- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.981
selam kızlar nabersınız
adetime tahimini 6 gün kaldı elimde laboguick test vardı gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı gebe miyim yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama içimde bi korku var çöpe bi baktım 2 tane test kabuğu var biri yumurtlama biri gebelik ya diyorum yanlışlıkla yumurtlama testi yaptımsa((
selam kızlar nabersınız
bende ıyı olmaya calısıyorum canım benım de 6 gun kaldı.hıc yapmadım ben ovul testı gebelık testı ıcınde erken daha pazartesı yaparız olmazsak.ben iyi olmaya çalışıyorum test yaptım bat a 6 gün var test yaptım silik çizgi çıktı ama çöpe bi baktım çöpte bi tane gebelik bi tane de yumurtlama testi var hangisini yaptım acaba yanlışlıkla ovula.testi mi yaptım dün akşamda gebelik testi yapmıştım da çöpüde atmamıştım dün akşam ki mi yumurtlama testiydi acaba yanlışlık yaptığım kesin gibi de dün akşam mı bu akşam mı? canım sıkıldı ya
canım 6 gün öncesinde idrarda çıkarmı bilemiyorum ama yumurtlama testinde LH, gebelik testinde HCG yazar burdan bakarak ayırt edebilirsin... umarım gebesindir..
slm canım hoşgeldin iyidir senden naber ne var ne yok
mahrumcum bende dedim sonnura ateş ölç diye ama bizim kız tembel.
ben iyi olmaya çalışıyorum test yaptım bat a 6 gün var test yaptım silik çizgi çıktı ama çöpe bi baktım çöpte bi tane gebelik bi tane de yumurtlama testi var hangisini yaptım acaba yanlışlıkla ovula.testi mi yaptım dün akşamda gebelik testi yapmıştım da çöpüde atmamıştım dün akşam ki mi yumurtlama testiydi acaba yanlışlık yaptığım kesin gibi de dün akşam mı bu akşam mı? canım sıkıldı ya
bende dedim bahar yaa sonnur ateş ölç dedimmm ama yok ben sözlüye de yazılıya da 0 verdim sonnura sınıfta kaldı
bende ıyı olmaya calısıyorum canım benım de 6 gun kaldı.hıc yapmadım ben ovul testı gebelık testı ıcınde erken daha pazartesı yaparız olmazsak.
as canım aynı ne olsun beklemedeyım ıste
ah bu bekleyişlerr zaman hiç geçmiyo dimii inşallah sonucu güzel olur tatlım...
senınle benım yumurtama gunlerımız aynıydı sen bır ara belım agrıyor yazmıstın o sıra benımde belım agrıyordu bence sen onceden catladın canım dsunme hıc ..belının agrısı gectımı?
ınsallah canım zaten bu ay guzel sonuc aldım sayılır..
kızlar cıkmm lazım gorusuruz hoscakalın
canım 6 gün öncesinde idrarda çıkarmı bilemiyorum ama yumurtlama testinde LH, gebelik testinde HCG yazar burdan bakarak ayırt edebilirsin... umarım gebesindir..
slm canım hoşgeldin iyidir senden naber ne var ne yok
az kalmış canım sabret bakalımm.pazartesi test günü hepberaber yaparızz.topikçe.adetime tahimini 6 gün kaldı elimde laboguick test vardı gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı gebe miyim yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama içimde bi korku var çöpe bi baktım 2 tane test kabuğu var biri yumurtlama biri gebelik ya diyorum yanlışlıkla yumurtlama testi yaptımsa((
selam kızlar nabersınız
200.sayfa hayırlı olsunnn gerisi bol bebişli olsun inşallahhhh
:119::113::119::119::119::119:
bende dedim bahar yaa sonnur ateş ölç dedimmm ama yok ben sözlüye de yazılıya da 0 verdim sonnura sınıfta kaldı
200.sayfa hayırlı olsunnn gerisi bol bebişli olsun inşallahhhh
:119::113::119::119::119::119:
inşAllah Rabbim tez zamanda dileklerimizi gerçek eylesin.. Ben belki pazartesi gününü beklememe gerek kalmaz adetim gelir benim
amaaann ne diyim hayırlısı Allah'tan
ayyy sonnur herkes tarafından sınıfta bırakıldınn.ayy bu kızın bu gece amma kulakları çınlamıştır yaa.yazık misafirlerin yanında.
ayy geldi valla kulaklarını çınlatınca kızacak bizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?