Bu rezilliğe ne yapayim fikir verin

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11.262
Puanlar
208
Arkadaslar iyi aksamlar. Uzun suredir forumda yoktum bebegimden dolayi umarim herkes iyidir. Kisa tutmaya calisacagim ne anlatacagim zaman zaman cevap veremeyebilirim bebegim uyandiginda.
Simdi benim rahat dort yasindan beri tanistigim ailecek tanistigimiz cocukluk arkadasim var. Hollandada yasiyor ailesiyle oraya yerlestiler kiz 18 yasindayken. Dolayisiyla burda sadece bir abisi ve ablasi kaldi geri kalan herkes orda. Her sene gelir ama arkadaslariyla gorusur abisiyle gorusur ablasiyla pek arasi yok ama disarsa yer icerler. Biz hep goruntulu vs konusuruz. Oralardan hic istegim olmaz. Her sene gelirken iste laf olsun torba dolsun bu hindistan cevizli yuvarlak cikolatalardan bir paket getirir. 30 ml parfumden bir tane. Bir tanede kucuk boy yuz kremi.belki kendi eski giydigi iki uc tisort. İste sana bir suru seyy getirdim der gecer. Bu sene aradi estetik yaptrmaya geliyorum turkiye daha iyi bu konuda dr bul dedi. Bebegim var cok eski rahatligimiz olmaz dedim bastan. Sana hizmetkar davranamam sen misafir gibi olma dedim. Cocugum herseyden onemli dedim bastan. Ama bes gun falan kalacak saniyorum. Evimde kalabilir sorun yok. Biliyosunuz esimden ayrildim. Bugun tam 22. Gun. Ameliyatini oldu. Doktora goturdum. Avmlere gitmek istedi goturdum. Birde gorusmedigi ablasini yegenlerini bana sormadan cagirmis ben gorunce sok oldum. Ablasida kaldi 12 gun. Artik ben surat yapinca ablası döndü evine. Ama kizini birakti 20 yasinda. bunlar havluyu alir duşa girer. Cay demlerler. Kahvaltiyi hazirliyorlar iki saat toplamazlar. Saclarini tariyolar yerlerde saclar. Eski gunelrin hatrina sus sus. Birde milyonlar icinde yuzuyorlar. Para dolarlar hırla. Yurdisindakilere kuyumculardan hediye aliyor kendine bir suru altin aliyor indirimli diye. Ama benim bebegime bir grami birakin bir nazarlik takmadim diyeceksinizki ihtiyacinmi var asla yok. Babasi ve ailem kral gibi bakiyorlar. Ama bastan uc bes gunluge gelicekti ve ben ameliyat diye kabul ettim. O kadar yuzsuzluk yaptilar o kadar sogudumki. Simdi bileti erteliyorda erteliyo sonunda gidecekmis bir kac gune. Ama ben verdiklerini valizine koymayi dusunuyorum. Evde sadece ufak seylere yardim ediyor bulasik sofra toplama vs. Birde disarsa yemek yense bazen ismarliyir. Ama sonucta disarida onun isleri icin cikiyoruz. O olmasa ben zaten cocugumla ya parktayim ya evde. Simdi size soruyorum gittikten sonra zaten kesin kesin engelleyecegim ailesiyl beraber hepsini. Ama sizce direkmi engelleyyeim iki kelime laf edeyimmi. Ne yaparsiniz siz olsaniz. Ben habire evi topluyorum sofra hazirliyorim maddi olarakta manevi olarakta kullanilmis hissi icime oturdu. Yoksa gercekten altininda degilim. Baskasina yagdiririken benim evimi kullanipta gozumun onunde boyle yapmasi hosuma gitmedi. Sizce ne yapayim

