- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
ailem bi arkadaşımda kalmama bile izin vermiyor ben artık sinir hastası olacam o kadar bunaldım ki uykudan sıkıntıyla uyanıyorum
kardesiniz ergen ama sizde sanki ergen gibisiniz daha once sevgili konunuzda da ben sizi 19 20 sandim 25 yasindaymissiniz :26:
kim kime mal demis orayida anlamadim o size mal demis daha niye gelip bana mal diyemezsin diyor
ve tipik kardes kavgalari ortada gozlerinizi sisirecek kadar aglamayi gerektirecek birsey yok bence
annemde bana kızdı tartışırken evlenince nasıl uğraşcakmışım ya evlemeden de mi çile çekmem lazım nasıl bi mantık bu nolur bi mucize gelip kurtarsın beni
ailen niye bu kadar azdırmış bunu?erkekleri şımartıyolar böyle,sonra kendileri de çekicekler,haberleri olsun...o şimdi burda uyumsuzluk yapıyo,yarın öbür gün el kızı çekmez onun bu hallerini,yuvası da olmaz,annenin,babanın başına kalır,hiç şakası yok valla,annen babana bunu söyle,senin haksız yere çektiğin üzüntüler bi yana,oğulları da mutlu olamaz bu hayatta..kaç yaş bğyğüksün bi de,kendine gelsin
babam çok yüz veriyor babamda az önce özür diledi öyle yattı..hayatımda duymadım görmedim babaın çocuktan özür dileğini çıldırmak üzereyim artık
şimdi benle ne alakası var ergen olmamla
yanlış okumuşsun o mal dedi ilk önce hakaret ederek
sevgili konusu başka bu başka çok kırıcısınız dert çekiyorum burda resmen ergen gibi diyorsunuz..neyse ya sağolun.
ailem bi arkadaşımda kalmama bile izin vermiyor ben artık sinir hastası olacam o kadar bunaldım ki uykudan sıkıntıyla uyanıyorum
Canim benim cok iyi anliyorum seni..
Yasimiz hemen hemen ayni insanin gururunu kirar kardesinden oyle soz isitmek.
Bazi ailelerin sik sik yaptigi yanlislar malesef konumlarini bilmiyor bazi cocuklar...
Nasil konusmali saygi nedir bilmiyorlar.
Halbuki cocuk yetistirmek sevgi vermekten ote birsey birini ezerek birini simartarak olmaz ki...
Bu psikoloji ile nasıl calisacaksin ki derslerine.
Universiteyi sehir disinda kazanmaya calis...
Okulun bitince isine gucune baslar ayaklarinin uzerinde durursun kimsenin soz hakki olmaz.
Hirs olsun tum bunlar sana..
Ama sakin evliligi kacis olarak gorme meslegini eline al ondan sonra yuvani kurarsin insallah...
Allah yardimcin olsun...
Senin daha önceki konuları biliyorum ve çok üzülüyorum.Canım kusura bakma ama tüm suç anne ve babanda.Kardeşinin bu kadar terbiyesizleşmesine izin vermemeliydiler.Birde kardeşin duvarları yumruklar ona yapmamasını söylemiyorlar ama senin özür dilemeni istiyorlar.Resmen ayrımcılık büyük olan sensin sana saygılı olması gerekir.Bu konuda baban ne diyor niye kardeşine kızmıyor.
babam çok yüz veriyor babamda az önce özür diledi öyle yattı..hayatımda duymadım görmedim babaın çocuktan özür dileğini çıldırmak üzereyim artık
Babaniz erkek kardesinizden neden özür diliyor. Siz özür dilediniz cünkü "mal" dedi o size. Babaniz neden özür diledi, kardesiniz babanizada mi " mal " dedi.
Bana bu konu cok cok tuaf geldi.
asude daha öncede yine erkek kardesinle ilgili konu acmis miydin?
yani sen miydin pek bilemiyorumda simdide,babanizla ya da kardesinizde kumanda mevzusu vardi
yanlis hatirlamiyorsam kumandami atmisti ne yani yanlista olabilir...
ama o yasta bütün ergenler öyle olmuyor..3 yasindaki cocuk degil ya kapiyi duvari yumruklayip aglayarak istedigini yaptirsin..
ailen biraz senin üzerinde baski kuruyor ama bence 17 yasinda bu kadar saldirgan oldugunu görmüyorlar mi yani normal degil..
benimde erkek kardesim var o yaslarda o da oldu ama hic böyle seyler yapmadi ya da tanidigim o yaslarda olan cocuklar..
bir sorunumu var,bence annenizi filanda bezdirmis sussun diye sizin üstünüze geliyorlar..
ya gercekten cok simartilmis ya da gercekten bir sorunu var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?