Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet gerçekten yumurtlama döneminde insan çok rahat oluyo keyfi yerinde oluyo ohh yumurtluyomm yaşasın diyoruz ama bat yaklaştıkça stres artıyor saol canım inşallah beraber sayarız hepimiz

inşallah canım ben heralde biraz geç başlıycam saymaya,amaaan olsun eninde sonunda sayacaz Allah izin verirse tabi,hadi topiği sen açtn sen başlat,innşallah

inşallah canım ben heralde biraz geç başlıycam saymaya,amaaan olsun eninde sonunda sayacaz Allah izin verirse tabi,hadi topiği sen açtn sen başlat,innşallah

kızlarr nabersinizzz bende yumurtlama dönemimdeyim ama mutlu değilim
kocam gelmedi daha :84: oysa bende giyinip süslenmiştim öyle kaldım bekliyorum :97:

[COLOR="#B22222"]hayırlı akşamlar herkese
canım topiğin hayırlı olsun görünce yazmak istedim eşimle meslektaşsınız öğretmenlerimiz kutsal
15 ay gerçekten uzun bir zaman değil bir kadının bir ayda hamile kalma şansı %25 bunu düşününce 15 ay gerçekten uzun bir zaman değil dr sorun da yok diyorsa acele etmeyın bende 10 ay hamile kalamamıştım ilk bebegimin kalbi durdu 2. bebeğim 6 ay sonra geldi oda kimyasal gebelikmiş onuda kaybettik şu anda 9 . haftalık gebeyim inş. bu uzun soluklu olur rabbim nasip eder bu bebeğimede 4 ay sonra hamile kaldım bir kalıncada arkası geliyor psikolajınızı bozmayın olacagına inanın ben bu kayıplarıma ragmen her seferinde olacak dedim halada diyorum çünkü bizim merhametler merhametlisi bir yaradanımız var onda yok yok istemeyi bilelim yeter ki allahın izniyle olur [/COLOR]

birde arkadaşlar temmuz ayında dr gitmiştik eşimle bende hep yumurtlamamın 16. gününe kadar dikkate ederdim beraber olurduk doktorum adet bittikten sonra ve adete bir haftaya kalaya kadar hamile kalma şansın yüksek dedi gün aşırı beraber olun demişti bunu da söylemek istedim bizde öyle yaptık ve o ay hamile kalmışım

iyi akşamlar canım hoşgeldin aslında evet yıllarrcaa bekleyen kişiler var az bir zaman belkide 15 ay ama işte her ay olacak diye bekliyorsun umutlanıyorsun ve olmayınca üzülüyorsun... ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum Rabbim hayırlısıyla verecek evlatlarımzı... sanada geçmiş olsun canm inş. bu sefer bebeğini kucağına almak nasip olur

canım yükselişe geçmiş ne güzel daha da artacaka ilerleyen günlerde henüz erken gibi zaten kesik çizgi çekmiş ff emin deil yani 12. günden akıntını girmedinmi

yok canım ben hiç akıntımı girmedim.o yüzden bu şekilde kesikli çizgi şeklinde kalacak çünkü hatırlamıyorum....

evet benim doktorumda aynısını demişti yani şöyle:yumurtladıktan sonra 1 hafta daha gün aşırı ilişki demişti bende öyle yapıyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…