bu saatte yine ağlıyorum

ailem bi arkadaşımda kalmama bile izin vermiyor ben artık sinir hastası olacam o kadar bunaldım ki uykudan sıkıntıyla uyanıyorum

bos ver canim ben 15 yasinda iken banada vermiyorlardi.. simdi veriyorlar ama ben gidemiyorum cunku hic arkadasim kalmadi..
sen diplomani eline alip, bir an once dogru insani bulup evlenmen..

kezinlikle her evde bak boyle seyler oluyor.. bu yuzden kendini o evde degilde o guzelim kitaplarinda kendini kaybet!

kardesiniz ergen ama sizde sanki ergen gibisiniz daha once sevgili konunuzda da ben sizi 19 20 sandim 25 yasindaymissiniz :26:

kim kime mal demis orayida anlamadim o size mal demis daha niye gelip bana mal diyemezsin diyor

ve tipik kardes kavgalari ortada gozlerinizi sisirecek kadar aglamayi gerektirecek birsey yok bence

annemde bana kızdı tartışırken evlenince nasıl uğraşcakmışım ya evlemeden de mi çile çekmem lazım nasıl bi mantık bu nolur bi mucize gelip kurtarsın beni

cnm benim inanki bunlar geçecek 1_2 yılın kalmış sabret 17 yaşında ergenliğinin en doruk noktasını yaşıyor kardeşin ve her ergen farklı farklı yaşıyor bu durumu. Kızım psikolojik danışman son sınıf okuyor 22 yaşında, oğlum 18 yaşına yeni girdi. inan psikoloğluk bile fayda etmiyor bu ergenlere çıldırtıyorlar. Ablasını çıldırttığı zamanlarda ben giriyordum devreye inan geri adım atmazdı.Çok sıkışınca odanın kapsını kitlerdi. Birgün kapıyı kırdım sinirimdem.Birgün sinir krizi geçirdim hastanelik oldum. Üniversiteli kariyer sahibi anne babalarız bizi beğenmezdi, ablayı beğenmezdi.Kızım ergen psikolojisini incelerken dediki annecim ergenliğin şu şu maddeleri var ama her çocuk hepsini taşımazmış Bizim oğlan tüm maddeleri olaganüstü yaşadı. Baktık başedemiyoruz Gençlik Merkezine yönlendirdik gitara müziğe yöneldi enerjisini orada kullandı. Kardeşinde 1 kaç yıl içinde durulacaktır. Sizde müzik spor ne yapmak istiyorsa o tarafa yönlendirin.Tartışmalara girmemeye çalışın kendinizi yıpratmayın bu durumlar gayet normal aslında. Ama bazen sabır tükeniyor.

şimdi benle ne alakası var ergen olmamla
yanlış okumuşsun o mal dedi ilk önce hakaret ederek
sevgili konusu başka bu başka çok kırıcısınız dert çekiyorum burda resmen ergen gibi diyorsunuz..neyse ya sağolun.

annemde bana kızdı tartışırken evlenince nasıl uğraşcakmışım ya evlemeden de mi çile çekmem lazım nasıl bi mantık bu nolur bi mucize gelip kurtarsın beni

kafgayi sen cikartinn ya o yuzden oyle demis... salla takma bizim annelerimizde bize herseyi diyorlar..(iste evlenincedemi yapmayacaksin yok ozamandami boyle davranacaksin)

ailen niye bu kadar azdırmış bunu?erkekleri şımartıyolar böyle,sonra kendileri de çekicekler,haberleri olsun...o şimdi burda uyumsuzluk yapıyo,yarın öbür gün el kızı çekmez onun bu hallerini,yuvası da olmaz,annenin,babanın başına kalır,hiç şakası yok valla,annen babana bunu söyle,senin haksız yere çektiğin üzüntüler bi yana,oğulları da mutlu olamaz bu hayatta..kaç yaş bğyğüksün bi de,kendine gelsin

babam çok yüz veriyor babamda az önce özür diledi öyle yattı..hayatımda duymadım görmedim babaın çocuktan özür dileğini çıldırmak üzereyim artık

Erkek Kardeşinin Ağzının Ortasına Allah Yarattı Demeden, Sağlam Patlatacak Birisi Olsaydı Böyle Olmazdı..
Tövbee Tövbee..

Sus Sende Ağlama Artık..
Tam da Tipik Özenti Erkek Yaşında..
Mal Demeyi de Erkeklik Sanmış İşte..

