Bu saçma sapan durumu burdan nasıl döndürebilirim

1 yıldır kenara para koysaymis ne vicdani bi acaipsin ya. Dediğimi yap at mesajı. Kız yıkılacak yeni sevgili yapar sen kafana takma

Sevgiline de söyle bir daha sana sormadan ani karar vermesin
Yukarıda da yazdım babası kanser çalışamıyo finansal olarak ne durumdalar bilemiyorum burada yalnız diye vicdan yaptım

Sevgilim de bana kızıyo direkt hayır diyemediğin vicdan yaptığın için bu parayı ödüyoruz ben konforumdan ödün vermicem diye

Orada mı yaşıyor babası ne alakası var calisamamasiyla anlamadım. Babasına mi bakıyor? Gereksiz işlere giriyorsun. Parası yoksa dönsün evine

Yaz sen Umber'in mesajını bitsin bu çile

En güzeli bu, ısrar da edemez hem. Bir daha da görüşmezsin olur biter.
Aynısının kuzen versiyonu vardı bende. İşi düştüyse eğer kapıdan kovsanız bacadan girerdi. Evde yoksam ben gelene kadar kapı önünde beklerdi. İşim var gideceğim deyince ben de gelirim derdi. Kabus gibiydi.

Misafirhane doluymuş kusura bakma de geç. O kadar parası yoktuysa arasını cocukla iyi tutsaydı. İstenmediği yerde zorla kalmaktan daha mı kötüymüş cocugun evinde kalmak?
Kesinlikle misafiehane dolu derdim.
Ayrıca nişanlımla onu aynı evde tutmam
Ne alaka ya

Süreci kötü yöneten sizdiniz. Ayşe sizi arayınca neden tekrar iletişim kurdunuz ki? İnatla nişanlınızla aynı eve sokmaya çalışmanız da komik

istemiyoruz diyin niye her istediğinde bir şey olduğunda size geliyor

merak etme o yapisacak baska bir organizma bulur, gelip de o parayi odemez.
dert etme
eger tamam diye ararsa "ben durumun acil sandim acidim, kac gun gecti ustunden demek ki kalacak yerin var. ayni yerde devam et beni de rahatsiz etme" de gec.

Şu an hala iskoç manitanın evinde
Yani ayrılık yeni ev daha ayrılmamış anladığım kadarıyla çocuk birkaç günlüğüne hoşgörülü davranıyor

Şu an hala iskoç manitanın evinde
Yani ayrılık yeni ev daha ayrılmamış anladığım kadarıyla çocuk birkaç günlüğüne hoşgörülü davranıyor
o beles evi kolay kolay birakmaz merak etme:))
sonra da "aciliyetin var sanmistim o yuzdendi teklifim" dersin. ya da en mantiklisi yukarıda bir arkadasin dedigi gibi "senin yuzunden nisanlimla kavga ettim. arama bir daha beni" de engelle gec.
ne yapiyorsa da yapsin
sana ne?
sanki sen sokakta kalsan o sana evini acacak kendi huzurunu kaciracakti.
kizdan hicbir sey almamissin bugune kadar, hep vermissin.
hayatin alma verme dengesini bozmaya cok da gerek yok

Kendi huzurunuzu bozduğunuz yetmiyor nişanlınızınkini de bozuyorsunuz. Kardeşiniz bile olsa bir yer ayarlayana kadar misafir edersiniz o kadar. Geldiği yetmiyor bir de istekleri olmayınca kavga ediyor, istemediğiniz halde yatağınıza kadar sahipleniyor. En fazla 2-3 gün kalabilirsin lafını duyunca ezileceği utanacağı yerde 1 hafta için tartışabiliyor. Kusura bakmayın ama beraber olduğunuz kişinin huzurunu kaçırmaya hakkınız yok. Adam durduk yere ya parasından ya özgürlüğünden evinden olacak, niye çünkü siz hayır diyemiyorsunuz.

Bu kızın durumu düzelince size bir şey lazım olsa telefonlarınıza bile çıkmaz.

Siz ona deyin ki Ayşe biz misafir hanenin yarısını karşılayabiliriz ancak ödemelerimiz var de yarısını da sen karşlla öyle gel madem de parayı sana göndersin önceden ödemeyi istiyorlar dersin.
O zaten yarı parayı vermez merak etme sonrasında da ararsa açmazsın

Kusura bakma evimiz müsait değil deyip çekilmek çok zor olmasa gerek.
Yani parasını ödemek falan çok saçmaaaa

Kabul etmeyin olsun bitsin.
Babanızın kızı değil ya.
Aramadığı o günlerde nerede kalıyorsa orada kalmaya devam etsin.

Bu saatten sonra nasıl dicem
Salak gibi vicdan yapıyprum ya yabancı ülke yazık yalnız diye
Her açıdan dusunmek lazım sevgılımın oldugu yasadıgım kıc kadar evde elın kızının ısı ne adam haklı napıyosa yapsın cok argo olcak ama gotune guvenen borazancı bası yanı guvenmıyosa cıkmayacaktı yurtdısında yasamaya kendınden rahatından ödün verme dunya hali yarın öbür gün sen ağlayacağına ayşe ağlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…