Bu saatte niye mi ayaktayım?

Eşinizi hiç sevmiyorsunuz galiba. Anca öyle bir durumda bu kadar sinirlenilebilir ve gitsin başkalarında kalsın gibi garip bir düşünce akla gelebilir.
Eşle kayınvalideyle bide yanlış hatırlamıyorsam görümceyle ilgili ciddi sıkıntılar var. Yıllar öncesinden açılan konular bu yönde.

Eviyse anahtarını alarak gidecek ayrıca ben evliyim diye onun hizmetkarı değilim her daim kapıyı açacak.Ben sabahtan akşama kadar çalışan biriyim dinlenmek Benin de hakkım
Çok abartmışsınız ve haksızsınız. Bende çalışıyorum küçük kızım var ve hamileyim. Eşim gece işten gelse zili çalmak zorunda kalsa. ( bazen çalıyor) tamam kızarım ama uzatmam. gider uyumaya çalışırım.

Kocanıza karşı tahammülünüzün kalmadığı aşikar .. bunun dışındaki sorunlarınızı gözünüzde bir tartıp biçim bence . Küfür etmese adama haklı diyeceğim ama annenize küfür etmiş kabul edilcek birşey değil, ama sizde biraz abartmışsınız bence
Bu arada gününüzü kutlarım öğretmen hanım:)

Hocam biraz abartmışsın sanki. Bu arada öğretmenler günün kutlu olsun:) adam belki duş alacak, pijama giyecek. Olmuş bir hata bu kadar kızmaya gerek YÖK.

+10000000
Basıp basıp kacardim hatta ben olsam

İyi ki ben de erkek değilim.

Bu kadarda sinirlenmeyın anahtarını unutmus olabilir. İnsanız neticesinde hem isten gelmis o anın vermıs oldugu ofkeyle tartısma büyümüş. Eminim suan daha sakin ve ılımlısınızdır esınıze karsı olması gereken bu. Sahsen ben esimin gidip Baska yerde yatmasınıda istemezdim.

uyku hassasiyetim olduğu için seni anlıyorum,uyandırılırsam asla geri uyuyamam hele ki uyuyalı bikaç saat geçtiyse mümkün değil, sabaha kadar oturur bütün gün başağrısı çekerim... Haklısın bence ama erkekler asla bu konulara dikkat etmiyorlar... Yok yere kendini yıpratma bide burdan gelen yorumlarla uğraşıyorsun...

anası sabaha kadar oturup akşama kadar uyuyan tembel şahısın teki.

Sizde analara hakaret, küfür normal herhalde? O sizinkine, siz onunkine, maşallah...

Siz anahtarı evde unutsanız gelip burda "anahtarımı unuttum, zili çalıp uykusundan uyandırdım diye benimle kavga etti" diye konu açarsınız.

Manasız bi gerginlik, sizden kaynaklı diye düşünüyorum.

Aynısını siz yaşasanız ve eşinizde size ananın evine git deseydi, ne düşünürdünüz?

Bence fazla abartıyorsunuz. İnsanlık hali, unutabilir. Anasının hatta teyzesinin evinde ne isi var kendi evi varken... Cok sacma bir düşünce yapınız var.

Çok gergin bir konu gördüm bu kadar gerginlik bünyeye zarar. Konu sahibi siz belli ki bir şeylere çok dolmuşsunuz. Bu abartılı tepkinin sebebi bu sanırım. Ama insanlık hali insan anahtarını unutabilir başka bir şey olabilir doğal. Eşiniz eğlenceden gelmemiş hem işten gelmiş kendinizi düşünün eviniz varken gecenin o vaktinde niye başka yere gidesiniz. Çok kötü bir duruma düşerdi o zaman. Daha sakin olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…