Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yaa bende sabah ateşimi ölçmek istiyorum ama merakımdan vallahi yaa
adet günü farketmez heralde çok fazla :26:
bugün 9.günüm

bende iyiyim canım ay ben bu ay ölçmüyorum yaaa bi rahatlık bi boşvermişlik var bu ay bende
ben hep boşveriyorum yaklaşık 10 aydır
başla canım başla sorun değil aslında adetin 1.günü başlanırsa daha iyi anlaşılır ama olsun geç kalmış sayılmazsın ama aynı saatte ölç

tamam canım inan çok merak ettim kaç çıkacak diye

yaa bende sabah ateşimi ölçmek istiyorum ama merakımdan vallahi yaa
adet günü farketmez heralde çok fazla :26:
bugün 9.günüm
bende merak ediyorum ateş ortalamanı....adamla işim bitmez bnm o velet gelene kadar....
bende iyiyim canım ay ben bu ay ölçmüyorum yaaa bi rahatlık bi boşvermişlik var bu ay bende

ohhhr valla en güzeliii bende rahatımm valla.. ateşim düşüp adet geliyorum deyinceee başlıyor sıkıntı bende

bende merak ediyorum ateş ortalamanı....adamla işim bitmez bnm o velet gelene kadar....

ohhhr valla en güzeliii bende rahatımm valla.. ateşim düşüp adet geliyorum deyinceee başlıyor sıkıntı bende

evet ya kafayı rahatlattım ben herşey Allahtan ne yapalım...

olmuyorsa zorlamayacaksın demek

aynen öyle canımcımm

bende bendeeeee
her gün yaz buraya ateşini sanada tablo oluşturalım güzel olur

ben ateşimi yazarım ama tablo işini bilmiyorum.bu ay bi deneyeyimde öylesine..

günaydın bu arada kızlarrr karşılamasakta doğru düzgünseviyorum ve öpüyorum sizleri çokk gecmişi okudum sonnurcum çokk haklı kılar bir dene bakalım sende zararı yok yararı var tatlım...meliscim senin yöntemde güzel arada bir salıvermek gerek nedense hep duyuyoruz zaten genelde hayra alamet oluyor sonusendede ööle olsun inşallah ve bahardada...

günaydın canımm,evet bugün kızların sözünü dinleyip ateş ölçer almaya gittim.
ama eczacı bana makattan ölçüm yapan dereceyi verdi
mecbur bir yerlerden bi şekilde ölçücem başka yoktu aldım farketmez diyerek:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…