çünkü eşimin bencilliği ve düşüncesizliği buna sebep.Kendi iş yeri var bu gece 2 ye kadar çalıştı biz de yattık kızımla 12 gibi.Gece uykumun arasında nasıl bir zil sesiyle uyandırıldım aşağıda kapıda kalmış dışarının anahtarını almayı unutmuş ve o saatten beri uyuyamıyorum saat sabahın 5 i oldu,öğretmenim yarın okulda kutlama tören var ve ben hala ayaktayım.Uyuyamayınca çıldırdım ki eşim uykumun ne kadar hassas olduğunu bilir tüm gün koşturuyorum çalışıyorum hem iş hem ev hem çocuk.neyse ben ona kızınca o da bir iki özür diledi sonra çok üstüne gitmişim güya anama küfür etti.Sonra da bana.Ben tabi daha çok çıldırdım baya bir arbede yaşandı ve şu an sinirimden uyuyamıyorum o ise mışıl mışıl uyuyor.Şimdi bana adam napsın kapıda kalmış demeyin anasına gitsin orda kalsın benim huyumu biliyor ki anası sabaha kadar oturup akşama kadar uyuyan tembel şahısın teki.Gitsin iş yerinde yatsın arabada uyusun teyzesinde kalsın sonuçta kendi memleketi nerde yatarsa yatsın ama zili kökleyip beni yataktan fırlatana kadar basmasın.Sizce kim haklı?