- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.041
günaydın canımm,evet bugün kızların sözünü dinleyip ateş ölçer almaya gittim.
ama eczacı bana makattan ölçüm yapan dereceyi verdi
mecbur bir yerlerden bi şekilde ölçücembaşka yoktu aldım farketmez diyerek:26:
hadi yaaaolsun farketmez canımcım sonucu versinde nerden verirse versin demi yani inşallah güzel sonçlar alırsın barim bizide sevindirirsin sonurcumm
günaydın bu arada kızlarrr karşılamasakta doğru düzgünseviyorum ve öpüyorum sizleri çokk gecmişi okudum sonnurcum çokk haklı kılar bir dene bakalım sende zararı yok yararı var tatlım...meliscim senin yöntemde güzel arada bir salıvermek gerek nedense hep duyuyoruz zaten genelde hayra alamet oluyor sonu sendede ööle olsun inşallah ve bahardada...
ayy yani ben kızlar gibi ya koltuk altından yada ağızdan ölçücem yanlış anlama yanii
Kızlar hepinize selamlar umarım herkes iyidir
inşallah canım bekleyecez ve kavuşacaz allhın izniyle bu ay bende herkesten çok umutluyum...
günaydın bu arada kızlarrr karşılamasakta doğru düzgünseviyorum ve öpüyorum sizleri çokk gecmişi okudum sonnurcum çokk haklı kılar bir dene bakalım sende zararı yok yararı var tatlım...meliscim senin yöntemde güzel arada bir salıvermek gerek nedense hep duyuyoruz zaten genelde hayra alamet oluyor sonu sendede ööle olsun inşallah ve bahardada...
günaydın canımm,evet bugün kızların sözünü dinleyip ateş ölçer almaya gittim.
ama eczacı bana makattan ölçüm yapan dereceyi verdii
mecbur bir yerlerden bi şekilde ölçücembaşka yoktu aldım farketmez diyerek:26:
sonnur derecen hayırlı olsun ....dil altından ölç sen bence....
herkeşlerrr nerdeee gelinde iki lafın belini kıralımmm
ayy yani ben kızlar gibi ya koltuk altından yada ağızdan ölçücem yanlış anlama yanii
sonnur derecen hayırlı olsun ....dil altından ölç sen bence....
herkeşlerrr nerdeee gelinde iki lafın belini kıralımmm
a.selam masumcum.nasılsın neler yapıyorsun.
eee geldik işteee sen nerdesin kızz.
vallahi doğru diosun canım yaa hele ben senle hiç denk gelemioznapalım kısmet diyelim umarım iisin mahrum nasıl gidiyor sende durumlar nasıl??
İyiyim tatlım tatile hazırlığı yapıyorum uzun bir süre foruma giremeyecem umarım güzel haberlerinizi alırım kızlar
nisbhr kullanıcısından alıntı.....
((((((((((sağol mahrumcum ama sonu hayır olsun inşallah.ama ben pek umutlu değilim açıkçası.çünkü bütün regl belirtilerim var.
içimde de oldu gibi bir his yok ama inşallah yanılırım da vardır bebiş. )))))))))))))))))))))
o işler belli olmaz valla umutsuzluk yok
bnm ateşim yerlerde asıl bende umut yok ama pazar test günü bakalım kısmet...:18:
İyiyim tatlım tatile hazırlığı yapıyorum uzun bir süre foruma giremeyecem umarım güzel haberlerinizi alırım kızlar
Kızlar hepinize selamlar umarım herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?