Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

slm canm. amin inş en kısa zamnda kalırız hamiş.allah gönlüne göre versin daha fazla bekletmesin:2:

sadece deli gibi yiyorum yaaaaaaaaaaaaa buda belirti değildir ben doyamıyom sadece ve fena halde göğüs ağrısı var

vallaha bir bilsem bende ne belirtidir, ne değildirsenin dediğin oburluk bendede var göğüs ağrısı yumurtlama sonrası başladı hiç bitmek bilmedi bebişcim...hayırlısı diyelim o vakit inşallah meleklerimiz göbeğimizde saklanıyolardır

benimde göğüs ağrısı 4-5 gündür var fena sancıyooo evet tatlım inşallah bebişlerimiz yoldadır hayırlısıylaa ne zaman test yapcan??? ben bi öylesine yapıcam çarşamba günüü

kızz sonnur napıyon orda sessiz sessiz annem dön dünyaya nasıl gidiyo ateş?
neyse kızlar ben yine acıktım ben bi yemek yiyim de geliyim öptüm sizii

biz aynı bekliyoz özlem..
sende güzel haberlerle gel inş..

ayy canım ben varya kendi adımı bile unutacak hafızadayım ya çok unutuyorum lütfen kusura bakma.daha iyi canım stres her şeyi etkiliyor. ben bu ay çok çok eminim olmayacak çünkü beraberlik olmadı doğru düzgün.olsun bir dahaki aya belki
amin cnm hepimiz için....
ateşin diplerde bu ara artış olabilir.yada belki çoktan çatladı.
bence ateş topiğine koy bakalım kızlar ne diyecek.
canım ben 2 gündür evde yoktum,bu sabahta ateşimi ölçemedim gittiğim yerdede yoktu derece çok çok umutsuzum canım bu ay ben olsun bir dahaki aya daha düzenli olucam inşallah.
kızlar ya nerdesınz bekle bekel sıkıldım vallabu arada avatarım nasıl
avatarındaki gibi yavrun peşinde dolaşsın inşallaaaaahh
bu ilacı bende bir yakınımdan duymuştum kızı pkoluymuş o kullnaıyordu ama sanırım ona dr.u vermiş:26: ama kızlar olacaksa öyle bir güzel olurki siz merak etmeyin
sadece deli gibi yiyorum yaaaaaaaaaaaaa buda belirti değildir ben doyamıyom sadece ve fena halde göğüs ağrısı var
bende bu ara çok iştahlıyım heralde yürüyüş fikrini aklıma soktuğumdan olabilir
kızz sonnur napıyon orda sessiz sessiz annem dön dünyaya nasıl gidiyo ateş?
neyse kızlar ben yine acıktım ben bi yemek yiyim de geliyim öptüm sizii
bi baktım neler olmuş ama fazla bi değişiklik göremedim

hayal doktora gittinmi canım gelde aydınlat bizii merak ettim

canlarım doktora gıttım oradan annemlere gectım yazamadım.sıze neden adet olmadıgımı acıklıyorum.çünkü sürekli yumurtlıyorum hızımı alamadım sanırım.doktor farlutal verdı bırdahakı ay yumurtla bu ay yeter dedı:)suan 17 mm yumurtam var.2 gun sonra catlarmıs..demekkı benım kasıklarım her agrıdıgında yumurtam catlıyormuş.cok şaşkınım ya hayırlısı olsun ınsallah hepımız ıcın.

öölemi olsun bacım yaaa dediğin gibi insanın kafasnın net olması daha ii bazen bak bana acabalarla gün gecmiyor tuttumu die zor işmiş vesselam daha ilk aydan anaaaaa dedirtti

benimde göğüs ağrısı 4-5 gündür var fena sancıyooo evet tatlım inşallah bebişlerimiz yoldadır hayırlısıylaa ne zaman test yapcan??? ben bi öylesine yapıcam çarşamba günüü

vallahi canım ben deli gibi zamansız testler yapıp üzdüm de kendimi ayıptır demesio sebepten adetim gelmezse 4ünde,5inde kan vercem idrar yapmam heralde zaten az kaldı dayanacam idrarda çıkmayabiliyo çünkü gün gecerse anlarımki %99 hamileyim biliyosun dakik benimki ama sen yapabilirsin 30 unda bencede ben deneyimsiz heyecana geldim 3 test yaptım yumurtlamadan başlayıp

selam kızçeler.....
nasılsınız keyifler nasıl geçmişi okuyamadım...
herkes iyidir inşallah..
biz hamdolsun iyiyiz....
son birkaç gün gelen giden gezmeyle geçti size bakamadım....
ama fırsat bulur bulmaz selam vermek istedim....
boyle işte..
batı yaklaşanlar inşallah batlarınız hiçç gelmez...
yumurtlama dönemindekiler bol çalışmalı günler dilerim

merhaba arkidişler....uzun süredir griemiyorum foruma...hala şehir dışındayım.bi selam vereyim dedim...yeni hamiş yok galiba...güzel haberlerinizi bekliyorum.... yine gelirim arada..unutmayın beni

hoşgeldin güzel ANNEMİZ
maşallah hep böle güzel devam edin yeğenimi öpüyoruuumm

merhaba arkidişler....uzun süredir griemiyorum foruma...hala şehir dışındayım.bi selam vereyim dedim...yeni hamiş yok galiba...güzel haberlerinizi bekliyorum.... yine gelirim arada..unutmayın beni

selam nazcım,yeni hamiş şimdilik yok. şimdilik ama
iyi gezmeler eğer geziyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…