Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

mahrumcumm ateşini ölç gerçekten bizim için güzel bir olay en azından biliyoruz ne zaman olduğunu falan.
ayrıca sen metamorfin kullanıyormsun?
ayy mahrum dedim yaa nasıl alışmışsam valla birden öle çıktıı.olimberacımmmm

Son düzenleme:

eevet cnm aynen dediğin gibi bize ateş şart .. bende kullanıcı adı girerken ilk olarak mahrum yazıyorum hala zamanla artık ...
metamorfin neki ??

hayır cnm yok hayıt ilacı kullanıyordum onuda bıraktım ...
avatarında çok güzel bu arada inş. yumurta çatlayıp civciv olmuştur..

hadi bakalım inşallah bişi kullanmadan gelir bebişlerimiz ayy evet inşallah olmuştur canım ya

hımmm neyse akşama alırım ifadeni.

ya verdiğin tarife göre yaptım ama olmadııı

eevet cnm aynen dediğin gibi bize ateş şart .. bende kullanıcı adı girerken ilk olarak mahrum yazıyorum hala zamanla artık ...
metamorfin neki ??

pkolular için şeker direncini düşüren bir ilaçmış ve kaliteli yumurtlamayı sağlıyormuş.pkolu hanımlar diye biir topik var bende orda okudum hemen hemen herkes kullanıyor bunu.doktorlar pkoyu teşhis koyunca bunu veriyormuş.

ee o kadar doktr gezdim hiçbiri bişi demedi...acaba çok ileri boyutta olanlaramı veriyorlarkii...:44:

Metformin normalde şeker hastalığında kullanılan bir ilaçtır ve yapılan araştırmalar polikistik over hastalığına neden olan genetik bozuklukla diyabet hastalığına neden olan genetik bozukluğun aynı veya birbirine benzer genlerdeki bir sorundan kaynaklandığını göstermiştir. Bu nedenle şeker hastalığı olan kişilerde tablet şeklinde kullanılan bu ilaç polikistik over sendromu ve hastalığı olan kadınlarda düzenli kullanımda yumurtlama ve adet düzenini geri getirebilmektedir.

İlaç usulüne uygun kullanıldığında bazı durumlarda tek başına bile gebelik oluşumunu sağlayabilmekte, bazı durumlarda ise yumurtlamayı sağayıcı ilaçlarla beraber kullanılarak yine gebelik oluşumuna önemli katkılarda bulunabilmektedir.

PKO durumunda metformin tedavisi veya basit bir kilo verme stratejisi uygulanarak yumurtlamanın geri dönmesi söz konusu olabilmektedir.

bi kaç siteye baktım doktorlar çok iyi şeyler söylüyor....gelecek ayda bundanmı kullansam acabaaaaa

en az 6 kg vermem lazım bu aradada....

Son düzenleme:
bi kaç siteye baktım doktorlar çok iyi şeyler söylüyor....gelecek ayda bundanmı kullansam acabaaaaa

en az 6 kg vermem lazım bu aradada....

en azından doktoruna bir danış canım belki verir.sonuçta zararsız bir ilaçmış.ve kiloda verdiriyormuş.sen aşılamadan önce bunlarıda bir dene olmazsa yaptırırsın.

en azından doktoruna bir danış canım belki verir.sonuçta zararsız bir ilaçmış.ve kiloda verdiriyormuş.sen aşılamadan önce bunlarıda bir dene olmazsa yaptırırsın.

kaç aydır aşılama diyorum ama bi türlü geçemedik aşılamaya nedense doğal gelecek diye içimde bi his var..birazda o yüzden erteliyorum ..bakalım kısmet doktorumada sorayım bi o ne diycek bu konuda bakalım...kullan derse kullancam metmorfinide...

bunda da vardır bir hayır canım.inşallah hakkında hayırlısı olur.

slm kizlar nasilsiniz hic bi degisiklik yok sanirim ilk sayfaya baktim ben arada bakiorum buraya sizlere..ins.en yakin zamanda hepimiz kalicaz sabir.....
ben bu ay calisamadim malesef adetimi bekliorum doktor puregon verdi bakalim olur insallah...
hepinizi optum simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…