Bence açılacak söyle anlat derdini birden engelleme

Arkadaslar iyi aksamlar. Uzun suredir forumda yoktum bebegimden dolayi umarim herkes iyidir. Kisa tutmaya calisacagim ne anlatacagim zaman zaman cevap veremeyebilirim bebegim uyandiginda.
Simdi benim rahat dort yasindan beri tanistigim ailecek tanistigimiz cocukluk arkadasim var. Hollandada yasiyor ailesiyle oraya yerlestiler kiz 18 yasindayken. Dolayisiyla burda sadece bir abisi ve ablasi kaldi geri kalan herkes orda. Her sene gelir ama arkadaslariyla gorusur abisiyle gorusur ablasiyla pek arasi yok ama disarsa yer icerler. Biz hep goruntulu vs konusuruz. Oralardan hic istegim olmaz. Her sene gelirken iste laf olsun torba dolsun bu hindistan cevizli yuvarlak cikolatalardan bir paket getirir. 30 ml parfumden bir tane. Bir tanede kucuk boy yuz kremi.belki kendi eski giydigi iki uc tisort. İste sana bir suru seyy getirdim der gecer. Bu sene aradi estetik yaptrmaya geliyorum turkiye daha iyi bu konuda dr bul dedi. Bebegim var cok eski rahatligimiz olmaz dedim bastan. Sana hizmetkar davranamam sen misafir gibi olma dedim. Cocugum herseyden onemli dedim bastan. Ama bes gun falan kalacak saniyorum. Evimde kalabilir sorun yok. Biliyosunuz esimden ayrildim. Bugun tam 22. Gun. Ameliyatini oldu. Doktora goturdum. Avmlere gitmek istedi goturdum. Birde gorusmedigi ablasini yegenlerini bana sormadan cagirmis ben gorunce sok oldum. Ablasida kaldi 12 gun. Artik ben surat yapinca ablası döndü evine. Ama kizini birakti 20 yasinda. bunlar havluyu alir duşa girer. Cay demlerler. Kahvaltiyi hazirliyorlar iki saat toplamazlar. Saclarini tariyolar yerlerde saclar. Eski gunelrin hatrina sus sus. Birde milyonlar icinde yuzuyorlar. Para dolarlar hırla. Yurdisindakilere kuyumculardan hediye aliyor kendine bir suru altin aliyor indirimli diye. Ama benim bebegime bir grami birakin bir nazarlik takmadim diyeceksinizki ihtiyacinmi var asla yok. Babasi ve ailem kral gibi bakiyorlar. Ama bastan uc bes gunluge gelicekti ve ben ameliyat diye kabul ettim. O kadar yuzsuzluk yaptilar o kadar sogudumki. Simdi bileti erteliyorda erteliyo sonunda gidecekmis bir kac gune. Ama ben verdiklerini valizine koymayi dusunuyorum. Evde sadece ufak seylere yardim ediyor bulasik sofra toplama vs. Birde disarsa yemek yense bazen ismarliyir. Ama sonucta disarida onun isleri icin cikiyoruz. O olmasa ben zaten cocugumla ya parktayim ya evde. Simdi size soruyorum gittikten sonra zaten kesin kesin engelleyecegim ailesiyl beraber hepsini. Ama sizce direkmi engelleyyeim iki kelime laf edeyimmi. Ne yaparsiniz siz olsaniz. Ben habire evi topluyorum sofra hazirliyorim maddi olarakta manevi olarakta kullanilmis hissi icime oturdu. Yoksa gercekten altininda degilim. Baskasina yagdiririken benim evimi kullanipta gozumun onunde boyle yapmasi hosuma gitmedi. Sizce ne yapayim

Evden çıkmadan ağzına geleni say, içinde tutma. Sonra kov gitsin.

Ben seni hakli buldum anlattigin gibiyse bence de ayip etmisler. O kadar uzun kaliyorsa en azindan eve bi erzak alinir ortak olmaya calisilir temizlige yardim edilir biz boyle gorduk. Ev sahibinin yuku hafiflwtilir ustelik ilgine ihtiyaci olan bir bebegin var. Sana da ders olsun bu kadar insanlara kendinden verme. Birak isi varsa o halletsin gelsin sen otur cocugunla evde sınırını bil.
Kesinlikle bir sey yaz ama kibar ve suclamadan yapay zekacigim cok guzel yaziyor ona yazdir uzerinde oynarsin. Icine sinmezse buraya at yazacagini bizde bakalim.

Siz içinize nasıl sinecekse öyle yapın. Bu konuda herkesin ayrı bir fikri olacaktır.

Ben olsam. Bu tür konuların ağıza alınmasından çok rahatsız olduğum için herhangi bir şey söylemezdim.

Engellemeye karar verdiysem, engellerim. Üzerine konuşmam.

Size getirdiği hediyeleri valizine geri koymanıza gerek yok. Bu tür bir tepkiden gereken mesajı anlayacak bir insan olsa bu şekilde davranmaz zaten.

Ben bu tür insanlara tepki vermekten çok tamamen hayatımdan silmeyi daha uygun buluyorum. Çünkü ben konuşmayı kafamda çevirmekten, kelimelerle dövüşmekten yoruluyorum.

