Bir insan nasıl kendi çocuğuna bile merhamet göstermeyecek kadar vahşi, acımasız bir yaratığa dönüşebilir inanamıyorum gerçekten.
ayy umarım yakalanmıştır !!!!! ayrıca umud ediyorum ki içerdede hakettiği gibi yaşar !!!!!!Şimdi bunu kolay kolay hakim bırakmaz
Olağan olmaz yani bırakmadı ve o çocuğu sosyal hizmetlere teslim etmemesi
Beni öptü denilenler bile tutuklanıyor çocuk tacizinden çocuklar nispeten önemseniyor gibi idi
Pazartesi gününden söz ediyor umarım avukat itiraz etmiş ve üst mahkeme makul karar vermiştir
Allah bu adamı kahretsin derken orda bi adam fotosu yokki !!!!!! rezil bir yaratık fotosu var !!!!!!Ben anlaamıyorum inanılmayacak birşey değil ki adam kravat taktı diye iyi halden indirim alıyor arkadaşlar neye inanamıyorsunuz.Bu ülkede herşeye inanırım ben.Baklava çalan çocuklara hapis cezası verilen ülkede hiç birşey şaşırtmıyor beni.Ayrıca çok kadın cinayetine tanık olmadık mı? Kaç kere kadın koruma talep ediyor öldüreleceğini söylüyor mahkemeye umursanmıyor kadın ölüyor sonra gündeme geliyor.Allah bu adamı kahretsin sinirlerime hakim olamıyorum elim ayağım titredi lanet olsun.Yazılacak çok şey var ama ne diyeyim burası Türkiye..
hakkaten yaaa şoktayım !!!! nasıl nasıl nasıl olur inanamıyorum!!!!! birde marifet gibi başkalarına gösteriyor kendi çocuğuma bile neler yaptım diye!!!!!!!!!! adi pislik !!!!!!
Çok doğru söylemişsin bu adama koyacaağım bir sınıf yok yaratık bile denmez bu sıfatsıza..Allah bu adamı kahretsin derken orda bi adam fotosu yokki !!!!!! rezil bir yaratık fotosu var !!!!!!
Ben anlaamıyorum inanılmayacak birşey değil ki adam kravat taktı diye iyi halden indirim alıyor arkadaşlar neye inanamıyorsunuz.Bu ülkede herşeye inanırım ben.Baklava çalan çocuklara hapis cezası verilen ülkede hiç birşey şaşırtmıyor beni.Ayrıca çok kadın cinayetine tanık olmadık mı? Kaç kere kadın koruma talep ediyor öldüreleceğini söylüyor mahkemeye umursanmıyor kadın ölüyor sonra gündeme geliyor.Allah bu adamı kahretsin sinirlerime hakim olamıyorum elim ayağım titredi lanet olsun.Yazılacak çok şey var ama ne diyeyim burası Türkiye..
hatta ölmeden kavransada ölemese onuda beceremese !!!!! nasıl ki o kızına onları yaptı Mevlam o kızcağızın sesini duyuyor mutlaka yanına kalmayacak!!!!!!Bunu yapıp da zerre kadar pişman olmayan hatta bununla övünen insan olamaz; yaratık, canavar bile hafif kalır. Böyleleri acıdan kıvranarak ölüp yok olsa keşke.
Bize de iletisim adreslerini yazsaniz bizde mail atsak ?Yavrucagin fotolarina bakinca ezildim.insanligimdan utandim. Fakat babasi olacak caninin fotografini gorunce inanin oturdugum yerden ben bile korktum. Benzer olaylar benimde basima geldi. İnanin insanin korkuyla yasamasi olmekten daha zor... E devlet araciligiyla bir cok kez basbakanliga ve cumhurbaskanligina yazdigim konular oldu. Bu konu icinde yazacagim. Ama ne kafar cok ses olursak o kadar yanki buluruz. Yapacagimiz basvuru 3 dkmizi alir. Hadi birlik olalim ve bi nebze de olsa o aileye yardimci olmaya calisalim...
Allaha cc emanet olsunlar insallah ve rabbim boylelerine firsat vermesin insallahhh
Cnm direk mail adresi muhakkak vardir ama bnde bilmiyorum. E devlet sifremle kendi sayfama giriyorum. (Turkiye@gov.tr) Ordan e hizmetlerden cumhurbaskanina yazin kismi var ya da bimere yazin... Buralar araciligiyla kac kez mail gönderdim ve her seferinde yanit geldi. Bazen 1 hafta icinde yanitlandi bazen 3 ay ama muhakkak bi cvp geldi...Bize de iletisim adreslerini yazsaniz bizde mail atsak ?
Ne yapacagız biri tek tek anlatsin lutfen.
Bu nedir Allahaşkına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?