- 6 Eylül 2024
- 211
- 608
- 23
Kusura bakma o an senin için üzülünce böyle bir çözüm buldum ancak sonra bütçemdem bu kadar veremeyeceğimi farkettim.Kolaylıklar diliyorum diye mesaj at.Bu saatten sonra nasıl dicem
Salak gibi vicdan yapıyprum ya yabancı ülke yazık yalnız diye
Hayır ama sürekli türkiyeye gidip geliyor babasını görmek için. Vizesinden dolayı da tam zamanlı çalışamıyorAttım mı mesajı? Babasına mi bakıyor bu kız niye çalışamıyor yazmiyorsun
Maşallah part time çalışıp sürekli Tr ye gidebiliyosa nasil parası yok .uçak biletleri ucuz mu Allah aşkına. Biz niye gidemiyoruz 2 maaşla sürekli.Biz de mi bi sıkıntı var acaba?Hayır ama sürekli türkiyeye gidip geliyor babasını görmek için. Vizesinden dolayı da tam zamanlı çalışamıyor
Yazmadım henüz ama dün nişanlımla konuştuk misafirhane doluymuş ev de müsait değil dicem
Maşallah part time çalışıp sürekli Tr ye gidebiliyosa nasil parası yok .uçak biletleri ucuz mu Allah aşkına. Biz niye gidemiyoruz 2 maaşla sürekli.Biz de mi bi sıkıntı var acaba?
Ayrıca sizi gerçekten çok tuhaf buldum.Kalacagi yerin parasını ödemek ne demek.Siz bu kafada olduktan sonra bu kız daha çoook evsiz kalır.Nasilsa kalacağı yeri ödeyen (afedersiniz ama) enayiler var.
Bu keneyle iletisimini kesmelisin.Valla çok haklısınız enayilik yaptığımın farkındayım hiç kusura bakmam bugün aynısını annem yüzüme söyledi hahahsjd
Neden bu kadar yumuşak karınlıyım bu kıza bilmiyorum normalde domuzun tekiyimdir ama bi vicdan yapasım tuttu herhalde
Bi de şeye çok çok sinirlendim sadece 2-3 gün dediğimde o ortak arkadaşımıza referans yaparak “x gelip 4-5 gün kalmıştı ama ev müsait değil dememiştiniz” dedi jdjdjjd bunu düşündükçe çıldırıyorum
Bu süreçten sonra mecbur öyle olucak gibiBu keneyle iletisimini kesmelisin.
Yurt dışındasınız sanırım. Arkadaşınız biraz yüzsüz ve düşüncesiz bence. Ama ben sizi anlıyorum ben de böyle zor durumda olan birisini evimde ağırlayamıyorsam gereksiz bir sorumluluk hisseder ve bir yer ayarlamaya çalışırım falan ama söz ettiğiniz rakam çok yüksek, bunun yerine bir hostelde falan kalsın bari bu daha mantıklı olur. Hostellere bakın.
Ne alaka ya baksin basinin caresine ben de esimin yanina arkadasimi getirmezdim evim sarayda olsa got kadar evde yaşıyorsunuz hic mi hayatında b plani yokmus köşede attığı bir miktar para falan virüs gibi insanlara yapışan hayatının sorumluluğunu almayan insanlara hic kucak açmazdim yerinizde olsaydımHerkese merhaba.
Çok çok salak saçma bi durumun içinde düştüm nişanlımla ikimizin de suçu. Bunu nasıl çevirebilirim görüşlerinizi bekliyorum.
Bir kız var ismi Ayşe olsun. Ayşe’yi bizim bulunduğumuz ülkeye geldiğinde yakın bi arkadaşımın yol yordam göster yardımcı ol diye rica etmesi üzerine tanıdım. İlk başlarda çok yakındık
Geçen yılbaşı Ayşe evle ilgili bi sorun yaşadı evsiz kaldı sende kalabilir miyim biraz dedi. O zamanlar ev paylaşıyordum ev arkadaşım da yatılı misafir getirilmesinden hoşlanmadığı için sadece 2-3 gün şeklinde anlaştık ama o günler çok kötü geçti garip talepleri yüzünden kavga ettik. Sebeplerden biri mesela salonda yatmak istememesi 1.5 kişilik yatağımda benimle yatmak istemesi ve benim reddetmemdi ( ne alaka çünkü?)
Sonra bizim aramız biraz soğudu biraz benden ötürü. Sonra Ayşe iskoç bi manita yaptı 1 yıldır falan onun evinde yaşıyordu.
Bugün mesaj atmış, bi konuşabilir miyiz diye. Ben nişanlandım bu süreçte şimdi nişanlımla yaşıyorum. Sebep belli manitayla ayrılmışlar: 1 hafta sizde kalabilir miyim?
Nişanlım “1+1 evde yaşıyoruz rutinimi bozamam evden çalıştığım günler ben salonda çalışıyorum asla istemiyorum ama sen illa istiyorsan 2 gün gelsin sonra başka bi yer ayarlasın” dedi. Ben de kıza söyledim nişanlım 2-3 günü kabul ediyor en fazla diye.
