Bu rezilliğe ne yapayim fikir verin

Kizlar yazdikalrinizi okud etiketleme nasil yapiliyodu inanin toplu olarak onu bile unutmusum. Korkunc yuzsuzluk ya. Hayatimda ablalarimkn halalarimin evinde bu kadar kalmadim. Bes gun tatil yoresindeki teyzemde kaldim teyzem diyoduki benim kizlarim hayatimda evimi bu kadar temizlemedi. Seni ben davet ettim tatil yap kizim derdi duramazdim. Bebegim olduktan sonra bir gun dahi bir yerde kalmadim. En rahat evimizdie diye. O kadar durumu varki altin dolar icinde yuzuyor. Bir iki gun arabamı kullandı demediki mazot doldurayim. Disarda yedigi her yemekte yok burasi cok pahali. Yok siz nasil geciniuorsunuz. Bilmem ne. Defalarca gozunun onunde bebegim alisveris yaptim heee eski eşin oduyorsa tamam onun kartiyla aliyosan o odesin. Sen odeseydin kendi cebinden ben verecektim diyor. Ne farkeder kac senelik dostumsun sende bebegime bir mont alsaydin bir ayakabi alsaydin. Ailem cildiriyor gun sayiyorlar bir daha gorusmeyecehiz bunlarla ailecek dediler. Daha bu gittikten sonra ailemden yiyecegim laflari dusunuyorum. Nasil rahatlar baskasinin evinde fön aciyorlar hergun dusa giriyorlar cay demleyebiliuorlar. Havlusuni atiyor cocugumun komidisinin ustune saclari yerlerde. Diyorum sus misafir gidecek iki gun kalmis gitmesine. Ama sinirden cildiricagim. Yapay zekaya anlatayim bakayim oda okkali bir yazi yazsin. O ucaktayken atayim diyorum sonra engel
Okurken sinirden çıldırdım, sınır bilmeyen insanlara hiç tahammül edemiyorum. Bir kere anlamadım hala neyi bekliyorsunuz? Madem görüşmemeye okaysiniz, hatta engellicem diyorsunuz, silmeye hazırsınız, o kadar iğrenmişsiniz ne münasebet onun keyfini bekliceksiniz ki ne zaman gitmeye karar verirmiş de falan, hemen gidip konuşsanıza bebeğim var, daha kaldıramıyorum, bahane isterseniz annem gelip kalacak vs diyip göndersenize? Nereye giderse gitsin kalsın, cebinden para çıksın biraz estetiğe varmış da milletin yeni bebekli evini istila etmeye gelince mi yokmuş?

Hani deseniz görüşmeye devam etmek isterim ki neyiyle görüşeceksiniz bu tiplerin, tamam idare edin ay sonuna derim, ama görüşmeyeceğiniz etmeyeceğiniz tipler için 1 gün bile sinirinizi bozmaya değer mi? Siz onların evine gidip kalmak isteseniz eminim 3/5 günden fazla kabul etmezler bu tipler. Biraz sınırlarınızı bilin ya.

Onlar çekip gittikten, işleri görüldükten, ceplerinden 1 kuruş otel parası çıkmadıktan sonra siz ister whatsapptan engelleyin ister instagramdan, umurlarında bile olmaz. O kadar ince düşünseler bu ayılıkları yapmazlar.
Korkunç sinir oldum, anneniz bacınız falan olsam evinize gelip bizzat kendim kovardım 😅

Tanıdığım anlatmıştı ablası evine her yıl yurtdışından gelir yer içer birkaç hafta kalır dönermiş, içtiği su bardağını bile tezgaha koymazmış. O da ablasının yaşadığı ülkeye ziyarete gitmiş ablası orada sürekli iş yaptırmış ve doğru düzgün gezdirmemiş paradan kısmış. Maalesef çoğu böyle. İyi niyeti suistimal ediyorlar. Kendileri bu kadar size destek olmazdı.

