Bu saçma sapan durumu burdan nasıl döndürebilirim

Ya tamam yurt dışındasiniz bende yurt disindayim ama yurt disinda yasiyoruz diye enayi yada konya ovasi genisliginde olmaua gerek yok ki eviniz sarayda olsa bu arkadaşınız size yapisip sizden yararlanacak ve bu tipler siz zora girdiginizde göz ucuyla bile dönüp bakmaz her yönden olmayacak bir durum ne demek onun kalacağı yerin parasini karsilamak kadin bilerek orada kalmam diyor çünkü bir haftayla olacal bir is değil bu kiz sizin yaniniza çakılacak ve gitmyecek daha kötüsü sinsi olduğu icin nisanliniza dahi göz dikebilir sonra ki hedefi sizi göndermek dahi olabilir yapılmayacak isler listesi sakın haa

Garipsediğim bir olay var. Sen kızı nişanlınla neden aynı eve sokuyorsun ısrarla onu da anlamadım. Çok yersiz istekleri var kızında kabul etmek zorunda da değilsin seni ikilem de bırakan ne böyle dedim ama düşündüm ki hem bizde kalmak isteyen hem ısrarcı olan sensin ben bi de bu yetmiyor sana parasını vereyim Orda kal demek ne mana. Uzak tut canım kendini de paranı da. Nişanlını da.

Siz garip nisanliniz garip kusura bakmayın çok garip geldi insanlara hayır deme konusundami sıkıntı Ayşeden size ne zaten görüşmüyormuşsunuz zaten talepleri sıkıntılı.Niye parasını veriyorsunuz niye o evde kalmak için ısrarlı geldiği yere geri dönsün bilet alın Ben bunu teklif ederdim belki oda belki .Ben genelde bana sıkıntı verenlere vefa hissetmiyorum.Vicdan yok orada bende .Mantıklı bakmak lazım.

Bitmiş arkadaşlık bitmiş oluyor eskiden lafının hükmü olmazsa rahat hissedersiniz belki eskiden yakindiniz eskiden yardımcı oldunuz .Sonra kestiniz ilişkiyi eskide kalmalı bunu böyle yaparsanız hiç sıkıntı çıkmaz böyle bir daha .Ortak arkadaşınız para göndersin otel tutsun Ayşe'ye buda iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…