Tipik ergen. 18-19 yasinda biraz degisiyorlar. 17 kotu bir yas ve sanirim erkek. Aldirma sinirini de bozma, seninle alakali degil emin ol . Komplexli oluyorlar o yasta. Sen dersine calis.
ya o ergende bende insanım artık dayanamıyorum evet erkek
daha önce de ailemle sorunumdan bahşetmiştim...yarın sınavım var ders çalışmam lazım kardeşime rica ettim tvnin sesni kıs başımda ağrıyor ders çalışcam diye sen malsın çalışsanda anlamazsın dedi..tartıştık..tamam kısma dedim odama gittim kulaklığı attım kapıyı yumrukluyo bana mal diyemezsin özür dile diye babam annem yalvarıyo herkese rezil olduk susun diye..yerlere tekme atıyor özür dileyecek diye.banyoya girdim duş aldım o sıra belki defolur uyur diye..çıktım üstümde daha bornoz var gene devam etti...5 dk ders çalışamadım daha..annem nolur kkızım özür dile sussun dayanamıyorum tnsiyonum çıktı dedi..ben 25 yaşındayım o 17 tamam özür dilerim dedimben malım diyeceksin dedi demiyorum dedim duvarlara yumruk atıtor annem gözümün içine bakyor tamam ben malım dedim..sustu ama tv sonuna kadar açık sesi..ağlamaktan gözlerim şişti..benim suçum ne? gerçekten bu hayata ağlamak için mi geldim ben
daha önce de ailemle sorunumdan bahşetmiştim...yarın sınavım var ders çalışmam lazım kardeşime rica ettim tvnin sesni kıs başımda ağrıyor ders çalışcam diye sen malsın çalışsanda anlamazsın dedi..tartıştık..tamam kısma dedim odama gittim kulaklığı attım kapıyı yumrukluyo bana mal diyemezsin özür dile diye babam annem yalvarıyo herkese rezil olduk susun diye..yerlere tekme atıyor özür dileyecek diye.banyoya girdim duş aldım o sıra belki defolur uyur diye..çıktım üstümde daha bornoz var gene devam etti...5 dk ders çalışamadım daha..annem nolur kkızım özür dile sussun dayanamıyorum tnsiyonum çıktı dedi..ben 25 yaşındayım o 17 tamam özür dilerim dedimben malım diyeceksin dedi demiyorum dedim duvarlara yumruk atıtor annem gözümün içine bakyor tamam ben malım dedim..sustu ama tv sonuna kadar açık sesi..ağlamaktan gözlerim şişti..benim suçum ne? gerçekten bu hayata ağlamak için mi geldim ben
tartışmışlar, sanırım o sırada birbirlerine benzer ifadeler kullanmışlar
Yukarida kirmizi ile isaretledigim yerleri tekrar okurmusun.
Sen " televizyonun sesini kis ders calismaliyim" diyorsun.
O sana " sen malsin calissan da anlamassin" diyor.
Sonra o yine sana " bana mal diyemezsin özür dile " diyor.
Bu nasil oluyor?
Yukarida kirmizi ile isaretledigim yerleri tekrar okurmusun.
Sen " televizyonun sesini kis ders calismaliyim" diyorsun.
O sana " sen malsin calissan da anlamassin" diyor.
Sonra o yine sana " bana mal diyemezsin özür dile " diyor.
Bu nasil oluyor?
Soyle buraya uye olsun kulagini cekelim:)) Sinavi olacak ders hangisi bu arada?
Ne kadar terbiyesiz bir kardesin var senin yahu?
Ablaya saygi nerede?
Ailende kabahat bu kadar da yuz verilmez ki...
Erkek diye tepelerine cikarmislar.
Aranizda az uz bir yas farki var.
Olmasa bile bu durumu degistirmez sen onun ablasisin.
Butun kabahat ailende vallaha ben bir tane patlatirdim alninin ortasina.
Ergenlikte ne demekmis bizimde ablamiz oldu biz boyle konusmadik ergenligimizde.
Keske biraz da olsa uzaklasabilsen baska bir yere gitme sansin olsa..
Cok sinirlendim cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?