Son düzenleme:
onlar da böyle olsun istemezler de bi şekilde canavara dönüştürmüşler kardeşini,neymiş bu kardeş böyle analamadım ben ama ona büyük kötülük ediyolar,görürüsün bak,3-5 yıl sonra yaşıtları çok farklı biyerde,senin kardeşinse farklı biyerde olucak,o zaman annen baban daha iyi anlar,annen,baban,kardeşin profesyonel bi yardım almalı,

kirmak icin soylemedim ki fikrimi soyledim kirdiysam kusura bakmayin...
o mal dedi sizde onami dediniz ?
ve bu kadar aglamanizi gerektirecek birsey yok onu soyluyorum,
sevgili konusuda aklima geldi yasinizi kucuk saniyordum o yuzden soyledim...

ailem bi arkadaşımda kalmama bile izin vermiyor ben artık sinir hastası olacam o kadar bunaldım ki uykudan sıkıntıyla uyanıyorum

Canim benim cok iyi anliyorum seni..
Yasimiz hemen hemen ayni insanin gururunu kirar kardesinden oyle soz isitmek.
Bazi ailelerin sik sik yaptigi yanlislar malesef konumlarini bilmiyor bazi cocuklar...
Nasil konusmali saygi nedir bilmiyorlar.
Halbuki cocuk yetistirmek sevgi vermekten ote birsey birini ezerek birini simartarak olmaz ki...
Bu psikoloji ile nasıl calisacaksin ki derslerine.
Universiteyi sehir disinda kazanmaya calis...
Okulun bitince isine gucune baslar ayaklarinin uzerinde durursun kimsenin soz hakki olmaz.
Hirs olsun tum bunlar sana..
Ama sakin evliligi kacis olarak gorme meslegini eline al ondan sonra yuvani kurarsin insallah...
Allah yardimcin olsun...

Son düzenleme:
Senin daha önceki konuları biliyorum ve çok üzülüyorum.Canım kusura bakma ama tüm suç anne ve babanda.Kardeşinin bu kadar terbiyesizleşmesine izin vermemeliydiler.Birde kardeşin duvarları yumruklar ona yapmamasını söylemiyorlar ama senin özür dilemeni istiyorlar.Resmen ayrımcılık büyük olan sensin sana saygılı olması gerekir.Bu konuda baban ne diyor niye kardeşine kızmıyor.

ben üni son sınıftayım inş şehir dışında işe girerim

asude daha öncede yine erkek kardesinle ilgili konu acmis miydin?

yani sen miydin pek bilemiyorumda simdide,babanizla ya da kardesinizde kumanda mevzusu vardi

yanlis hatirlamiyorsam kumandami atmisti ne yani yanlista olabilir...

ama o yasta bütün ergenler öyle olmuyor..3 yasindaki cocuk degil ya kapiyi duvari yumruklayip aglayarak istedigini yaptirsin..

ailen biraz senin üzerinde baski kuruyor ama bence 17 yasinda bu kadar saldirgan oldugunu görmüyorlar mi yani normal degil..

benimde erkek kardesim var o yaslarda o da oldu ama hic böyle seyler yapmadi ya da tanidigim o yaslarda olan cocuklar..

bir sorunumu var,bence annenizi filanda bezdirmis sussun diye sizin üstünüze geliyorlar..

ya gercekten cok simartilmis ya da gercekten bir sorunu var...

evet onlarda..babam öyle yetiştirdii..beni çok ezdi küçükkende..hepsi iyi olsun ama umarım ank dışında bi yerde işe girerim

babam çok yüz veriyor babamda az önce özür diledi öyle yattı..hayatımda duymadım görmedim babaın çocuktan özür dileğini çıldırmak üzereyim artık

Babaniz erkek kardesinizden neden özür diliyor. Siz özür dilediniz cünkü "mal" dedi o size. Babaniz neden özür diledi, kardesiniz babanizada mi " mal " dedi.
Bana bu konu cok cok tuaf geldi.

Babaniz erkek kardesinizden neden özür diliyor. Siz özür dilediniz cünkü "mal" dedi o size. Babaniz neden özür diledi, kardesiniz babanizada mi " mal " dedi.
Bana bu konu cok cok tuaf geldi.

babamda kızdı çünkü o sıra adam ol diye bağırdı
evet tuhaf bi konu kardeşim tuhaf olduğu için

Son düzenleme:

evet bendim o da :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…