- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.601
evet canım anladım o açıdan gerçekten iyi oluyor ateş bu ay bi tedavin varmı
ayy heyecan yaptımm canımm inşallah 2 taneden fazla yoktur yaa boşuna rezervim tükenmemiş olur.
eeee naptın bakalımmm.
ay tatlım yok olmadı yaaaaaa
mahrumcumm ateşini ölç gerçekten bizim için güzel bir olay en azından biliyoruz ne zaman olduğunu falan.
ayrıca sen metamorfin kullanıyormsun?
ayy mahrum dedim yaa nasıl alışmışsam valla birden öle çıktıı.olimberacımmmm
hayır cnm yok hayıt ilacı kullanıyordum onuda bıraktım ...
avatarında çok güzel bu arada inş. yumurta çatlayıp civciv olmuştur..
hımmm neyse akşama alırım ifadeni.
eevet cnm aynen dediğin gibi bize ateş şart .. bende kullanıcı adı girerken ilk olarak mahrum yazıyorum hala zamanla artık ...
metamorfin neki ??
hadi bakalım inşallah bişi kullanmadan gelir bebişlerimiz ayy evet inşallah olmuştur canım ya
ya verdiğin tarife göre yaptım ama olmadııı
pkolular için şeker direncini düşüren bir ilaçmış ve kaliteli yumurtlamayı sağlıyormuş.pkolu hanımlar diye biir topik var bende orda okudum hemen hemen herkes kullanıyor bunu.doktorlar pkoyu teşhis koyunca bunu veriyormuş.
bi kaç siteye baktım doktorlar çok iyi şeyler söylüyor....gelecek ayda bundanmı kullansam acabaaaaa
en az 6 kg vermem lazım bu aradada....
en azından doktoruna bir danış canım belki verir.sonuçta zararsız bir ilaçmış.ve kiloda verdiriyormuş.sen aşılamadan önce bunlarıda bir dene olmazsa yaptırırsın.
kaç aydır aşılama diyorum ama bi türlü geçemedik aşılamaya nedense doğal gelecek diye içimde bi his var..birazda o yüzden erteliyorum ..bakalım kısmet doktorumada sorayım bi o ne diycek bu konuda bakalım...kullan derse kullancam metmorfinide...
bunda da vardır bir hayır canım.inşallah hakkında hayırlısı olur.
günaydın kızlarrrr nasılsınız niye kimse yok yaaaaaaaaaa
benim bata son 2 gün:18::18::18:
hayırlısıyla vardır inşallah canımmmbende çok heyecanlıyım yaaa bugünü saymazsak benimde 5 günnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?