Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kızlar hepinize selamlar umarım herkes iyidir
selam iyiyiz sağol demek tatile gidiyorsun,umarım size iyi gelir stressiz kafanı dinle iyi yolculuklar
sonnurcum hayırlı olsun derecen.inşallah sana şans getirsin.ilk tablon olur ve inşallah gebelerin ateşleri topiğinde yer alsın.
sağol cnm benim ben öylesine aldım yaa merakımdan en çokta :)) inş uğur getirir.
teşekkürler dil altındanmıydı kıızz ben siz ağızdan diyodunuzya öle anladım dilin altına demek hımm :)
sonnur derecen hayırlı olsun .... dil altından ölç sen bence....
herkeşlerrr nerdeee gelinde iki lafın belini kıralımmm
ayy sağol gelinim :)) öle yapayım barim.
tamam canım bişey demedimsonu güzel olsunda...

sende denicen mi ateş ölçmeyi?

huu huu iyi akşamlar.. geçmişi okudum biraz.. yaa canlarım benim ne kadar da tatlısınız ptesi gününü test günü ilan etmişsiniz bende bu kervana katılıyorum gerçi ben ptesi gününe dek beklemem adet olurum diye düşünüyorum ama kısmet bu işler.. :))

Selam canım iyiyz sen nasılsın iyi tatiller sana bol bol dinlen kafa dağıt inşallah güzel haberlerle dönersin buraya...

sana iyi tatiller ozaaman canım.inşallah bu uzaklaşma sana iyi gelir.geldiğinde gebeyim diye bize müjde verirsin.

slm masum ..umarım tatilin güzel geçer...

Kizlar sagolun hepiniz insallah iyi gelecek bu tatil bana valla cok bunalmistim hesap kitaplardan ates olcmeden bir sure aklimdan cikarirsam cok iyi olacak cok opuyorum bacilar

evet canım kısmett bekle hayırlısı inşallah
Kizlar sagolun hepiniz insallah iyi gelecek bu tatil bana valla cok bunalmistim hesap kitaplardan ates olcmeden bir sure aklimdan cikarirsam cok iyi olacak cok opuyorum bacilar

bak keyfine aklınada getirme bebeği falan

Ne secim yaparsan yap aklin hep secemediginde kalir ve Olmasini istedigin sey ancak ondan vazgectigin anda gerceklesir...

inşallah olmazsın canımm.olmadan umudumuzu kaybetmiyoruz.olsakta üzülmeyelim çok şükür sağlığımız yerinde elbet bir gün olacak.

benim bebeşim 2,5 aylık çıldırmak üzereyim çok huysuz demin zorla uyuttum artık kaç dakka uyursa netten uyku şurubu felan ararken bitki felan size rastladım birz göz gezdirdim bebk istiyosunuz mevladan hayırlısını isteyin bebeişim çok tatlı ölürüm yoluna ama bazen sinirlerim oynuyo ne yapalım çekicez işallah sizlerde bu duyguları yaşarsınız

allah size bağışlasın evladınızı.darısı bizim başımıza.uyumasa da kabulümüz.bizde uyumayız.şimdi uyuduklarımıza sayarız
güzel dileklerin içinde teşekkürler.

canım denemem heralde şuan zaten daha ilk denemem bu ay ya benim yumurtlamam da belli adet düzenli yani...

günaydın hanımlar görüşmeyeli nasılsınız 1 haftadır giremedim.geçen hafta cuma ve cumartesi günü aktif olmasa da kanamam oldu.acile koştuk tabii çok şükür bebeğime bişey olmamıştı ama düşük tehlikesi var dedi doktor. 1 hftadır raporluyum annemde yatıyorum hiç kalkmadan yarın kontrolüm var inş herşey yolundadır.hepinizi çok öpüyorum kızlar.fırsat bulabilirsem gelicem ara ara

tmm cnm ben her zmanki gibi yanlış hesap ettim ozman, 21 pazartesimi oluyomuşşş
hadi bakalım 4 kişi oldukkkkk
ALLAH BAĞIŞLASIN bebeğini ,hp hayırlısı diyoruz ama o kadarcık uykusuz kalmalarada razıyız valla 3 senedir keyfimce uyudum artık yeter
geçmiş olsun cnm ..içini ferah tut ve bol bol dinlen ....
günaydın kızlarrrrrr

sanada günaydınnnnnnn

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.bol bol dinlen.inşallah birşey olmayacak allahın izniyle.dualarımız seninle.

selam kızlarr...
nasılsınız ..
ben hamdolsun iyiyim kaç gündür evde değilim girip yazamadım size..
okudum geçmişi...
batı yaklaşanlara hayırlı batlar diliyorum..
yumurtlama döneminde olanlara bol çalışmalar kolay gele hepinize

canım denemem heralde şuan zaten daha ilk denemem bu ay ya benim yumurtlamam da belli adet düzenli yani...
ohh çok güzel maşallah diyelim. rastgele :)

selam saree çok geçmiş olsun,rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin cnm.
hem dinlenmişte olursun yat yat

sarecim geçmiş olsun...
bebeğin iyi olduktan sonra endişe etme fazla kanamayı..
yat dinlen başka çaresi yok inşallah bir daha yaşamazsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…