Bu saldırı sonrası kendime gelemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir hafta sonra şiayet ettiğinize göre bir hafta boyunca ve hatta daha da uzun süre tecavüz sırasında üzerinizde olan her bir kıyafeti yıkamadan mı sakladınız?
Evet elimdeki tek delildi sakladim umarım DNA çıkar

Ya tum mesajlari okudum bi tutarsizlik var konuda
Ne yapayim diyen savci falan ekstra tabi
Meslegi ne diyoruz özel diyor
Mit mi nedir yani
Ailesi nasil duymayacak eve kagit falan da mi gelmeyecek mahkemeden?
Nerden tutsak elimizde kaliyor
Bakanlık bile biliyor konuştum diyor ama kendisine ne yapalım şimdi diyen savcıyı şikayet etmiyor. Önce kan tahlili dna testi yazdı, sorulunca vajinal örneği sürüntüyü ekledi. Adamın mesleği sadece kendine mi özel, yani Türkiye'de tek bir kişi mi o makamda? Umarım konu gerçek değildir. Tecavüzcüler pedofililer kadın katilleri konusunda fikrim net. Laboratuarada kilit altında dursunlar ve bedenleri tıp deneyleri için kullanılsın. Eğer hayal kurup senaryo yazıyorsa da mağdur kadınlara büyük zarar veriyor. Ailem duymasın evden zor çıkarım, ailem duymasın evde kalamam oldu. Ailem öğrenmesin ama ceza alırsa basına açıklarım diyor, aile öğrenmeyecek mi o zaman?

Önüme konan her şeye körü körüne inanmıyorum ben. Soru-cevap, neden-sonuç şeklinde tutarlı ilerlemeli.

1 ay önceki doktor magduru uyeyi hatirliyor musun bafelis?

Kimseyi inandırmak zorunda değilim. İnanıp inanmamak sizin tercihiniz. Sorumlusu ben değilim. Neden sonuç ilişkisi kurmakta mecburiyetim yok . Mağdur olduğumu söyledim isterseniz birde mağduriyetimi ispatlamayayim . Önyargılardan yeterince var . Bana insanlık gerek.

1 ay önceki doktor magduru uyeyi hatirliyor musun bafelis?
Bir şeyler çağrıştırdı ama kesin odur diyemiyorum. Yanlış bir şey yazmak istemedim ama konu da hiç geçmedi bana. Hepimizin çok hassas olduğu bir konu bu, istismar tecavüz yazılınca otomatik koruma savunma moduna geçiyoruz ama tutarsızlık, uymayan noktalar olunca da sorgulamaya hakkımız olmalı.

Ailenize söylemelisiniz. Bununla tek başınıza mücadele edemeyeceksiniz muhtemelen. Gerekirse bir süre dışarı çıkmayın. Ama o şerefsiz cezasını alsın! İyi bir avukat tutmalısınız. Aileniz bilirse en azından maddi olarak destek olur bu konuda.
Diğer bir konu ise twitter da kadın hakları, istismarı ile ilgili dernekler, ücretsiz avukat hizmeti veren insanlar da var. Onlardan da destek alabilirsin. Bir hesap aç ve olayı açıkla. Bilindik bu sayfaları da etiketle. Hatta kullanıcı adını söyle buradaki kadınlar da twitterda etkileşimini güçlendirelim.
Sizin güçlü durmanız gerekiyor, utanacak olan o şerefsiz, siz değilsiniz! Siz utanırsanız, onu yapamam, bunu yapamam derseniz korktuğunuz başınıza gelir ve o şerefsiz serbest kalır.

Hassasiyetiniz mağduru sorgulayip suçlamakla mi oluyor ? Merak ettim . Ben ifademi verdim. Buraya sadece içimi dökmek için yazdım . Lütfen köstek olmayın

Yani ben ilk basta inanmayi tercih ederek cevap veriyorum ama okudukca aklima yatmayan seylerde bende konu cok hassas oldugu icin sorgulamak durumunda kaliyorum, sorgularken cokta rahatsiz oluyorum ama bu konu cok hassas oyle troll malzemesi edilecek bir mevzuda degil.

Bakın çevrem var hiç yok diyemem ama kimse bilmiyor nasıl açıklarım bilmiyorum dedikodu olur çünkü herkes beni güçlü mücadeleci kadın diye biliyor

Bakın çevrem var hiç yok diyemem ama kimse bilmiyor nasıl açıklarım bilmiyorum dedikodu olur çünkü herkes beni güçlü mücadeleci kadın diye biliyor
Herkese açıklayın demiyorum ki ben. Aileniz durumu yayacak halleri yok dimi? Kim nereden bilecek sizin dava sürecinizi, sebebini. Twitterda duyurma konusunda ise yüzünüzü ve gerçek isminizi söylemek zorunda değilsiniz ki.. Niye ve nasıl dedikodu olsun?

Keşke yaşanmamış olsaydı ne çok isterdim. Şuan bir enkazın altında tek başına nefes almaya çalışıyorum ve önyargılı bakışlar bile nefesimi kesecek gibi oluyor dün failin ifadesini okuduğumda yaşadıklarımı anlatamam intiharı bile düşündüm

Siz Kader1510 nickli üye misiniz? Bahsettiğiniz çok linç yedim konusu bu mu? Adam o günden sonra tekrar aramadı sizce ne yapayım diye soran siz miydiniz? Bu kişi doktor, siz de hukukçuydunuz ve bir çok adli konuyu bilmediğiniz ve tutarsızlıklar olduğu için konunuz inandırıcı gelmemişti. Bu ikinci üyeliğiniz mi? Bakın mesela bu şimdiki yazdığınızla da örtüşüyor.

Benim için o muayene şikâyet için değil, sağlık kontrolü içindi. Çünkü ciddi bir risk vardı; hem cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklar, hem de gebelik ihtimali. Kanama da oldu sonrasında. Endişe ettim.Ertesi gün hapı kullandım ama yine de emin olmak istedim. Raporun ‘temiz’ çıkması da bu yüzden. Her kadın şikâyet etmese bile kendi sağlığını kontrol ettirme hakkına sahiptir. Tecavüz şüphesi olsun olmasın, jinekolojik muayene sadece şikâyet amaçlı yapılmaz.

Mune

Aileniz bu durumu koştur koştur herkese söyleyecek insanlar mı?
Belki karşı taraf ailene gelip yalan yanlış konuşacak, size iftira atacak yani sizin önceden her şeyi anlatmanız daha mantıklı değil mi?

Adamin meslegi ne soyleyin bi önce?

Hayır bu konu bana ait değil. Bu üyeliğim yeni ve yakın zamanda farklı hesapla bu sitede paylaşım yapmadım . Yıllar önce yapmıştım. Bu konunun benimle ilgisi nedir acaba ? Çünkü bağlantı kuramadım .

Siz değilseniz belli olur birazdan çünkü adminler araştırıp buluyor 2. üyelikleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…