Ben kendi ailemde 22 gun kalmadim hic cocuklar bir yerde başlarını agritir birsey diyemezler canlari diye tadinda biraktim hep. Bu ne genislik. Sastim

Kizlar yazdikalrinizi okud etiketleme nasil yapiliyodu inanin toplu olarak onu bile unutmusum. Korkunc yuzsuzluk ya. Hayatimda ablalarimkn halalarimin evinde bu kadar kalmadim. Bes gun tatil yoresindeki teyzemde kaldim teyzem diyoduki benim kizlarim hayatimda evimi bu kadar temizlemedi. Seni ben davet ettim tatil yap kizim derdi duramazdim. Bebegim olduktan sonra bir gun dahi bir yerde kalmadim. En rahat evimizdie diye. O kadar durumu varki altin dolar icinde yuzuyor. Bir iki gun arabamı kullandı demediki mazot doldurayim. Disarda yedigi her yemekte yok burasi cok pahali. Yok siz nasil geciniuorsunuz. Bilmem ne. Defalarca gozunun onunde bebegim alisveris yaptim heee eski eşin oduyorsa tamam onun kartiyla aliyosan o odesin. Sen odeseydin kendi cebinden ben verecektim diyor. Ne farkeder kac senelik dostumsun sende bebegime bir mont alsaydin bir ayakabi alsaydin. Ailem cildiriyor gun sayiyorlar bir daha gorusmeyecehiz bunlarla ailecek dediler. Daha bu gittikten sonra ailemden yiyecegim laflari dusunuyorum. Nasil rahatlar baskasinin evinde fön aciyorlar hergun dusa giriyorlar cay demleyebiliuorlar. Havlusuni atiyor cocugumun komidisinin ustune saclari yerlerde. Diyorum sus misafir gidecek iki gun kalmis gitmesine. Ama sinirden cildiricagim. Yapay zekaya anlatayim bakayim oda okkali bir yazi yazsin. O ucaktayken atayim diyorum sonra engel
Bir gece dahi müsaade etme artık kalmasına.Kusura bakma da sen eşek olursan böyle semer vuran çok olur.

Amann konuşsan neye yarar haklı çıkacak bir yer bulur, ben hataliym kusura bakma mi diyecek, arsiz olduğu belli, uğraşamam böylesiyle.

Ablası hangi şehirde? Aynı şehirse onda kalsaydı. En sinir olduğum kısım da burası oldu. Kendi kalıyor yetmiyor ablasını 12 gün misafir ettiriyor yuh yani

Allah askina getirecehi iki cikolata bir kreme kalmadim ki beni taniyan cok burda. Benim maddi durumumda sorun yok. Ama gozumun onunde milyonluk altinlar alabiliyor birde kuyumcudan indirim istedi adam bile bozdu bunu. Bebegimle sabahtan aksama kadar bunun cimriligyle ugrastim. Adetenndir bebek bos cikmaz derler. Hic mi utanmaz insan kucuk bir gram altin alsa kendi serefidir. İnsan derki otel gibi kullaniyorum. Bugun ben onu azarlasam normal sartlarda ben hakliyim vicdan dahi yapmam cunku ben misafirpeverligimi fazlasiyla yaptim. O dusunsun bu kadar hinlikle ne yapacak hayatta
Anacım o kadar parası neyin var niye otelde kalmıyor
Hem her hizmetini gördürür kimseye yük olmazdı
Ablası yiğeni ne alaka
Sanki bir kâr çıkar gözetiyorsunuzda beklediğiniz gibi çıkmamış gibi
Alın dilinize bir yağlı sopa neresi ağramıyorsa
Son estetiği sizden olsun!!!!

Kizlar yapay zeka aslinda oldukca guzel seyler yazdi yazilabilir bu fokride cok begendim bimeyenleriniz olursa burda bir uye verdi fikri hakkaten gedigine oturtuyor. Uc sekilde yazmis uzun uzun. Ben kesin ve kesin kararliuim bunlari ailecek silecegiz. Bazilariniz birgun daha tahamul etme yazmis. Zaten bir gunu kaldi. Yarin icin cocugu babasina goturecehim senin planin ne dedim sen planini bozma ben disardayim valizi falan hazirlayacagim dedi. Birgun dahi uzatirsa artik direk kovmayi dusunuyorum. Cunku uc gundur erteledi de erteledi bekliyorum yarin olunca. İnsanlarda gercekten nasil yuz var anlamiyorum bebegimi yatiriyorum saatlerdir mamasi camasiri yemegi oynamasi derken cocugu yatirdim ciktim oyuncaklar ayaginin onunde. O uzammis telefonla oynuyor. Hauatim boyunca boyle pis rahat dusuncesiz olmadim. Cok nadir yedigi sofrayi topladi bir iki yemek yapti kaldirdi. Yani cocuklu annenin evine kendi istedigiyl gelipte bu sekilde davranmasi hakkaten mide bulandirici. Defolsin gitsin ucaktan indiginde ben indim bile diyemez artik. Benim hala aklimda getirdigi seyleri valize tikip eskilerine ihtiyacim yok bir daha gorusmeyecegiz yazasim var. Yapay zeka sey yazmis beni buyuk hayal kirikligina ugrattin evimi kullanip otel seklinde kullanman beni oldukca incitti vs o tarz

