Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

aminnnn güzel yürekli arkadaşım güzel dualarını eksit etme bitanem sanada 3. evladını göndersin Rabbim inşallah

tebrik ederim canm Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin evet dualarımız sonsuz....aminn canım bütün isteyenlerde içinde de bana nasip etsin Rabbim

meliscim bi tablo hazırlasan çok iyi olur.buranın muhtarı sensin...
benim de yaş 29sat 20 eylül
bat 16 ekim

pasimm hoşgeldin canım,aminler olsun inşallah,sende sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah..

canım pasimm hoşgeldin nasılsın annem herşey yolundamı bebişimiz nasıl? saol canım inşallah uğur getirir yeni sayfamız uğra yine canımcım

hoşbuldum kızlar....
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler..
bu ara yoğunum pc elime geçtikçe uğrarım yanınıza...

sağol canımbenim inşallah allah bütün şifa bekleyenlere acil şifalar versinnn.
sen nasılsın tatlımm

hamdolsun iyiyim tatlım..
amin canım her nerde şifa bekleyen varsa rabbim hepsinin sesini duysun cümlesiyle birlikte dedeciğinide...
sen nasılsın canım....sanırım tablo yapmaya çalışıyorsunuz...

hamdolsun iyiyim tatlım..
amin canım her nerde şifa bekleyen varsa rabbim hepsinin sesini duysun cümlesiyle birlikte dedeciğinide...
sen nasılsın canım....sanırım tablo yapmaya çalışıyorsunuz...

çokk teşekkür ederim pasimmm
ben iyi değilim bu aralar herşey üstüste geldi.ama allaha şükür yine de
evet canım bebiş farklı bi tablo yapacak bende kendime göre bişey deniyordum olmadı rezil oldum.

selam kız nabersiniz,bahar ve beloved ikinize de geçmiş olsun inşallah ikinizin de yüzü güler,sağlık herşeyden önemli tabiide

şu bata yakın günlerde çıldırmak işten değil yaa,yumurtlama dönemindeyim öyle dingin öyle mutluyumki,hep böyle olsa keşke ruh halimiz,hadi bakalım inşaalahh son 9 ay sayarsın canım

evet gerçekten yumurtlama döneminde insan çok rahat oluyo keyfi yerinde oluyo ohh yumurtluyomm yaşasın diyoruz ama bat yaklaştıkça stres artıyor saol canım inşallah beraber sayarız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…