- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Acaba tanıyan biri mi düye düşündüm sonrada ne olur ne olmaz diye sevgilime söyledim ama kötü oldu. Böyle şakada olmazki kim olduğunu bulsak gerisi gelecek ama sevgilim sinirden ölecek gibiSevgilinize söylemeseymişsiniz keşke.Belli ki size şaka yapılmak istenmiş.Sevgilinizin hakkında soru işaretleri kalabilir.Şaka olmuş kaka.
Amin çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun. Konuyu takipteyim.
Bende sevgilimden bunu bekliyorum ya bana hiç mi güvenmiyorsun ben hayatımda hiç böyle birini tanımadım diyorum ama kim bu o zaman niye sana mesaj atıyor amacı ne diyo dalga geciyo diyorum başka dalga geçecek adam mı yok diyo benim evleneceğim kıza gelip elin adamı kokunu unutamıyorum yazacak bende şakadır şaka deyip geciştirecek miyim diyoAllah Allah sevgilin sana hiç mi güvenmiyor?
Şu telefon sapığı,internet sapığı olayları bana mı garip geliyor bir tek?
Bana ya da sevgilime böyle mesajlar gelse biz güler geçeriz.
Birbirimizi iyi tanırız,çünkü.
Geçmişteki psikolojik sorunlu bir vatandaş için canımızı sıkmayız.
Yok eğer tanımadık biriyse oturup geyiğini bile yaparız.
Tüm bunları da yapmadık da değil hani...
Ne yapacakmış o zaman,iş büyümese bariBende sevgilimden bunu bekliyorum ya bana hiç mi güvenmiyorsun ben hayatımda hiç böyle birini tanımadım diyorum ama kim bu o zaman niye sana mesaj atıyor amacı ne diyo dalga geciyo diyorum başka dalga geçecek adam mı yok diyo benim evleneceğim kıza gelip elin adamı kokunu unutamıyorum yazacak bende şakadır şaka deyip geciştirecek miyim diyo
Zaten bu yüzden çok kızdım senin burda bana sorman gereken kim bu niye bunları yazıyor gibi sorular değil. Hayatım madem sen tanımıyosun böyle biri hiç olmadı diyosun benmde kafama takıldı kim bu hadsiz nasıl bulucaz nasıl yapalım diye bana sorman gerekir dedim sonra sakin kafayla haklısın pazartesi karakola gidelim dedi ama yinede çok sinirlibence derdin sapıktan çok, sana güvenmeyen sevgilin olmalı..
Diyorum zaten ama seni tanıyan bi sapık diyo. Hadi rastgele atılmış mesajlar olsa neyse ama seni tanıyo diyoBncede canim caninizi sıkacak bi durum yok ortada biraz olgun dusunun biraz. Yani yarin bi gun evlenseniz yanlışlıkla senin telefonuna dun gece çok guzeldi bebgim diye bi mesaj gelse sevgilin seni bosayacak mi?
Guven cok önemli benim basima böyle bi sey gelse sen bana guvenmiyor musun diye biri de trip atarim inan. Empati yapmasını sagla. Bak eger cok taktiysa snde fake bi hesaptan sevgiline msj at eskilerdenmis gibi belki o zaman empati yapabilir
Yazdım,yazdım,sildim...Bende sevgilimden bunu bekliyorum ya bana hiç mi güvenmiyorsun ben hayatımda hiç böyle birini tanımadım diyorum ama kim bu o zaman niye sana mesaj atıyor amacı ne diyo dalga geciyo diyorum başka dalga geçecek adam mı yok diyo benim evleneceğim kıza gelip elin adamı kokunu unutamıyorum yazacak bende şakadır şaka deyip geciştirecek miyim diyo
Benim korkumda büyümesi. Daha bu yazdıklarım hiç bişey çocuğun adını faceden aramış kuaför bi çocuk bulmuş benm yasadığım sehirde kesin bu mesajları atan diyo bana bunu tanıyo musun diye fotoğraflar attı o kişinin face arkadaşlarına bakmış onların fotoğraflarında araba fotoğrafları görüp plakadan numarasını bulmuş kendisi polis kolay bulmuş onu. O kişileri arayıp şu isimde birini tanıyo musunuz diye sormuş şimdi o insanlarla da görüşecekmişNe yapacakmış o zaman,iş büyümese bari
aynen de öyle.Zaten bu yüzden çok kızdım senin burda bana sorman gereken kim bu niye bunları yazıyor gibi sorular değil. Hayatım madem sen tanımıyosun böyle biri hiç olmadı diyosun benmde kafama takıldı kim bu hadsiz nasıl bulucaz nasıl yapalım diye bana sorman gerekir dedim sonra sakin kafayla haklısın pazartesi karakola gidelim dedi ama yinede çok sinirli
Evet yani bilerek değil ama kullandığım parfümü herkes çok beğeniyordu halada aynı parfümü kullanıyorum 5-6 yıl oldu. Parfümün içinde afrodizyak varmış bunu sonradan öğrendim ama o amaçla kullanmıyorum tabikiAfrodizyaklı parfüm kullandın mı peki lisedeyken?
Benim korkumda büyümesi. Daha bu yazdıklarım hiç bişey çocuğun adını faceden aramış kuaför bi çocuk bulmuş benm yasadığım sehirde kesin bu mesajları atan diyo bana bunu tanıyo musun diye fotoğraflar attı o kişinin face arkadaşlarına bakmış onların fotoğraflarında araba fotoğrafları görüp plakadan numarasını bulmuş kendisi polis kolay bulmuş onu. O kişileri arayıp şu isimde birini tanıyo musunuz diye sormuş şimdi o insanlarla da görüşecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?