Bu yaptigini hakli gostermez ki madem oyle problemli durumlar bosanacak arkadaş yada evli kalmaya devam ediyorsa da bunun cezasini milletten cikarmayacak. Bu hem pastam dursun hem karnim doysunculari da hiç anlamayacağim gerçekten.Eşle kayınvalideyle bide yanlış hatırlamıyorsam görümceyle ilgili ciddi sıkıntılar var. Yıllar öncesinden açılan konular bu yönde.
bu tam olarak neyin tiribi ya?Eviyse anahtarını alarak gidecek ayrıca ben evliyim diye onun hizmetkarı değilim her daim kapıyı açacak.Ben sabahtan akşama kadar çalışan biriyim dinlenmek Benin de hakkım
Ciyak ciyak diyince birden kulağımda çınladıTabii canim. Adam sabahin 2 sine kadar calisti ama madem anahtarini unutmus, sizi uyandirmak ne hacet gitsin anasina. Guzellik uykunuz bozulmasin. O kim ki? Kendi yataginda yatmamis, geceyi kendi evinde gecirememis kimin umrunda?
Tovbe yarabbim. Uyuyamadiysaniz, gece gece kavga gurultu cikardiginiz icin uyuyamamissiniz. Adam siz kapiyi actiktan sonra sizi sohbete tutmamis. Benim kocamin cani sagolsun isten yorgun argin gelsin gerekirse gece ona bir de corba yapar veririm. Kocaniz hakli. Ciyak ciyak bagirinca adam delirmis olmali ki kufretmis. Hos degil tabi ama sizin yaptiginiz da hos degil
Bence sen biraz dön kendi kusuruna bak. Uykum bozulcak huyumu biliyo gitsin başka yerde yatsın diycek kadar şuur gitmiş. Haa adam sürekli aynı şeyi yapar sinirlenmekte haklısın. Ama arada sırada dalgınlık olur bu ne öfke anlamadım.Kusura bakma ama o şimdi uyurken ben sabahın 2sinden beri ayaktayım
jnsanlar yanlis seylwer yapabilir azicik .sakin olun tarisma baya ilerye gitmis degmezmis keske uzatmasaydiniz ikinizde haksizsiniz. surekli bunu yapiyorsa esiniz hakksiz unutmus olabilir yapacak bise yok siz steres yapmayin uyku icin annenize laf etmesi kufur etmesi hic hos degil bu konuda sonuna kadar haksiz inss birdaha yaşamaSınıNçünkü eşimin bencilliği ve düşüncesizliği buna sebep.Kendi iş yeri var bu gece 2 ye kadar çalıştı biz de yattık kızımla 12 gibi.Gece uykumun arasında nasıl bir zil sesiyle uyandırıldım aşağıda kapıda kalmış dışarının anahtarını almayı unutmuş ve o saatten beri uyuyamıyorum saat sabahın 5 i oldu,öğretmenim yarın okulda kutlama tören var ve ben hala ayaktayım.Uyuyamayınca çıldırdım ki eşim uykumun ne kadar hassas olduğunu bilir tüm gün koşturuyorum çalışıyorum hem iş hem ev hem çocuk.neyse ben ona kızınca o da bir iki özür diledi sonra çok üstüne gitmişim güya anama küfür etti.Sonra da bana.Ben tabi daha çok çıldırdım baya bir arbede yaşandı ve şu an sinirimden uyuyamıyorum o ise mışıl mışıl uyuyor.Şimdi bana adam napsın kapıda kalmış demeyin anasına gitsin orda kalsın benim huyumu biliyor ki anası sabaha kadar oturup akşama kadar uyuyan tembel şahısın teki.Gitsin iş yerinde yatsın arabada uyusun teyzesinde kalsın sonuçta kendi memleketi nerde yatarsa yatsın ama zili kökleyip beni yataktan fırlatana kadar basmasın.Sizce kim haklı?
O annenize küfretmiş sizin de ondan eksik yanınız yok siz de onun annesine burdan bir sürü laf sayıyorsunuz. Tencere kapak misali..çünkü eşimin bencilliği ve düşüncesizliği buna sebep.Kendi iş yeri var bu gece 2 ye kadar çalıştı biz de yattık kızımla 12 gibi.Gece uykumun arasında nasıl bir zil sesiyle uyandırıldım aşağıda kapıda kalmış dışarının anahtarını almayı unutmuş ve o saatten beri uyuyamıyorum saat sabahın 5 i oldu,öğretmenim yarın okulda kutlama tören var ve ben hala ayaktayım.Uyuyamayınca çıldırdım ki eşim uykumun ne kadar hassas olduğunu bilir tüm gün koşturuyorum çalışıyorum hem iş hem ev hem çocuk.neyse ben ona kızınca o da bir iki özür diledi sonra çok üstüne gitmişim güya anama küfür etti.Sonra da bana.Ben tabi daha çok çıldırdım baya bir arbede yaşandı ve şu an sinirimden uyuyamıyorum o ise mışıl mışıl uyuyor.Şimdi bana adam napsın kapıda kalmış demeyin anasına gitsin orda kalsın benim huyumu biliyor ki anası sabaha kadar oturup akşama kadar uyuyan tembel şahısın teki.Gitsin iş yerinde yatsın arabada uyusun teyzesinde kalsın sonuçta kendi memleketi nerde yatarsa yatsın ama zili kökleyip beni yataktan fırlatana kadar basmasın.Sizce kim haklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?