Ayşe telefonda ağlayınca ve bir haftada diretince (evden sabah erken çıkarım sizi rahatsız etmem diyor) direkt reddedemedim.
Nişanlım dedi ki madem yardım etmek istiyosun Apartmanımızın misafirhanesi var haftalık 280 pound orayı ayarla yarısını sen öde yarısını Ayşe. Ayşe de diyor ki o para benim haftalık maaşım.
Nişanlım birden elimden telefonu aldı “burda salonda ne sen rahat edersin ne ben, sana buranın misafirhanesini ayarlıyoruz, parayı da biz niamh ile bölüşeceğiz” dedi.
Telefonu kapatınca da ben konforumdan ödün vereceğime bu şekilde ödeyelim diye tutturdu. Biraz üstüne düşününce bu parayı vermek hiç istemediğimi fark ettim. Evet yardım edelim de neden böyle yüklü bi para veriyoruz abi ne alaka bizim de durum çok iyi değil ki düğün falan yapıcaz
Kızın gelmesine de nişanlım okay olmuyor ama kıza çoktan teklif edildi.
Süreci bok gibi yönettik resmen
Ortak arkadaşınız yardım etsinOrtak arkadaşım var arada, ona rağmen bu kadar sert olmalı mıyım?
Bu arada kızın babası kanser tedavisi falan görüyor belki ailesinden isteyemiyordur diye düşündüm
Evin adresini biliyor mu siz hayir kurumumusunuz ayol vazgectik zor bir dönemden geciyoruz aramiz İyi degil bir de seni agarliyamam de gecHerkese merhaba.
Çok çok salak saçma bi durumun içinde düştüm nişanlımla ikimizin de suçu. Bunu nasıl çevirebilirim görüşlerinizi bekliyorum.
Bir kız var ismi Ayşe olsun. Ayşe’yi bizim bulunduğumuz ülkeye geldiğinde yakın bi arkadaşımın yol yordam göster yardımcı ol diye rica etmesi üzerine tanıdım. İlk başlarda çok yakındık
Geçen yılbaşı Ayşe evle ilgili bi sorun yaşadı evsiz kaldı sende kalabilir miyim biraz dedi. O zamanlar ev paylaşıyordum ev arkadaşım da yatılı misafir getirilmesinden hoşlanmadığı için sadece 2-3 gün şeklinde anlaştık ama o günler çok kötü geçti garip talepleri yüzünden kavga ettik. Sebeplerden biri mesela salonda yatmak istememesi 1.5 kişilik yatağımda benimle yatmak istemesi ve benim reddetmemdi ( ne alaka çünkü?)
Sonra bizim aramız biraz soğudu biraz benden ötürü. Sonra Ayşe iskoç bi manita yaptı 1 yıldır falan onun evinde yaşıyordu.
Bugün mesaj atmış, bi konuşabilir miyiz diye. Ben nişanlandım bu süreçte şimdi nişanlımla yaşıyorum. Sebep belli manitayla ayrılmışlar: 1 hafta sizde kalabilir miyim?
Nişanlım “1+1 evde yaşıyoruz rutinimi bozamam evden çalıştığım günler ben salonda çalışıyorum asla istemiyorum ama sen illa istiyorsan 2 gün gelsin sonra başka bi yer ayarlasın” dedi. Ben de kıza söyledim nişanlım 2-3 günü kabul ediyor en fazla diye.
Ayşe telefonda ağlayınca ve bir haftada diretince (evden sabah erken çıkarım sizi rahatsız etmem diyor) direkt reddedemedim.
Nişanlım dedi ki madem yardım etmek istiyosun Apartmanımızın misafirhanesi var haftalık 280 pound orayı ayarla yarısını sen öde yarısını Ayşe. Ayşe de diyor ki o para benim haftalık maaşım.
Nişanlım birden elimden telefonu aldı “burda salonda ne sen rahat edersin ne ben, sana buranın misafirhanesini ayarlıyoruz, parayı da biz niamh ile bölüşeceğiz” dedi.
Telefonu kapatınca da ben konforumdan ödün vereceğime bu şekilde ödeyelim diye tutturdu. Biraz üstüne düşününce bu parayı vermek hiç istemediğimi fark ettim. Evet yardım edelim de neden böyle yüklü bi para veriyoruz abi ne alaka bizim de durum çok iyi değil ki düğün falan yapıcaz
Kızın gelmesine de nişanlım okay olmuyor ama kıza çoktan teklif edildi.
Süreci bok gibi yönettik resmen
Ay ödemek zorunda değilsiniz yahu Ayşe napabilir size ben nezaketen sordum kabul edeceğini düşünmedim bizde sıkıntıdayız kusura bakma ENGEL at. Bukadar basit. Yüzsüz birine yardım etmek zorunda değilsin.Yukarıda da yazdım babası kanser çalışamıyo finansal olarak ne durumdalar bilemiyorum burada yalnız diye vicdan yaptım
Sevgilim de bana kızıyo direkt hayır diyemediğin vicdan yaptığın için bu parayı ödüyoruz ben konforumdan ödün vermicem diye
Ortak arkadaşınız yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?