Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

haydi listeeeeeeee listeeeeeeeeeee bebişşşşşşşşşşşşşş liste isterizzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
dağıt bitanem,buna ihtiyacımız var bende dağıtabilsem şu kafayı,efendiyle tartıştık biraz keyfim yok benimde..

takma kafana tatlımm inan bunlar okadar önemsiz ki!keşke hayatta canımızı sıkan şeyler hep böyle küçük olsa.boşver düzelirsiniz canım.

takma kafana tatlımm inan bunlar okadar önemsiz ki!keşke hayatta canımızı sıkan şeyler hep böyle küçük olsa.boşver düzelirsiniz canım.

insanın elinde olmuyo bazen takmamak,hem yaş ilerledikçe bazı şeyleri kaldıramıyorsun artık,eskisi gibi sabırlı olamıyorsun...

eee haydi kızlar yokmuu hiç benim durumumda olan uzun süredir bekleyen,tavsiyeleri olan,kür önerileri olan vs...deneyimlerimizi paylaşalım

Selam Meliscim Topiğin hayırlı Olsun..
Meltem Ben 30 yasındayım 3,5yıllık evlıyım ilk gebelik düşündügümde 9 ay içerisinde hamıle kaldım ama bebegımı düşürdüm sonrasında 18 ay Sabırla Anne olmayı bekledim ve toplamda 2.5 yıl sonunda Rabbım meleğimi bana gönderdi
pco yoktu bende ama asırı adet düzensizliği ve aralıgı uzun süren adet dönemlerim oluyordu Son 2 ayda 41. gunlerde adet görmüştüm ve o ay soğan kürü yaptım
Soğan kürüm bitti adet olmayı beklerken 15 gun içerisinde hamile oldugumu ögrendım Şükürler Olsun ve Allah isteyen tüm arkadaslara versin inşallah.
Benım tavsıyemde tüm gebe kalanlarında söyledıgı gibi stresten uzak tutun kendınızı ve yılmayın benım için herşey bi umuttu ...
soğan kürünün her bir yudumunda içime şifa olsun bebegım olsun die dua ederek içtim Dualarım kabul oldu cok şükür
cevremdeki Benı sözleriyle rahatsız edip strese sokan kişilerden uzak durdum hep olumlu seyler söyleyen arkadaslarımla görüştüm cunku ınsan ister istemez herşeyı kafasına takıyordu benı en iyi sizler anlarsınız bu konuda Benı en cok üzende söze şöyle baslanan cümlelerdi " onunda senın gibi cocugu olmuyor" Artık beynime yerleşmeye baslamıstı ama işte öyle degılmıs Demekki Allahım isteyınce olmayacak hıcbırsey yokmus
Canınızı Sıkmayın rahat olun ilişkiyi görev gibi değilde eşinizle aşkla yapın Rabbım yardımcınız Olsun iyi haberlerinizi Alacagıma inanıyorum
Dualarım hep sizinle gelemıyorum hamıle kaldı formu bıraktı die düşünmeyın cok zor bi dönem geçirdim 1,5 ay kadar sürdü bulantılarım son 1 haftadırda evde serumla yattım simdi sükür daha iyiyim öpüyorum sizleri kendinize cok iyi bakın Allahıma emanetsınız

merhaba canım hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah tedavin güzel gider de bu sefer bebeğine kavuşursun canım

sağolasın rabbim isteyen herkese versin.sizlere birşey soracağım.ateş ölçmeden bahsetmişsiniz.ölçme işlemini ağızdan mı koltuk altından mı yoksa makattan mı yapıyorsunuz?hangisi daha doğru sonuç veriyor bileniniz var mı arkadaşlar?
ben dün akşam makattan yaptım 37.3tü. ağızdan ve koltuk altından da yaptım hepsi farklı çıktı.benim ateş ölçerimde en doğru sonucun makattan olduğu yazıyordu.siz nasıl yapıyorsunuz?

Canım bildiğim kadarıyla bizim kızlar dil altından ölçüyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…