Engelleyip geçin. Konu dallanıp budaklanmadan kapansın
Bence yani.

su rahatligi anlamiyorum , neredeyse 30 yildir yurtdisindayim , kendi baba evim de bile 3 günden fazla kalmadim . ayirtiyorum otelimi mis gibiyim. tabii ki icinizde hic birsey birakmadan alin karsiniza konusun . yaptigi suistimali fark etsin , belki utanir özür diler. :işsiz:

Pasif agresif tavırlardan hoşlanmam
O yüzden aldıklarını valize koyma gibi şeyler bana göre değil
Açıkça Yüzyüze söylerim ben olsam
Seninle ilgili hayal kırıklığına uğradım, daha düşünceli olmanı beklerdim, sebebi de şu şu şu diye

Bence gitmeden hatta yarın konuşun, altın fslan değil de bu evde kalıyorsa ev işlerinde destek olacak, sizin düzeninize saygı duyacak, yani asalak gibi size yük olmayacak. Gittikten sonra engelleseniz anlamaz ki, açık sçık konuşun.

Kizlar yazdikalrinizi okud etiketleme nasil yapiliyodu inanin toplu olarak onu bile unutmusum. Korkunc yuzsuzluk ya. Hayatimda ablalarimkn halalarimin evinde bu kadar kalmadim. Bes gun tatil yoresindeki teyzemde kaldim teyzem diyoduki benim kizlarim hayatimda evimi bu kadar temizlemedi. Seni ben davet ettim tatil yap kizim derdi duramazdim. Bebegim olduktan sonra bir gun dahi bir yerde kalmadim. En rahat evimizdie diye. O kadar durumu varki altin dolar icinde yuzuyor. Bir iki gun arabamı kullandı demediki mazot doldurayim. Disarda yedigi her yemekte yok burasi cok pahali. Yok siz nasil geciniuorsunuz. Bilmem ne. Defalarca gozunun onunde bebegim alisveris yaptim heee eski eşin oduyorsa tamam onun kartiyla aliyosan o odesin. Sen odeseydin kendi cebinden ben verecektim diyor. Ne farkeder kac senelik dostumsun sende bebegime bir mont alsaydin bir ayakabi alsaydin. Ailem cildiriyor gun sayiyorlar bir daha gorusmeyecehiz bunlarla ailecek dediler. Daha bu gittikten sonra ailemden yiyecegim laflari dusunuyorum. Nasil rahatlar baskasinin evinde fön aciyorlar hergun dusa giriyorlar cay demleyebiliuorlar. Havlusuni atiyor cocugumun komidisinin ustune saclari yerlerde. Diyorum sus misafir gidecek iki gun kalmis gitmesine. Ama sinirden cildiricagim. Yapay zekaya anlatayim bakayim oda okkali bir yazi yazsin. O ucaktayken atayim diyorum sonra engel

Birde ben onun getirdiklerini gercekten valizine koymayi dusunuyorum gorsun onlara ihtoyacim olmadigini. Milletin eskisine ihtiyacim yok benim ya. Midem bulandi su yasanilan seylere bak.

Saydır saydır engelle ya da engelleme boşver çocuksu olur ama içinde kalmasın. Bir daha da kimseyi 3-4 günden uzun süre kabul etmeyin o kadar süre kabul edemem diyin açık açık. Zaten sizi naif görürlerse ona güveniyorlar nasılsa hayır diyemez diye.

Anacım o kadar parası neyin var niye otelde kalmıyor
Hem her hizmetini gördürür kimseye yük olmazdı
Ablası yiğeni ne alaka
Sanki bir kâr çıkar gözetiyorsunuzda beklediğiniz gibi çıkmamış gibi
Alın dilinize bir yağlı sopa neresi ağramıyorsa
Son estetiği sizden olsun!!!!

Bırak gitsin tartışmaya girme gittikten sonra telefonda saydır sakince ama ne var ne yok bize anlattığın şekil anlat bir daha da görüşmek istemediğini söyle ve telefonu kapat,çirkinlesirse engellersin.

Gittikten sonra engellemeniz, konuşmanız hiç umurunda olmaz inanın. Yapacağını yapmış konuşsanız ne konuşmasanız ne. Direkt yüzüne söyleyin içinizde ne var ne yoksa. Utanır belki bir nebze de olsa. Sonra postalarsınız zaten.

Gittikten sonra mesaj atmanız aşırı saçma olur. İlla ki duş alacak o havlu neden orada diye başlayın bence. Gideceği gün olsun bari sonra beni evden kovdu diyecek.

Back
X