Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sağol btanem yaaa allah razı olsun umarım hepimizin en kısa zamanda

valla eğer yumurtan gerçekten çatlamışsa dediğin zamanda ve gebe değilsen adetinde gelmediyse daha öncede dediğim gibi sen bizim bütün ezberimizi bozacaksınnnnn

valla eğer yumurtan gerçekten çatlamışsa dediğin zamanda ve gebe değilsen adetinde gelmediyse daha öncede dediğim gibi sen bizim bütün ezberimizi bozacaksınnnnn

canım hıc sızın kafanızı karıstırmak ıstemıyorum ınan. hem ıstısnalar kaıdelerı bozmaz derlerben ıstısna olmus olurum o kadar..ınsallah olmam tabı ama hıc bır adet belırtısı olmaması da tuhaf

yok tatlım bea kafamızı karıştırmıyorsun.sadece biz çok net diye düşünüyoruz bu konuyu ama değil ona bakarsan adetten hemen sonra gebe kalınması imkansız ama kalanların sayısı çok yada adete 1 2 gün kala çok zor diyoruz ama allah isteyince adet döneminde bile yumurtlayanlar var.bizde istiyoruz ki bizim bildiğimiz gibi olsun inşallah yumurta çatladıysa üzerinden 14gün geçtiyse adet gelmediyse tek ihtimal gebelik olsun inşallah..

canım benimm çok güzel bunlar yaa çok sağol baharım inşallah seneye böyle kutlarız canım arkadaşım...
kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim bende bütün meslektaşlarımın gününü kutluyorum...

kızlar pasım bana evdekı gebelık testını yaptırdı tek cızgı malesefama en azından rahatladım uyurum artık sızde kaybolan yumurtamın nerede oldugunu bulursunuz artık pıstı yandımı yumurta tavadamı onu bılemıcem..ama suan bıldıgım tek sey var doktorum ne derse o asılama derse ıtıraz etmıcem.baksanıza yumurta catlıyor ama yıne adet olamıyorum..sanırım neden olamadıgımıda bılıyorum.buda ayrı bır tez bır gun anlatırım sıze anladım ben

sonnurrr leylek leylek havada yumurtası tavada....acep bizim yumurta nerdeeeiğrenç bi şarkıı
kız hayal öldürdün meraktan beeeeeee
:)) ben bilmiyodum o şarkıyı

hele bi sonuç gelsin hülüümm ona göre yorum yaparız ok hayırlısı ..

hiraaaaa annem nerelerdesin sennn çokk merak ettik nasılsın geçtimi hastalığın.bizde henüz bir değişiklik yok

baharımmmm,ciddi bir karaciğer problemim var kuzum kolay kolay geçmez,ilaç tedavisi dışında bol bol dinlenmem gerekiyor...
olsun tatlım zamanı varmış daha,Rabbim sağlık sıhhat versin bebişte gelir elbet,zamanını bekliyor

inşallahh geçer hirammmm en yakın zamanda.evet önce sağlıklı olalım allah verecekse hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…