- Konu Sahibi bebisimolsun
-
ayyy benimde birazdan çıkmm lazım ufak çapta benim de biraz hazırlanmam lazım
yumurtlama gününde olanlar haydin bakim burda ne işinizz var doğruuuu kocişinizin yanınaaa
teşekkür ederim canımmselam kız nabersiniz,bahar ve beloved ikinize de geçmiş olsun inşallah ikinizin de yüzü güler,sağlık herşeyden önemli tabiide
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi geceler kızlarrrr
hoşgeldin hiracımmm
Hoşbuldum canımmm nasılsın,uykum yok bi bakim dedim..
iyi yapmışsın canım
benimde uykum yok hiç canım sıkılıyor.kafa dağıtıyorum.
haydi listeeeeeeee listeeeeeeeeeee bebişşşşşşşşşşşşşş liste isterizzzzzzzzzzz
dağıt bitanem,buna ihtiyacımız var bende dağıtabilsem şu kafayı,efendiyle tartıştık biraz keyfim yok benimde..
listemiz ilk sayfada canımmmmmm
bebisimolsun;21171671]iyi geceler kızlarrr ben artık yatıyorum öpüyorum siziiiii
listemiz ilk sayfada canımmmmmm
takma kafana tatlımm inan bunlar okadar önemsiz ki!keşke hayatta canımızı sıkan şeyler hep böyle küçük olsa.boşver düzelirsiniz canım.
eee haydi kızlar yokmuu hiç benim durumumda olan uzun süredir bekleyen,tavsiyeleri olan,kür önerileri olan vs...deneyimlerimizi paylaşalım
merhaba canım hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah tedavin güzel gider de bu sefer bebeğine kavuşursun canım
sağolasın rabbim isteyen herkese versin.sizlere birşey soracağım.ateş ölçmeden bahsetmişsiniz.ölçme işlemini ağızdan mı koltuk altından mı yoksa makattan mı yapıyorsunuz?hangisi daha doğru sonuç veriyor bileniniz var mı arkadaşlar?
ben dün akşam makattan yaptım 37.3tü. ağızdan ve koltuk altından da yaptım hepsi farklı çıktı.benim ateş ölçerimde en doğru sonucun makattan olduğu yazıyordu.siz nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?