Gittikten sonra engellemeniz, konuşmanız hiç umurunda olmaz inanın. Yapacağını yapmış konuşsanız ne konuşmasanız ne. Direkt yüzüne söyleyin içinizde ne var ne yoksa. Utanır belki bir nebze de olsa. Sonra postalarsınız zaten.
Evde bebegimle oldugum icin kimseye guveneliuorum benim en basindan aklimda yazmak ve engellemek vardi

Okurken sinirden çıldırdım, sınır bilmeyen insanlara hiç tahammül edemiyorum. Bir kere anlamadım hala neyi bekliyorsunuz? Madem görüşmemeye okaysiniz, hatta engellicem diyorsunuz, silmeye hazırsınız, o kadar iğrenmişsiniz ne münasebet onun keyfini bekliceksiniz ki ne zaman gitmeye karar verirmiş de falan, hemen gidip konuşsanıza bebeğim var, daha kaldıramıyorum, bahane isterseniz annem gelip kalacak vs diyip göndersenize? Nereye giderse gitsin kalsın, cebinden para çıksın biraz estetiğe varmış da milletin yeni bebekli evini istila etmeye gelince mi yokmuş?

Hani deseniz görüşmeye devam etmek isterim ki neyiyle görüşeceksiniz bu tiplerin, tamam idare edin ay sonuna derim, ama görüşmeyeceğiniz etmeyeceğiniz tipler için 1 gün bile sinirinizi bozmaya değer mi? Siz onların evine gidip kalmak isteseniz eminim 3/5 günden fazla kabul etmezler bu tipler. Biraz sınırlarınızı bilin ya.

Onlar çekip gittikten, işleri görüldükten, ceplerinden 1 kuruş otel parası çıkmadıktan sonra siz ister whatsapptan engelleyin ister instagramdan, umurlarında bile olmaz. O kadar ince düşünseler bu ayılıkları yapmazlar.
Korkunç sinir oldum, anneniz bacınız falan olsam evinize gelip bizzat kendim kovardım 😅

O kadar haklisin ki. Ve bu arada ablasi ve yegeni bundan daha da rahat düşün 😀 cayij yanina tatli isteyen dusa girip tam 50 dakika cikmayan tipler. Birde korkunc pasaklilar 😭 bebegim oldugu halde onlardan bin kat temizm.yavrum bile onlara yaklasmiyor daha bir yasinda 😂

