Bu sapığı nasıl bulucam ben

Aman çok şükür eşiniz anlayslıymış. Benim ki takık böyle şeylere ama düşünüyorum ben olsam bende kafama takardım heralde kolay kolay insan hazmedemez acaba gerçek mi diye bi düşünürdüm bende galiba

Özelden parfümün ismini mesaj atabilirsen sevinirim merak ettim hangi parfüm bu:) Konuna gelirsek keşke sevgiline söylemeseydin, silip geçseydin olayı. Her şey eşe/sevgiliye anlatılmaz, gerek yok. Ayrıca kıskanç biri gibi duruyor sevgilin, kolay gelsin işin zor.

ay kız sen de demiyosun o son 3 satırın benle ne ilgisi var diye

hatlar karıştı bende diğer konuyla, öncekiler sanaydı.

Özelden mesaj atamadım size bulamadım. hypnotic poison parfümün adı. Orjinalini kaldırmışlar açık olanları bile çok güzel bence. Bu da bana ders olsun gidip herseyi anlatmam artık

Sevgilinizi niye haberdar ettiniz ki bundan ne gerek vardı da söylediniz ve telefonu verdiniz. O an size fotoğraflarını görmek istiyorum dediğinde direkt engelleyip geçerdiniz sevgilinizin de birşeyden haberi olmazdı yani. Afrodizyaklı parfüm falan kim olsa o mesajı görünce kızar ben öyle bir olayda bak bana ne yazıyor demezdim haberi olmadan silerdim. Bulmanıza ne gerek var onu da anlamadım engellemediniz mi zaten neyini merak ediyorsunuz.

Benim hiç tanımadığım biri. Mesaj atınca kelebek kabul et diye sanki beni tanıyo galiba dedim şaşırdım bide bayan kuaförü yazınca profilde . Sonrada güvenemedim belli mi olur sıkıntı çıkar sonra bana en basından niye söylemedin neden gizledin der diye söyledim. Bulmak istememizdeki amaç sevgilim kim benm evleneceğim insana bunlrı yazabiliyor seni tanıyan birisi yabancı sapık değil yani diyo bende bi şeklde araştırıp bulalım o zaman hersey açıklığa kavuşsun dedim ne diyeyim

hayırda sevgiline sinir oldum.
Sanane ondan once kımınle yakınlaştıysan.
Sankı kendı ak kaşık..
Onun dediğiu sey bak böyle birisi olduysa önceden hayatında gel bana söyle benden bişey saklama gizleme diyo. Bende hayır yok olmadı diyorum emin misim bak araştırırız buluruz sonra korktum söyleyemedim deme niye gizledin benden diye sormayayım sonrada sana diyo

Ya sen lisedesin daha ne uğraşıyorsun böyle şeylerle?! Ortalık kötü dikkat et kendine biraz Müge anlı izle:) dikkat et kendine Allah korusun seni

Niye kurcalıyor eskiyi.. Hani geçmişte biri olmuşsa ona göremi muamele edecekmiş.. Geçmişte biri olmuşsa, gerekli görsen yada sevgilin sana güven verse olmuşsa söylerdin.. Ki mecbur değilsin..

iyiki söylemişsin sevgiline. bilsin pisliği. sonradan öğrense daha kötü olabiirdi

Hiç hazetmem böyle geçmişi kurcalayan insanlar..

Ya sen lisedesin daha ne uğraşıyorsun böyle şeylerle?! Ortalık kötü dikkat et kendine biraz Müge anlı izle:) dikkat et kendine Allah korusun seni
Yok yanlış anladınız benim lise biteli 3 yıl oldu mesaj atan kişi beni lise zamanından tanıdığını hatta tanıştığımızı yazmış . Tesekkür ederim :)

Niye kurcalıyor eskiyi.. Hani geçmişte biri olmuşsa ona göremi muamele edecekmiş.. Geçmişte biri olmuşsa, gerekli görsen yada sevgilin sana güven verse olmuşsa söylerdin.. Ki mecbur değilsin..
Ben kim olduğunu bilmiyorum sapıktır dedikçe kızıyo, neymiş lisedeyken benim facemde 1000 kişi varmış niye ekliymişler taa oralara kadar gitti. Bende 3 yıl oldu ben facemi kapatalı o zamanlar çocuktum diyorum yook. Takıldı kaldı bende git kendine rahibe bul o zaman dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…