• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Şal baglama modellerini nasıl yapabiliriz

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
Merhaba arkadaşlar. Bir eşarp sitesinde eşarplardan cok şalların baglaış şeklı cok hoşuma gitti. Acaba bu sekilde baglayan varmı aramızda.Nasıl baglanır anlatırmısınız.Yada başka kolay anlatım adresleride verseniz olur.
Teşekkürler

$FK,123204,44,eftandise-by-tuba-yucel-des-02-v3.webp
$FK,123290,44,eftandise-by-tuba-yucel-des-06-v1.webp
$FK,123325,44,eftandise-by-tuba-yucel-des-15-v1.webp$FK,123137,44,eftandise-by-tugba-yucel-des-05-v1.webp$FK,123290,44,eftandise-by-tuba-yucel-des-06-v1.webp

sn. mmerve. bu baglama şekıllerını sız kendiniz bırınden mı yok ınt.de anlatım seklı var ordanmı ogrendınız. bana anlatım yada lınk gonderebılırsenız cook sevınırım

sn. mmerv ve dıger arkadaşlar yardımlarınız beklıyorum. En azından şolee kabaca cene altından baglıyorum .....

uzun tarafını sola dogru cekıyoruz fılan gıbı kısa acıklamada olsa yapabılrım belkıı.

Desteekkk...

Teşekkurler şimdiden

Cnm eşarbı alttan bağla birtarafı daha uzun olsun ... Uzun olan tarafını başının üstünden çevir ve iğnele kulağının oradan ... Ben bu şekıldede bağlıyorum

Bir diğeri ; eşarpı bağla alttan bit ucunu arkaya at diğerini hafiften pulcuklu tarafından iki ucundan iki elinle tutup arkadan iğnele birbirine

Bak bu nların hepsını deneme yanılma yöntemi ile oğrenırsın ;) mesela bir diğerı ; alttan iğnele onden arkaya at bir ucunu , diğer ucunu başının üstünden çevir ve pulcuklu ucunu sağlı sollu başının üstünden iğnele

Yardımcı olmaya calışan herkese teşekkür ederım. denıceem ve umarım yapabılırım.

Back
X