Bu saçma sapan durumu burdan nasıl döndürebilirim

Bu saatten sonra nasıl dicem
Salak gibi vicdan yapıyprum ya yabancı ülke yazık yalnız diye
Kusura bakma o an senin için üzülünce böyle bir çözüm buldum ancak sonra bütçemdem bu kadar veremeyeceğimi farkettim.Kolaylıklar diliyorum diye mesaj at.
Kendi hesapsız kitapsız yasıyor sen niye sıkıntıya gireceksin ki.

Attım mı mesajı? Babasına mi bakıyor bu kız niye çalışamıyor yazmiyorsun

Attım mı mesajı? Babasına mi bakıyor bu kız niye çalışamıyor yazmiyorsun
Hayır ama sürekli türkiyeye gidip geliyor babasını görmek için. Vizesinden dolayı da tam zamanlı çalışamıyor

Yazmadım henüz ama dün nişanlımla konuştuk misafirhane doluymuş ev de müsait değil dicem

Yakın olsanız tabii ki yardım edin de bu ne böyle. Kız yıllardır sağdan soldan geçiniyor resmen. Bırakın ne hali varsa görsün, insan 1 yıl başkasının evinde yaşar da yarın öbür gün ayrılınca ne yaparım diye kenara 3 kuruş koymaz mı. Gerekirse sokakta yatsın da akıllansın. Nişanlınız gayet haklı, ben de evde nişanlımın arkadaşı kalsın istemem ne münasebet

Maşallah part time çalışıp sürekli Tr ye gidebiliyosa nasil parası yok .uçak biletleri ucuz mu Allah aşkına. Biz niye gidemiyoruz 2 maaşla sürekli.Biz de mi bi sıkıntı var acaba?

Ayrıca sizi gerçekten çok tuhaf buldum.Kalacagi yerin parasını ödemek ne demek.Siz bu kafada olduktan sonra bu kız daha çoook evsiz kalır.Nasilsa kalacağı yeri ödeyen (afedersiniz ama) enayiler var.

Valla çok haklısınız enayilik yaptığımın farkındayım hiç kusura bakmam bugün aynısını annem yüzüme söyledi hahahsjd
Neden bu kadar yumuşak karınlıyım bu kıza bilmiyorum normalde domuzun tekiyimdir ama bi vicdan yapasım tuttu herhalde babasından dolayı. Bi de ben bu ülkeye geldiğimden beri nişanlım hep yanımda onsuz napardım bilmiyorum kesin geri dönerdim türkiyeye. Yalnız olanlara üzülüyorum o yüzden
Bi de şeye çok çok sinirlendim sadece 2-3 gün dediğimde o ortak arkadaşımıza referans yaparak “x gelip 4-5 gün kalmıştı ama ev müsait değil dememiştiniz” dedi jdjdjjd bunu düşündükçe çıldırıyorum

Bu keneyle iletisimini kesmelisin.

Yurt dışındasınız sanırım. Arkadaşınız biraz yüzsüz ve düşüncesiz bence. Ama ben sizi anlıyorum ben de böyle zor durumda olan birisini evimde ağırlayamıyorsam gereksiz bir sorumluluk hisseder ve bir yer ayarlamaya çalışırım falan ama söz ettiğiniz rakam çok yüksek, bunun yerine bir hostelde falan kalsın bari bu daha mantıklı olur. Hostellere bakın.

Hostelde hayatta kalmaz bence. Yoksa bunu akıl edemeyeceğinden değil.
Hostel desek direkt geri ev için zorlardı. O yüzden nişanlım daha iyisini verelim de zorlamasın dedi

Ne alaka ya baksin basinin caresine ben de esimin yanina arkadasimi getirmezdim evim sarayda olsa got kadar evde yaşıyorsunuz hic mi hayatında b plani yokmus köşede attığı bir miktar para falan virüs gibi insanlara yapışan hayatının sorumluluğunu almayan insanlara hic kucak açmazdim yerinizde olsaydım

Evin adresini biliyor mu siz hayir kurumumusunuz ayol vazgectik zor bir dönemden geciyoruz aramiz İyi degil bir de seni agarliyamam de gec

Yurtdışında bohem yaşamak mecburiyeti mi var? Burada okuduğum bu tarz kümbilir kaçıncı konu…

2/3 gün olur demişsin hala 1 hafta diye ağlarsa daha telefonu açmazdım. Vicdansızlık değil bu. İnsanların evinde 1 hafta kalınmaz zor durumda kalmadıkça. 2/3 gün bile çok. Kendi düzenini oluşturmalı. Birde parayı kabul ediyor ya herkese yardım edilmez.

Ay ödemek zorunda değilsiniz yahu Ayşe napabilir size ben nezaketen sordum kabul edeceğini düşünmedim bizde sıkıntıdayız kusura bakma ENGEL at. Bukadar basit. Yüzsüz birine yardım etmek zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…