Bu saatte niye mi ayaktayım?

Eşle kayınvalideyle bide yanlış hatırlamıyorsam görümceyle ilgili ciddi sıkıntılar var. Yıllar öncesinden açılan konular bu yönde.
Bu yaptigini hakli gostermez ki madem oyle problemli durumlar bosanacak arkadaş yada evli kalmaya devam ediyorsa da bunun cezasini milletten cikarmayacak. Bu hem pastam dursun hem karnim doysunculari da hiç anlamayacağim gerçekten.

Konu sahibi kocana kapi açmak bu kadar zor mu? Neden bu kadar tahammülsüzsün? Adam anahtarını unutmuş ne demek anasına gitsin, saçmalıyorsun. Bir kapı açmak bu kadar dramatize edilebilirdi. Çalışmaktan girmişsin kaynanadan çıkmışsın.

Kusura bakmayın da hanımefendi (ne kadar hanım olduğunuz konusunda endişeliyim) ben olsam bende size küfrederdim herhalde. Boru değil adam gece 2 ye kadar çalışmış. İçip içip eve gelmiyor. Eve gelince de sıcak yatağında uyumak ister. Siz gidin ananızın evine de uykunuz bölünmesin. Kapıyı açıp geri yatmak zor bi şey değil. Siz sabah işe gidecekseniz o adam da 2 de gelip sabah kalkıp işe gidecek. Öğretmenim de program var da. O adam yatıyor mu?? Kötü kelime kullanmadınız diye siz şu tavrınızla kocanıza küfür etmemiş mi oluyorsunuz ki. Ayrıca her şeyden önce adam özür dilemiş. Neyini uzatıyorsun. Gidin zıbarın. Öfkemi alamıyorum size karşı

konu sahibi hem suçlu hem güçlü olarak gelip haksız olduğunu söyleyenlere çatıyor.Allah eşinize ve öğrencilerinize sabır versin.

Öfkenize bakılırsa adam gece ikide işten değil de gece aleminden dönmüş gibi. Gece ikiye kadar ış yerinde çalışmak zorunda olsaydım ve sırf anahtarı unuttuğum için eşim kıyametleri koparsaydı, küfürle yetinmezdim o kadarını söyleyeyim size. İnşallah bir gün gece ikiye kadar çalışmak zorunda kalır, annenize yatmaya gidersiniz :)

Adam sokakta kalmis zili caliyor diye binbir olay yuh yani. Anasina hakaret neden onu da hic anlamadim. Tembel şahsın teki lafi ne alaka. Kendinize gelin bence.

Haksizsin... adam sana kalk bana sun bunu yap dememmis kapiyi ac sonra yine git yat uyu 5 dakikalik olayi buyutmussun... unutabilir normaldir...

Kufur olayi olmasaydi tamamiyle esiniz hakli derdim.evet insan gece 2 de uyandirilinca kizar da gezmeden gelmemis isten gelmis ve anahtari yoksa mecbur calacak.boyle demeyin demissiniz de ,annesine veya baskasina gitmesi garip olurdu bence.

Eviyse anahtarını alarak gidecek ayrıca ben evliyim diye onun hizmetkarı değilim her daim kapıyı açacak.Ben sabahtan akşama kadar çalışan biriyim dinlenmek Benin de hakkım
bu tam olarak neyin tiribi ya?

Eşinize karşı çok gaddar yorumlariniz, diğer arkadaşların da dediği gibi bu kişi eğlenceden gelmiyor, çalışmış ve yorulmuş. Sürekli aynı şeyi yapıyorsa o ayrı bir durum fakat sevdiğim bir insana evimin kapısını açmak benim için ayrı bi güzel. Hele de eşim olunca. Biz eşimle en kötü tartışmamızda bile ona kapıyı ben açmışımdır. Tuvalete kalkmış gibi düşünüp yatağınıza geri dönseydiniz aranızda farklı problemler de varsa siz içinizde bu durumu büyütmüş olabilirsiniz. Biri bana gelip eşim uyumuştu rahatsız etmek istemedim annemde, teyzemde vs kaldım dese gülerim, kibarlık yapmışsın demem açıkçası. Üzdüysem kusura bakmayın.

Ciyak ciyak diyince birden kulağımda çınladı

Kusura bakma ama o şimdi uyurken ben sabahın 2sinden beri ayaktayım
Bence sen biraz dön kendi kusuruna bak. Uykum bozulcak huyumu biliyo gitsin başka yerde yatsın diycek kadar şuur gitmiş. Haa adam sürekli aynı şeyi yapar sinirlenmekte haklısın. Ama arada sırada dalgınlık olur bu ne öfke anlamadım.

Bu durumun oluş sıklığına ve nedenine bağlı olarak tepkim değişirdi ,
Bir kaç kere bizde de mesai saati dışında ; toplantı ve arkadaşlarla sohbet bahanesi ile gece 3e doğru geldiği olmuştu eve ,
Bir iki kere tolere ettim fakat baktım anlayış gösterdikçe bu durum artacak, sonuncuda kapıyı sıkıca kilitleyip, bu saate kadar neredeysen orada kal diye burnundan getirmiştim, yalvar yakar açtım o gün kapıyı ama bir daha da buna teşebbüs edemedi. Ne demek gece yarısından sonra keyfi olarak eve gelmek.
Eşiniz bu şekilde sürekli anahtarını unutan, sorumsuz birisi ise siz haklısınız , evet o da işten geliyor da olsa, sabah erken saatte uyanacak ve okuluna gidecek hanımının ve çocuğunun düzenine de saygı göstermek durumunda.
Sakince konuşup halledersiniz umarım.

jnsanlar yanlis seylwer yapabilir azicik .sakin olun tarisma baya ilerye gitmis degmezmis keske uzatmasaydiniz ikinizde haksizsiniz. surekli bunu yapiyorsa esiniz hakksiz unutmus olabilir yapacak bise yok siz steres yapmayin uyku icin annenize laf etmesi kufur etmesi hic hos degil bu konuda sonuna kadar haksiz inss birdaha yaşamaSınıN

O annenize küfretmiş sizin de ondan eksik yanınız yok siz de onun annesine burdan bir sürü laf sayıyorsunuz. Tencere kapak misali..
Birbirinize tavrınızı koyun annelerden ne istiyorsunuz?

Uyku konusunda ben de cok hassasimdir. Calisan bir anne olarak uykunuza saygi gosterilmesi gerekirdi. Ama keyfi bir durum yok adam da bir sekilde o eve girecek. Hafif bir sitem etseniz yeterli olurdu

Çok abartmışsınız tamam birden korkarak uyandınız haklısınız ama bu kadar üstüne gidecek ne var anlamadım?? Adam sonuçta işinden geliyor keyfi olarak dışarılarda değil o saatte sürekli böyleyseniz sizinle geçinmesi zor biraz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…