• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saçma sapan durumu burdan nasıl döndürebilirim

Ya tamam yurt dışındasiniz bende yurt disindayim ama yurt disinda yasiyoruz diye enayi yada konya ovasi genisliginde olmaua gerek yok ki eviniz sarayda olsa bu arkadaşınız size yapisip sizden yararlanacak ve bu tipler siz zora girdiginizde göz ucuyla bile dönüp bakmaz her yönden olmayacak bir durum ne demek onun kalacağı yerin parasini karsilamak kadin bilerek orada kalmam diyor çünkü bir haftayla olacal bir is değil bu kiz sizin yaniniza çakılacak ve gitmyecek daha kötüsü sinsi olduğu icin nisanliniza dahi göz dikebilir sonra ki hedefi sizi göndermek dahi olabilir yapılmayacak isler listesi sakın haa

Herkese merhaba.

Çok çok salak saçma bi durumun içinde düştüm nişanlımla ikimizin de suçu. Bunu nasıl çevirebilirim görüşlerinizi bekliyorum.

Bir kız var ismi Ayşe olsun. Ayşe’yi bizim bulunduğumuz ülkeye geldiğinde yakın bi arkadaşımın yol yordam göster yardımcı ol diye rica etmesi üzerine tanıdım. İlk başlarda çok yakındık

Geçen yılbaşı Ayşe evle ilgili bi sorun yaşadı evsiz kaldı sende kalabilir miyim biraz dedi. O zamanlar ev paylaşıyordum ev arkadaşım da yatılı misafir getirilmesinden hoşlanmadığı için sadece 2-3 gün şeklinde anlaştık ama o günler çok kötü geçti garip talepleri yüzünden kavga ettik. Sebeplerden biri mesela salonda yatmak istememesi 1.5 kişilik yatağımda benimle yatmak istemesi ve benim reddetmemdi ( ne alaka çünkü?)

Sonra bizim aramız biraz soğudu biraz benden ötürü. Sonra Ayşe iskoç bi manita yaptı 1 yıldır falan onun evinde yaşıyordu.

Bugün mesaj atmış, bi konuşabilir miyiz diye. Ben nişanlandım bu süreçte şimdi nişanlımla yaşıyorum. Sebep belli manitayla ayrılmışlar: 1 hafta sizde kalabilir miyim?
Nişanlım “1+1 evde yaşıyoruz rutinimi bozamam evden çalıştığım günler ben salonda çalışıyorum asla istemiyorum ama sen illa istiyorsan 2 gün gelsin sonra başka bi yer ayarlasın” dedi. Ben de kıza söyledim nişanlım 2-3 günü kabul ediyor en fazla diye.

Ayşe telefonda ağlayınca ve bir haftada diretince (evden sabah erken çıkarım sizi rahatsız etmem diyor) direkt reddedemedim.
Nişanlım dedi ki madem yardım etmek istiyosun Apartmanımızın misafirhanesi var haftalık 280 pound orayı ayarla yarısını sen öde yarısını Ayşe. Ayşe de diyor ki o para benim haftalık maaşım.

Nişanlım birden elimden telefonu aldı “burda salonda ne sen rahat edersin ne ben, sana buranın misafirhanesini ayarlıyoruz, parayı da biz niamh ile bölüşeceğiz” dedi.

Telefonu kapatınca da ben konforumdan ödün vereceğime bu şekilde ödeyelim diye tutturdu. Biraz üstüne düşününce bu parayı vermek hiç istemediğimi fark ettim. Evet yardım edelim de neden böyle yüklü bi para veriyoruz abi ne alaka bizim de durum çok iyi değil ki düğün falan yapıcaz
Kızın gelmesine de nişanlım okay olmuyor ama kıza çoktan teklif edildi.
Süreci bok gibi yönettik resmen
Garipsediğim bir olay var. Sen kızı nişanlınla neden aynı eve sokuyorsun ısrarla onu da anlamadım. Çok yersiz istekleri var kızında kabul etmek zorunda da değilsin seni ikilem de bırakan ne böyle dedim ama düşündüm ki hem bizde kalmak isteyen hem ısrarcı olan sensin ben bi de bu yetmiyor sana parasını vereyim Orda kal demek ne mana. Uzak tut canım kendini de paranı da. Nişanlını da.

Siz garip nisanliniz garip kusura bakmayın çok garip geldi insanlara hayır deme konusundami sıkıntı Ayşeden size ne zaten görüşmüyormuşsunuz zaten talepleri sıkıntılı.Niye parasını veriyorsunuz niye o evde kalmak için ısrarlı geldiği yere geri dönsün bilet alın Ben bunu teklif ederdim belki oda belki .Ben genelde bana sıkıntı verenlere vefa hissetmiyorum.Vicdan yok orada bende .Mantıklı bakmak lazım.

Bitmiş arkadaşlık bitmiş oluyor eskiden lafının hükmü olmazsa rahat hissedersiniz belki eskiden yakindiniz eskiden yardımcı oldunuz .Sonra kestiniz ilişkiyi eskide kalmalı bunu böyle yaparsanız hiç sıkıntı çıkmaz böyle bir daha .Ortak arkadaşınız para göndersin otel tutsun Ayşe'ye buda iyi fikir

Back
X