- Konu Sahibi bebisimolsun
-
Cümleten hoşbuldum canlarımmm,özlemişim yaaaa hepinizii,canım arkadaşlarımm Rabbim hepinizin kucağına çifter çifter hayırlı evlatlar gönderir inşallahh..
Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim,benim şu güzel kalpli arkadaşlarımı daha fazla bekletme,meleklerini gönder tez zamanda güldür yüzlerini,evlat hasretiyle daha fazla sınama güzel Allahımmmm...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben 7 ay uğraştan sonra hamileyim size tavsiyem sürekli yasin suresi ve meryem suresi okuyun tabi Rabbime inanın ve tevekkül edin. hakkaten işe yarıyor. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimizin yardımcısı olsun....
meliscim bi tablo hazırlasan çok iyi olur.buranın muhtarı sensin...
benim de yaş 29sat 20 eylül
bat 16 ekim
pasimm hoşgeldin canım,aminler olsun inşallah,sende sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah..
canım pasimm hoşgeldin nasılsın annem herşey yolundamı bebişimiz nasıl? saol canım inşallah uğur getirir yeni sayfamız uğra yine canımcım
baharcım dedeciğine allah acil şifalar versin.
cananım seninde anneciğin tez zamanda sağlığına kvuşsun inşallah....
olmuyorrrrrrrrr
sağol canımbenim inşallah allah bütün şifa bekleyenlere acil şifalar versinnn.
sen nasılsın tatlımm
hamdolsun iyiyim tatlım..
amin canım her nerde şifa bekleyen varsa rabbim hepsinin sesini duysun cümlesiyle birlikte dedeciğinide...
sen nasılsın canım....sanırım tablo yapmaya çalışıyorsunuz...
meliscim ateşin çok güzel bence...eğer yarın falan da yüksek seyrederse mutlu haber yakın)) bakalım benimki nasıl olacak
şu bata yakın günlerde çıldırmak işten değil yaa,yumurtlama dönemindeyim öyle dingin öyle mutluyumki,hep böyle olsa keşke ruh halimiz,hadi bakalım inşaalahh son 9 ay sayarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?