Kizlar yapay zeka aslinda oldukca guzel seyler yazdi yazilabilir bu fokride cok begendim bimeyenleriniz olursa burda bir uye verdi fikri hakkaten gedigine oturtuyor. Uc sekilde yazmis uzun uzun. Ben kesin ve kesin kararliuim bunlari ailecek silecegiz. Bazilariniz birgun daha tahamul etme yazmis. Zaten bir gunu kaldi. Yarin icin cocugu babasina goturecehim senin planin ne dedim sen planini bozma ben disardayim valizi falan hazirlayacagim dedi. Birgun dahi uzatirsa artik direk kovmayi dusunuyorum. Cunku uc gundur erteledi de erteledi bekliyorum yarin olunca. İnsanlarda gercekten nasil yuz var anlamiyorum bebegimi yatiriyorum saatlerdir mamasi camasiri yemegi oynamasi derken cocugu yatirdim ciktim oyuncaklar ayaginin onunde. O uzammis telefonla oynuyor. Hauatim boyunca boyle pis rahat dusuncesiz olmadim. Cok nadir yedigi sofrayi topladi bir iki yemek yapti kaldirdi. Yani cocuklu annenin evine kendi istedigiyl gelipte bu sekilde davranmasi hakkaten mide bulandirici. Defolsin gitsin ucaktan indiginde ben indim bile diyemez artik. Benim hala aklimda getirdigi seyleri valize tikip eskilerine ihtiyacim yok bir daha gorusmeyecegiz yazasim var. Yapay zeka sey yazmis beni buyuk hayal kirikligina ugrattin evimi kullanip otel seklinde kullanman beni oldukca incitti vs o tarz
Ya ben de yüzüne söylemeni tavsiye etmiyorum. Şimdi nasıl bi tip bilmiyoruz, küçük çocuğun var. Allah korusun geri dönülmez bisey olur filan. Ben iki çok yakın ev arkadaşınin nazikçe başlayan tartışmasının birbirine sandalye firlatmaya kadar ilerlediğine şahit olmuş bi insanım. Bunlar 30lu yaşlarda iki koca kadındı ve ikisi de sosyal hayatta gayet normal tipler olarak görünüyordu.
O yüzden gitsin ve sen de mesaj at dediğin gibi. Ben de getirdiklerini valize koyardim galiba. Böyle tipler senden yiyip içtiğini hemen unutur ama hediyeye harcadığı 3 kurusu orda burda anlatır durur. Üzerinde biseyi kalmasın.

Allah askina getirecehi iki cikolata bir kreme kalmadim ki beni taniyan cok burda. Benim maddi durumumda sorun yok. Ama gozumun onunde milyonluk altinlar alabiliyor birde kuyumcudan indirim istedi adam bile bozdu bunu. Bebegimle sabahtan aksama kadar bunun cimriligyle ugrastim. Adetenndir bebek bos cikmaz derler. Hic mi utanmaz insan kucuk bir gram altin alsa kendi serefidir. İnsan derki otel gibi kullaniyorum. Bugun ben onu azarlasam normal sartlarda ben hakliyim vicdan dahi yapmam cunku ben misafirpeverligimi fazlasiyla yaptim. O dusunsun bu kadar hinlikle ne yapacak hayatta
Ben bir çıkar olduğuna inanmak istiyorum yoksa neden insan böyle birini çeksin
Bu kadar saflık olmaz
Çıkar değilse dostluk mu
Eee dostta değil iyilik mi
İyilik yapacağınız insan kurum mu yok
Bu gereksize yardım edeceğine üç beş sokak hayvanına yardım etseydin ya dostum

Ben bir çıkar olduğuna inanmak istiyorum yoksa neden insan böyle birini çeksin
Bu kadar saflık olmaz
Çıkar değilse dostluk mu
Eee dostta değil iyilik mi
İyilik yapacağınız insan kurum mu yok
Bu gereksize yardım edeceğine üç beş sokak hayvanına yardım etseydin ya dostum
Vallahi keske cikar olsaydi cikariminda karsilihi olsaydi 😂 aklima sey geliyor bu acaba son ana kadar hala tavrimami bakiyor deniyor. Eger bir karsiligm olsaydi ne yapardi cok merak ettim. Cunku hakkaten her yemekte cıl cık cık diyip Turkiyeye salliyor cok pahali nasil yasiyosunuz nu ne gibisine laf ediuor. Ben sandim uc bes gun kalir. Cunku baska arkadaşları var. Abisi ablasi var. Bi tane yengesi var bunlarla senelerdir gorusmuyor evine almiyordu. Acaba aklima sey geldi kadiin bu yuzden mi istemiyordu. Otel gibi kullaniyorlar gidiyorlar. Yok verdigi zaten küçük ml parfum kalem parfum getirmis saka gibi ya. Birde kendisine sozde alinmis bir defa giyinmis tişört. İlk geldigi an gosterdigi ivin bisey diyemiyosun ayip olur diye. Bir ay kalir daha surat yapmassam. Biri bana surekli biletini aldinmi dese ben sabahi Zor ederdim.iste bir yerde bedavadan kalacak diye resmen nasıl sömürüyor artik Allah sorsun ya

