Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam kızlar nabersınız

ben iyi olmaya çalışıyorum test yaptım bat a 6 gün var test yaptım silik çizgi çıktı ama çöpe bi baktım çöpte bi tane gebelik bi tane de yumurtlama testi var hangisini yaptım acaba yanlışlıkla ovula.testi mi yaptım dün akşamda gebelik testi yapmıştım da çöpüde atmamıştım dün akşam ki mi yumurtlama testiydi acaba yanlışlık yaptığım kesin gibi de dün akşam mı bu akşam mı? canım sıkıldı ya

canım 6 gün öncesinde idrarda çıkarmı bilemiyorum ama yumurtlama testinde LH, gebelik testinde HCG yazar burdan bakarak ayırt edebilirsin... umarım gebesindir..

selam kızlar nabersınız

slm canım hoşgeldin iyidir senden naber ne var ne yok

bende ıyı olmaya calısıyorum canım benım de 6 gun kaldı.hıc yapmadım ben ovul testı gebelık testı ıcınde erken daha pazartesı yaparız olmazsak.

as canım aynı ne olsun beklemedeyım ıste

senınle benım yumurtama gunlerımız aynıydı sen bır ara belım agrıyor yazmıstın o sıra benımde belım agrıyordu bence sen onceden catladın canım dsunme hıc ..belının agrısı gectımı?

canım benim belime ağrı giriyor aralarda ama gebelik yok sanırım yine bende yaa çünkü bazen belime ağrı girince acaba erken mi adetim geldi diye bile düşünüyorum resmen kırmızılar hazırlık yapıyorlar.. ( belki zaten ben hamile bile kalamıyacağım bırak çocuk doğurmayı moralim bozuk yaa

yok yaa hiç birşey yok ama o yumurtlama testiydi ya aslında hiç ümidim de kalamıyor ya biz yumurtlama testinde 2.çizgiyi görünce ilişkiye giriyoruz öncesinde de sonrasında da ama olmuyor

az kalmış canım sabret bakalımm.pazartesi test günü hepberaber yaparızz.topikçe.
selam kızlar nabersınız

selam güle güle canım.

inşAllah Rabbim tez zamanda dileklerimizi gerçek eylesin.. Ben belki pazartesi gününü beklememe gerek kalmaz adetim gelir benim
amaaann ne diyim hayırlısı Allah'tan

aminnn canımmm inşallahh.dur hele hemen umutsuzluğa kapılmaaa.bekleyip görcezz inşallahh canımmm güzel haberler alcaz hepbirlikte topikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…