Bu sapığı nasıl bulucam ben

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Herkese günaydın. 2 aksam önce instagram dan birisi hiç tanımadığım birisi bana takip isteği göndermiş. 20 li yaşlarda bi erkek profilinde bay bayan kuaförü yazıyor 3-4 tane fotoğraf var ve yeni açılmış bi hesap 100 tane takip ettiği kadın var ama onu takip eden 3-4 kişi. Neyse bende isteği kabul etmedim sonra bana mesaj atmış kelebek kabul et yazıyor. Şaşırdım sanki beni tanıyan biri profilinde kuaför yazdığı için reklam amaçlı böyle bayanları ekleyip istek gönderdiğini düşündüm. Cevap atcaktım bide ne olur ne olmaz atmıyım sevgilime sormadan dedim. İyiki de atmamışım sevgilim cevap attı hayırdır nerden tanışıyoruz diye benim adıma. Lütfen kabul et bu fake hesap senin fotoğraflarını görmek istiyorum kendim istek gönderemem kim olduğumu yazamam falan diyo. Sevgilimde iyice sinirlendi kimsin sen nerden tanıyosun beni yazdı Benim okuduğum liseyi yazmış atıyorum İstanbul lisesinden sende beni tanıyosun çok iyi kokunu unutamıyorum afrodizyaklı parfüm kullanıyodun beni tanımış olman gerekir çok iyi tanışıyoruz yazmış Allah'ım sana geliyorum dedim bi an ne konusu yazdı sevgilim iyice delirdi nerden tanışıyoruz kokumu bileceğin kadar yazdı hiç mi tahmin edemiyorsun falan yazdı sevgilim adını söyle diye ısrar etti söylemiyo buluşalım diyo yok valla rahatsız ettim yazıyo sonrada ben sevgilisiyim diye benmki küfürler etti hemen fotoları kaldırdı o kişi. profilini gizledi. Sonra sevgilim kendi hesabından mesaj attı ben kelebeğin lisede yan sınıftan kız arkadaşıyım saka yaptım adım esra ona sor oda bilir yazmuş ama alakası bile yook.Sevgilimle aramız çok kötü. Ben hiç kimseyle bu derece yakınlaşmadım ama o öyle bi anlatıyor ki kokun burnumdan gitmiyor unutamıyorum seininle mesajlaşmak bile yetti falan. Sevgilim kim bu kim diye üsteme geliyor bilmiyorum diyorum sen bişeyler saklıyosun diyo. Pazartesi günü karakola gtcez ıp numarasından buluruz brlki diye. sizce sonuç alır mıyım hanımlar çok kötüyüm sevgilim de öyle uyuyamyo çocuk kafası bulanmış resmen kim niye sana böyle mesajlar atıyor amacı ne diyo

Sevgilinize söylemeseymişsiniz keşke.Belli ki size şaka yapılmak istenmiş.Sevgilinizin hakkında soru işaretleri kalabilir.Şaka olmuş kaka.
Acaba tanıyan biri mi düye düşündüm sonrada ne olur ne olmaz diye sevgilime söyledim ama kötü oldu. Böyle şakada olmazki kim olduğunu bulsak gerisi gelecek ama sevgilim sinirden ölecek gibi

Allah Allah sevgilin sana hiç mi güvenmiyor?
Şu telefon sapığı,internet sapığı olayları bana mı garip geliyor bir tek?
Bana ya da sevgilime böyle mesajlar gelse biz güler geçeriz.
Birbirimizi iyi tanırız,çünkü.
Geçmişteki psikolojik sorunlu bir vatandaş için canımızı sıkmayız.
Yok eğer tanımadık biriyse oturup geyiğini bile yaparız.
Tüm bunları da yapmadık da değil hani...

Bende sevgilimden bunu bekliyorum ya bana hiç mi güvenmiyorsun ben hayatımda hiç böyle birini tanımadım diyorum ama kim bu o zaman niye sana mesaj atıyor amacı ne diyo dalga geciyo diyorum başka dalga geçecek adam mı yok diyo benim evleneceğim kıza gelip elin adamı kokunu unutamıyorum yazacak bende şakadır şaka deyip geciştirecek miyim diyo

Bncede canim caninizi sıkacak bi durum yok ortada biraz olgun dusunun biraz. Yani yarin bi gun evlenseniz yanlışlıkla senin telefonuna dun gece çok guzeldi bebgim diye bi mesaj gelse sevgilin seni bosayacak mi?

Guven cok önemli benim basima böyle bi sey gelse sen bana guvenmiyor musun diye biri de trip atarim inan. Empati yapmasını sagla. Bak eger cok taktiysa snde fake bi hesaptan sevgiline msj at eskilerdenmis gibi belki o zaman empati yapabilir

Ne yapacakmış o zaman,iş büyümese bari

bence derdin sapıktan çok, sana güvenmeyen sevgilin olmalı..
Zaten bu yüzden çok kızdım senin burda bana sorman gereken kim bu niye bunları yazıyor gibi sorular değil. Hayatım madem sen tanımıyosun böyle biri hiç olmadı diyosun benmde kafama takıldı kim bu hadsiz nasıl bulucaz nasıl yapalım diye bana sorman gerekir dedim sonra sakin kafayla haklısın pazartesi karakola gidelim dedi ama yinede çok sinirli

Diyorum zaten ama seni tanıyan bi sapık diyo. Hadi rastgele atılmış mesajlar olsa neyse ama seni tanıyo diyo

Yazdım,yazdım,sildim...
Neyse ya...
Güvensiz ilişkinde mutluluklar.
Sapığı da savcılığa ver,inşallah bilişim suçları bulur.

Ne yapacakmış o zaman,iş büyümese bari
Benim korkumda büyümesi. Daha bu yazdıklarım hiç bişey çocuğun adını faceden aramış kuaför bi çocuk bulmuş benm yasadığım sehirde kesin bu mesajları atan diyo bana bunu tanıyo musun diye fotoğraflar attı o kişinin face arkadaşlarına bakmış onların fotoğraflarında araba fotoğrafları görüp plakadan numarasını bulmuş kendisi polis kolay bulmuş onu. O kişileri arayıp şu isimde birini tanıyo musunuz diye sormuş şimdi o insanlarla da görüşecekmiş

aynen de öyle.
ben nişanlıyken biri şiirler yazıyodu bana faceden, ama ne şiirler.
yok gittiğinden beri yatağım dağınık, yok üşüyorum bilmem ne.
hiç birine cevap vermedim, versem daha beter olacak biliyorum.adamı engellemiştim. mesajlarını silmemişim meğer.
2 yıllık falan evliyken sevgili kocamın ilk defa mesajlarıma bakası gelmiş bi akşam.
geldi gülüyo kim bu salak diye. eğer yargılasa olay biterdi.

Son düzenleme:
Aşırı şek,lde kıskanç demek ki.Evlendikten sonra da böyle kıskanç olursa vay haline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…