- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.061
selam iyiyiz sağol demek tatile gidiyorsun,umarım size iyi gelir stressiz kafanı dinle iyi yolculuklarKızlar hepinize selamlar umarım herkes iyidir
sağol cnm benim ben öylesine aldım yaa merakımdan en çokta :)) inş uğur getirir.sonnurcum hayırlı olsun derecen.inşallah sana şans getirsin.ilk tablon olur ve inşallah gebelerin ateşleri topiğinde yer alsın.
teşekkürler dil altındanmıydı kıızz ben siz ağızdan diyodunuzya öle anladım dilin altına demek hımm :)inşallah canım umut en güzel şey zaten...
günaydın canımcımm ben bu ay bu yöntemi denicem ay ne deneyeceğimi şaşırdım
inşallah hepimiz için hayırlısı olsun...
sonnur tebrik ederim almışsın dereceyi sen dil altından ölç tatlım en iyisi ohadi bakalım hayırlı olsun bol ateşin olsun:32.
ayy sağol gelinim :)) öle yapayım barim.sonnur derecen hayırlı olsun ....dil altından ölç sen bence....
herkeşlerrr nerdeee gelinde iki lafın belini kıralımmm
tamam canım bişey demedim sonu güzel olsunda...
Selam canım iyiyz sen nasılsın iyi tatiller sana bol bol dinlen kafa dağıt inşallah güzel haberlerle dönersin buraya...
sana iyi tatiller ozaaman canım.inşallah bu uzaklaşma sana iyi gelir.geldiğinde gebeyim diye bize müjde verirsin.
slm masum ..umarım tatilin güzel geçer...
evet canım kısmett bekle hayırlısı inşallahhuu huu iyi akşamlar.. geçmişi okudum biraz.. yaa canlarım benim ne kadar da tatlısınız ptesi gününü test günü ilan etmişsiniz bende bu kervana katılıyorum gerçi ben ptesi gününe dek beklemem adet olurum diye düşünüyorum ama kısmet bu işler.. :))
Kizlar sagolun hepiniz insallah iyi gelecek bu tatil bana valla cok bunalmistim hesap kitaplardan ates olcmeden bir sure aklimdan cikarirsam cok iyi olacak cok opuyorum bacilar
Ne secim yaparsan yap aklin hep secemediginde kalir ve Olmasini istedigin sey ancak ondan vazgectigin anda gerceklesir...
Ne secim yaparsan yap aklin hep secemediginde kalir ve Olmasini istedigin sey ancak ondan vazgectigin anda gerceklesir...
huu huu iyi akşamlar.. geçmişi okudum biraz.. yaa canlarım benim ne kadar da tatlısınız ptesi gününü test günü ilan etmişsiniz bende bu kervana katılıyorum gerçi ben ptesi gününe dek beklemem adet olurum diye düşünüyorum ama kısmet bu işler.. :))
benim bebeşim 2,5 aylık çıldırmak üzereyim çok huysuz demin zorla uyuttum artık kaç dakka uyursa netten uyku şurubu felan ararken bitki felan size rastladım birz göz gezdirdim bebk istiyosunuz mevladan hayırlısını isteyin bebeişim çok tatlı ölürüm yoluna ama bazen sinirlerim oynuyo ne yapalım çekicez işallah sizlerde bu duyguları yaşarsınız
selam iyiyiz sağol demek tatile gidiyorsun,umarım size iyi gelir stressiz kafanı dinle iyi yolculuklar
sağol cnm benim ben öylesine aldım yaa merakımdan en çokta :)) inş uğur getirir.
teşekkürler dil altındanmıydı kıızz ben siz ağızdan diyodunuzya öle anladım dilin altına demek hımm :)
ayy sağol gelinim :)) öle yapayım barim.
sende denicen mi ateş ölçmeyi?
tmm cnm ben her zmanki gibi yanlış hesap ettim ozman, 21 pazartesimi oluyomuşşşolllmadıı şimdiii pazar değil pazartesi test günü amaa.valla ateşe de pek fazla güvenemiyorum canım.
milletin çok yüksek gidiyor ama regl oluyorlar.yada düşük ateşle gebe olunuyor.
beni 3aydır hiç yanıltmadı ama düştüğünde hep reglimin gelceğini anlayıp umudumu kesiyordum.
neyse ne zaman hayırlıysa ozaman olsun.
hadi bakalım 4 kişi oldukkkkkhuu huu iyi akşamlar.. geçmişi okudum biraz.. yaa canlarım benim ne kadar da tatlısınız ptesi gününü test günü ilan etmişsiniz bende bu kervana katılıyorum gerçi ben ptesi gününe dek beklemem adet olurum diye düşünüyorum ama kısmet bu işler.. :))
ALLAH BAĞIŞLASIN bebeğini ,hp hayırlısı diyoruz ama o kadarcık uykusuz kalmalarada razıyız valla 3 senedir keyfimce uyudum artık yeterbenim bebeşim 2,5 aylık çıldırmak üzereyim çok huysuz demin zorla uyuttum artık kaç dakka uyursa netten uyku şurubu felan ararken bitki felan size rastladım birz göz gezdirdim bebk istiyosunuz mevladan hayırlısını isteyin bebeişim çok tatlı ölürüm yoluna ama bazen sinirlerim oynuyo ne yapalım çekicez işallah sizlerde bu duyguları yaşarsınız
geçmiş olsun cnm ..içini ferah tut ve bol bol dinlen ....günaydın hanımlar görüşmeyeli nasılsınız 1 haftadır giremedim.geçen hafta cuma ve cumartesi günü aktif olmasa da kanamam oldu.acile koştuk tabii çok şükür bebeğime bişey olmamıştı ama düşük tehlikesi var dedi doktor. 1 hftadır raporluyum annemde yatıyorum hiç kalkmadanyarın kontrolüm var inş herşey yolundadır.hepinizi çok öpüyorum kızlar.fırsat bulabilirsem gelicem ara ara
günaydın kızlarrrrrr
günaydın hanımlar görüşmeyeli nasılsınız 1 haftadır giremedim.geçen hafta cuma ve cumartesi günü aktif olmasa da kanamam oldu.acile koştuk tabii çok şükür bebeğime bişey olmamıştı ama düşük tehlikesi var dedi doktor. 1 hftadır raporluyum annemde yatıyorum hiç kalkmadanyarın kontrolüm var inş herşey yolundadır.hepinizi çok öpüyorum kızlar.fırsat bulabilirsem gelicem ara ara
ohh çok güzel maşallah diyelim. rastgele :)canım denemem heralde şuan zaten daha ilk denemem bu ay ya benim yumurtlamam da belli adet düzenli yani...
günaydın hanımlar görüşmeyeli nasılsınız 1 haftadır giremedim.geçen hafta cuma ve cumartesi günü aktif olmasa da kanamam oldu.acile koştuk tabii çok şükür bebeğime bişey olmamıştı ama düşük tehlikesi var dedi doktor. 1 hftadır raporluyum annemde yatıyorum hiç kalkmadanyarın kontrolüm var inş herşey yolundadır.hepinizi çok öpüyorum kızlar.fırsat bulabilirsem gelicem ara ara
hayırlı sabahlarrr....pasii baharr selam sizleredee...
bahar ilk ateşim ,
11.günüm:36.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?