Vallahi keske cikar olsaydi cikariminda karsilihi olsaydi 😂 aklima sey geliyor bu acaba son ana kadar hala tavrimami bakiyor deniyor. Eger bir karsiligm olsaydi ne yapardi cok merak ettim. Cunku hakkaten her yemekte cıl cık cık diyip Turkiyeye salliyor cok pahali nasil yasiyosunuz nu ne gibisine laf ediuor. Ben sandim uc bes gun kalir. Cunku baska arkadaşları var. Abisi ablasi var. Bi tane yengesi var bunlarla senelerdir gorusmuyor evine almiyordu. Acaba aklima sey geldi kadiin bu yuzden mi istemiyordu. Otel gibi kullaniyorlar gidiyorlar. Yok verdigi zaten küçük ml parfum kalem parfum getirmis saka gibi ya. Birde kendisine sozde alinmis bir defa giyinmis tişört. İlk geldigi an gosterdigi ivin bisey diyemiyosun ayip olur diye. Bir ay kalir daha surat yapmassam. Biri bana surekli biletini aldinmi dese ben sabahi Zor ederdim.iste bir yerde bedavadan kalacak diye resmen nasıl sömürüyor artik Allah sorsun ya
Mesaj attın mı merak ettim

birini evinizde günlerce ağırlayıp arkasından mesaj atmayı da doğru bulmuyorum herkes yaz demiş ama , madem kovacaktınız ablayı habersiz çağırdığını ve kalacağını duyduğunuz anda yada 5. Gun doldu mu gitmiyo mu “ kusura bakma sen bana bu kadar dedin ben müsait değilim ailemle planlarım var” diyip çıkaracaktınız evden . Kovmak bile denilmezdi bence habersiz misafiri yatılı kabul edemem diyip geçmeye . Cocuk var die yüzüne söyleyemedıyseniz ve ailenizden de laf duyacaksanız madem anne babanızı çağırsaydınız yanınıza gönderseydiniz hayatınızdan tamamen silmeye karar verdiğiniz birini .

Yapmamışsınız şimdi de sessizce çıkarın hayatınızdan engel o bu demeden cevapsız bırakıp önünüze bakın . Buda size ders olsun ailesinin bile kabul etmediği birini sizde bebekli eve kabul etmeyin dua edin başka birini falan habersiz çağırıp oturtmamış evinizin baş köşesine asıl sıkıntı o zaman çıkardı çocuklu evinizde .

Yüzüne karşı bisey diyemeyip ,heryerden abla yeğen kadının saçını toplayıp, arkalarından tuvalet banyo temizleyip ,yemek pişirip ,bulaşık yıkayıp ,üstüne bide dışarda gezmeye götürüp gönderince yazacağın mesajın cümlelerini düşünüp durmak da açık söylücem - bana göre onun yaptığıyla aynı yüzsüzlük . Ne değişecek ki yazınca yani madem arayı bozmayı göze aldın nie taaa 20 yaşında Yegenıne kadar sofran da çocuğunun rızkını yedirirsin üstelik de sana ailen ve çocuğun babası destek çıkarken ? Nie ablası giderken kızınıda götür demedin hadi arkadaşına sustun hadi ablasına 12 gun sustun da kızı daha da ne alaka ?

Bide kaç kez altın gram diyip durmuşsunuz yorumlarda çocuğunuza altın alsaydı kabullenecek miydiniz bu durumu onuda valize koyacak mıydınız?

Onun eskisine ihtiyacım yok diyiosunuz , o zaman nie ilk geldiğinde bi kere giydim die uzattığı tişörtü kabul ettiniz üstelik ilk yapışı da değilmiş - varmı burda yurt dışından arkadaşı ikinci el kıyafet getirip hediye adı altında verınce kabul eden aranızda ? -

Kusura bakmayın objektif yorum istiyorsanız buyrun size objektif yorum .

