- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 906
- 323
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Benim korkumda büyümesi. Daha bu yazdıklarım hiç bişey çocuğun adını faceden aramış kuaför bi çocuk bulmuş benm yasadığım sehirde kesin bu mesajları atan diyo bana bunu tanıyo musun diye fotoğraflar attı o kişinin face arkadaşlarına bakmış onların fotoğraflarında araba fotoğrafları görüp plakadan numarasını bulmuş kendisi polis kolay bulmuş onu. O kişileri arayıp şu isimde birini tanıyo musunuz diye sormuş şimdi o insanlarla da görüşecekmiş
Açıklama yapmaya çalıştıkça suçlanırsın ve batarsın.. Herkes kendinden sorulur..Ben kim olduğunu bilmiyorum sapıktır dedikçe kızıyo, neymiş lisedeyken benim facemde 1000 kişi varmış niye ekliymişler taa oralara kadar gitti. Bende 3 yıl oldu ben facemi kapatalı o zamanlar çocuktum diyorum yook. Takıldı kaldı bende git kendine rahibe bul o zaman dedim
hayır kötü etmedin aslında sevgilinin tavrı kötü. empati kurmuyo seninle. söylemeseydin "niye bana söylemedin" derdi. önemli olan " iyi ki söylemişsin canım vs.." demesi. ondan saklamadığını görmğş oldu.Valla şuan kötü ettim gibi bana patladı hersey
Onun gözünde küçük bi konu değilmiş ben önemsemediğim için bile kızıyortam olarak mesajı okuyunca tepki bu ne demek insanları araması tutki yaşadın onu iliglendirmez geçmiş geçmiştir sanki kendi sütten çıkma ak kaşık mı bana bunu yapanı bir daha aramam bile net yani
yapmış olabilirsin ve kimseye acıklama yapmak zorunda da değilsin ki yapmadığın bişey yüzünden senle tartışıyor bi ilşkide güven bende sevgiden bi tık daha önce gelir diye düşünüyorum ve ben olsam o mesaj attanı bulur yüzleştirir sevgilimede iyi bir ders verir hayatından çıkardımOnun gözünde küçük bi konu değilmiş ben önemsemediğim için bile kızıyor
Açıklama yapıyorum ama ben bilmiyorum böyle birini tanımıyorumdan ibaret oluyo. Oda sürekli kim bu kim diye üstüme geliyor sana inanıyorum tabiki de sana güvenmiyorum diye bişey yok sadece sana soruyorum teyit ediyorum diyo.Şimdi de instagramı kapat dedi bende niye dedim yine laf etti görmüyor musun bi dünya sıkıntı oldu sendeki bu rahatlık ne diyoHer şeyi böyle kafaya takarsanız..
Sizi ve ilişkinizi kıskanan birisi olabilir. Sevgilinize muhtemelen açıklama yapmışsınızdır, inanmadı mı? Size değil de kendi gerçek kimliğini açıklamayan birisine mi inanıyor? İnanmıyorsa hala bu adamla işin ne?
Sevgilinizin yapması gereken şey böyle bir şey yaşanmadıysa amaçlarına ulaşmak isteyen insanlara fırsat vermemekti.
Evet zaten sevgilim kıskanç bir karakter. Sinirinden kuduruyor ya 2 gündür nereye saldıracağını sapıttı .Bunu yapan kim Niye sen niye bu mesajlar amaç ne bu sorulara cevap arıyo bulamadıkça da herseyi düşünüyo.Instagramda dalginligima geldi ve tanimadigim birini kabul ettim. Farketmem resimlerin altına yaptığı yorumlarla oldu. Eşime hiç bahsetmeden engelledim. Benden şüphe etmez,Zaten kontrol etse kendide gorecektir.Alakam olmadığını.Bu kadar sorgulamaz..
Belli ki sizi sotgulayarak kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Geçmişini kurcalamasi bu yüzden olabilir mi? Sizi rahatsız etmesinden bayaa rahatsız olmuş. KendinCe sebep bulmaya çalışıyor galiba..
Yaaa o zaman işim daha da zorkarakoldan bir şey cıkmaz
bu tarz siteler bilgi vermiyorlar
Yaaa o zaman işim daha da zor
Bütün yorumları okuyorum herkes sevgilime kızmış güvenmediği için hatayı onda bulmuş. Bende böyle düşündüm ama öyle bi konusuyo ki sana güveniyorum ama bu öyle basit birsey değil yapmadığım seyler tanımadığım kişi diyosun öyleyse bu insan benm evleneceğim kıza nasıl kokunu unutamıyorum gibi şeyler yazabilir diyo. Nasıl bulcam bilmiyorum netten araştırdım pek önemsemiyormuş savcılık bu tarz seyleri. Artık sevgilim de kafayı yer eminim düşün düşünyapmış olabilirsin ve kimseye acıklama yapmak zorunda da değilsin ki yapmadığın bişey yüzünden senle tartışıyor bi ilşkide güven bende sevgiden bi tık daha önce gelir diye düşünüyorum ve ben olsam o mesaj attanı bulur yüzleştirir sevgilimede iyi bir ders verir hayatından çıkardım
Bende böyle düşünüyorum o zamanda bu rahatlık ne sana böyle adamın teki seni özledim kokunu unutamıyorum şu bu diyo sende aman sapık mı diyorsun rahatlığa bak diyo sinir oluyorumsiz sürekli her seyde kesin delillerle ispat mı yapmak zorundasınız
adam size gecen konuda ne dediyse inanmıştınız o size niye inanmıyor
amann ortalıkta manyak mı yok onlardan biridir neden uzatıyor ki
Bende böyle düşünüyorum o zamanda bu rahatlık ne sana böyle adamın teki seni özledim kokunu unutamıyorum şu bu diyo sende aman sapık mı diyorsun rahatlığa bak diyo sinir oluyorum
CANIM ADI ÜSTÜNDE SAPIK CANI İSTER BİRLİKTEDE OLDUK DER SEN AÇIKLAMANI YAPMIŞIN GERİSİ SEVGİLİNE KALMIŞ SİZİN ARANIZDAKİ İLŞKİYE BİZ KARIŞAMAYIZBütün yorumları okuyorum herkes sevgilime kızmış güvenmediği için hatayı onda bulmuş. Bende böyle düşündüm ama öyle bi konusuyo ki sana güveniyorum ama bu öyle basit birsey değil yapmadığım seyler tanımadığım kişi diyosun öyleyse bu insan benm evleneceğim kıza nasıl kokunu unutamıyorum gibi şeyler yazabilir diyo. Nasıl bulcam bilmiyorum netten araştırdım pek önemsemiyormuş savcılık bu tarz seyleri. Artık sevgilim de kafayı yer eminim düşün düşün
O zaman ki rahatlığını asla kabul etmiyor nankörsün ben bütün aksam seni düşündüm dediğine bak diyo bu konuda bişey dynceben olsam bu durumda bir kaç ay önce babamdan korkarken sen de böyle rahattın gör işte nasıl oluyormuş derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?