- Konu Sahibi bebisimolsun
-
evet gerçekten yumurtlama döneminde insan çok rahat oluyo keyfi yerinde oluyo ohh yumurtluyomm yaşasın diyoruzama bat yaklaştıkça stres artıyor saol canım inşallah beraber sayarız hepimiz
inşallah canım ben heralde biraz geç başlıycam saymaya,amaaan olsun eninde sonunda sayacaz allah izin verirse tabi,hadi topiği sen açtn sen başlat,innşallah
inşallah canım ben heralde biraz geç başlıycam saymaya,amaaan olsun eninde sonunda sayacaz Allah izin verirse tabi,hadi topiği sen açtn sen başlat,innşallah
kızlarr nabersinizzz bende yumurtlama dönemimdeyim ama mutlu değilim
kocam gelmedi daha :84: oysa bende giyinip süslenmiştim öyle kaldım bekliyorum :97:
37b7b9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım benim ateşim de bu...bakalım nasıl olacak..max ateş 36,4)))
kızlarr nabersinizzz bende yumurtlama dönemimdeyim ama mutlu değilim
kocam gelmedi daha :84: oysa bende giyinip süslenmiştim öyle kaldım bekliyorum :97:
iidir canım oh ne güzel yumurtlama dönemindeysen bekle kocişini gelir elbet bu gece şenlik varrrr
uzaktamı canımm,gelir gelirr merak etmeeee
evet tatlım yaa bugün 14.günüm ama bişey diyeyim böyle oldumu sonu pek iii olmuyo
uyuya kalabilirim her an ayy bi gör suratımdada makyaj
gelir gelir meraklanma kız ne uyuması daha erken
evet tatlım yaa bugün 14.günüm ama bişey diyeyim böyle oldumu sonu pek iii olmuyo
uyuya kalabilirim her an ayy bi gör suratımdada makyaj
ne uyuması sakınnnn haaa
[COLOR="#B22222"]hayırlı akşamlar herkese
canım topiğin hayırlı olsun görünce yazmak istedim eşimle meslektaşsınız öğretmenlerimiz kutsal
15 ay gerçekten uzun bir zaman değil bir kadının bir ayda hamile kalma şansı %25 bunu düşününce 15 ay gerçekten uzun bir zaman değil dr sorun da yok diyorsa acele etmeyın bende 10 ay hamile kalamamıştım ilk bebegimin kalbi durdu 2. bebeğim 6 ay sonra geldi oda kimyasal gebelikmiş onuda kaybettik şu anda 9 . haftalık gebeyim inş. bu uzun soluklu olur rabbim nasip eder bu bebeğimede 4 ay sonra hamile kaldım bir kalıncada arkası geliyor psikolajınızı bozmayın olacagına inanın ben bu kayıplarıma ragmen her seferinde olacak dedim halada diyorum çünkü bizim merhametler merhametlisi bir yaradanımız var onda yok yok istemeyi bilelim yeter ki allahın izniyle olur [/COLOR]
uyumamam gerek o gelene kadar tamam tamamseni mi kırcam
canım yükselişe geçmiş ne güzel daha da artacaka ilerleyen günlerde henüz erken gibi zaten kesik çizgi çekmiş ff emin deil yani 12. günden akıntını girmedinmi
birde arkadaşlar temmuz ayında dr gitmiştik eşimle bende hep yumurtlamamın 16. gününe kadar dikkate ederdim beraber olurduk doktorum adet bittikten sonra ve adete bir haftaya kalaya kadar hamile kalma şansın yüksek dedi gün aşırı beraber olun demişti bunu da söylemek istedim bizde öyle yaptık ve o ay hamile kalmışım
ayyy benimde birazdan çıkmm lazım ufak çapta benim de biraz hazırlanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?