Ben olsaydım geldiği gün kalcaz dedikleri an direk ablasıyla yollardım ben kabul etmiyorum kusura bakmayın diyip , ne demek 12 gun sormadan ablayı misafir çağırıp bide üstüne giderken yeğeni yanında bırakmak
evet sizin bu konuda yorumunuzu alalım beğenmedim attığınız yorumun nesini begenmediniz ? @Mucizemglyr

Siz hizmet etmeye bayılıyor olabilirsiniz evinize davetsiz çağırılan misafirlere , ben nefret ederim değil banyomu 15 gun kullandırmak gıclarını koltuğuma koymasına müsade etmem yatılı geldiğini duyduğum andan itibaren .
onları besleyecegıme çıkar dısardaki hayvanlara mama alırım.

Gerçi eminim kaynananız gelse gelince de görümceyi çağırıp 20 gun evınızde çocuğuyla kalsa giderkende çocuğunu bırakıp gitse siz kocanızı boşanırsınız ama böyle yorumlara begenmedım atmak daha kolay dimi 😀 bak okurken bile ne kadar kötü bi durum üstelik bunlar bide eş ailesi - konu sahibininki dıdısının dıdısı .

Hem kız kardesıne kapısını acmıcak hemde benım evime çocuğunu da alıp yatılı gelecek kardeşinin ağzıyla , o abla da defolsun bacısını da alsın gitsin.
bacısı da adam olsun evine almayanı kendı kalacak yerı yokken davete kalkışmasın yapanda sonucuna katlansın . Nokta

evet sizin bu konuda yorumunuzu alalım beğenmedim attığınız yorumun nesini begenmediniz ? @Mucizemglyr

Siz hizmet etmeye bayılıyor olabilirsiniz evinize davetsiz çağırılan misafirlere , ben nefret ederim değil banyomu 15 gun kullandırmak gıclarını koltuğuma koymasına müsade etmem yatılı geldiğini duyduğum andan itibaren .
onları besleyecegıme çıkar dısardaki hayvanlara mama alırım.

Gerçi eminim kaynananız gelse gelince de görümceyi çağırıp 20 gun evınızde çocuğuyla kalsa giderkende çocuğunu bırakıp gitse siz kocanızı boşanırsınız ama böyle yorumlara begenmedım atmak daha kolay dimi 😀 bak okurken bile ne kadar kötü bi durum üstelik bunlar bide eş ailesi - konu sahibininki dıdısının dıdısı .

Hem kız kardesıne kapısını acmıcak hemde benım evime çocuğunu da alıp yatılı gelecek kardeşinin ağzıyla , o abla da defolsun bacısını da alsın gitsin.
bacısı da adam olsun evine almayanı kendı kalacak yerı yokken davete kalkışmasın yapanda sonucuna katlansın . Nokta
🙄

Bu arada bu konunun yorumları gerçekten Şaşırttı bunuda söylemek istiyorum !

herkes nie gidince mesaj at arkasından yazmış anlamıyorum şurda kaynana konuları açılıyor eş annesini bile hemen kovdurma yorumları oluyor genelde eşine söyle göndersin vırt zırt .yüzüne söyle diyenler doğru yazmışlar ama yüzüne söyleyecek cesareti olan insanda bunları 20 gun ağırlamaz evinde .

konu sahibi arkadaşının habersiz gelen ablasını ağırlamış 12 gun yetmemıs 20 yaşında kızını bırakmış giderken herseyı geç konu sahibinin geçimini ailesi sağlıyormuş ?

Eğer görümcem geldi kaynanamın arkasından habersiz kaldı üstüne de giderken de çocuğunu bırakmak istedi konusu olsaydı verip veriştirirdiniz ? Sorun Kocan seni sınırlarını koruyamıyor söyle göndersin die ! ortada kendının çocuğunun sınırlarını koruyamayan üye var, üstelik bana altın almadılar ama onların hiç biseyine ihtiyacım yok yazan 😟

Şimdi bu konuda evinde bebek var karşıdaki kadın saldırabilir die mi arkasından mesaj at engelle yada evden ayrılırken yüzüne söyle oldu .nie kimse yazmadı arkandaki o dağ gibi dediğin aileni çağırsaydın yanına defetseydin die ? Eş ailesi olunca yüzyüze bakılacak insanları kovmak kolay da böyle dıdısının dıdıları insanları kovmak mı zor ?
Gerçekten anonimiz die kendi düşünce ve hislerinizden konu ve üyeye bakarak değişiklik göstermeyin ya hayret ettim yani

Back
X