- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.621
slm kizlar nasilsiniz hic bi degisiklik yok sanirim ilk sayfaya baktim ben arada bakiorum buraya sizlere..ins.en yakin zamanda hepimiz kalicaz sabir.....
ben bu ay calisamadim malesef adetimi bekliorum doktor puregon verdi bakalim olur insallah...
hepinizi optum simdilik
hayırlısıyla canım benim inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin bendeee heyecanlıyım seninde az kalmışş hadiii inşallah
senin daha da az kalmış ya belirti varmı canm herhangi dikkatini çeken
sadece deli gibi yiyorum yaaaaaaaaaaaaa buda belirti değildir ben doyamıyom sadece ve fena halde göğüs ağrısı var
vallaha bir bilsem bende ne belirtidir, ne değildirsenin dediğin oburluk bendede var göğüs ağrısı yumurtlama sonrası başladı hiç bitmek bilmedi bebişcim...hayırlısı diyelim o vakit inşallah meleklerimiz göbeğimizde saklanıyolardır
slm kizlar nasilsiniz hic bi degisiklik yok sanirim ilk sayfaya baktim ben arada bakiorum buraya sizlere..ins.en yakin zamanda hepimiz kalicaz sabir.....
ben bu ay calisamadim malesef adetimi bekliorum doktor puregon verdi bakalim olur insallah...
hepinizi optum simdilik
kızz sonnur napıyon orda sessiz sessiz annem dön dünyaya nasıl gidiyo ateş?
neyse kızlar ben yine acıktım ben bi yemek yiyim de geliyim öptüm sizii
ayy canım ben varya kendi adımı bile unutacak hafızadayım yaevvetttt gamzee canım..ayıp ayıp ben öğrendim az sürede kızzzz...canm az kaldı ama bir belirti hisstmiyorum şuan çünkü dinlemiyorum kendimi bariz birşeyde olmayınca anlamadım açıkcası ama ilk ovulasyon sonrası demiştimya burdada sana hatrlarsın çok dinledim kendimi ve kızdım kendime test yaptım erken tarhte negatif çıktı ondan beri aklım başıma geldi gecince yaparım artıkın inşallahhhhsende nasıl tatlım ateş durumları yumurtlama oldu sanırım demi?
canım ben 2 gündür evde yoktum,bu sabahta ateşimi ölçemedim gittiğim yerdede yoktu dereceamin cnm hepimiz için....
ateşin diplerde bu ara artış olabilir.yada belki çoktan çatladı.
bence ateş topiğine koy bakalım kızlar ne diyecek.
avatarındaki gibi yavrun peşinde dolaşsın inşallaaaaahhkızlar ya nerdesınz bekle bekel sıkıldım vallabu arada avatarım nasıl
bu ilacı bende bir yakınımdan duymuştum kızı pkoluymuş o kullnaıyordu ama sanırım ona dr.u vermiş:26: ama kızlar olacaksa öyle bir güzel olurki siz merak etmeyinpkolular için şeker direncini düşüren bir ilaçmış ve kaliteli yumurtlamayı sağlıyormuş.pkolu hanımlar diye biir topik var bende orda okudum hemen hemen herkes kullanıyor bunu.doktorlar pkoyu teşhis koyunca bunu veriyormuş.
bende bu ara çok iştahlıyım heralde yürüyüş fikrini aklıma soktuğumdan olabilirsadece deli gibi yiyorum yaaaaaaaaaaaaa buda belirti değildir ben doyamıyom sadece ve fena halde göğüs ağrısı var
bi baktım neler olmuş ama fazla bi değişiklik göremedimkızz sonnur napıyon orda sessiz sessiz annem dön dünyaya nasıl gidiyo ateş?
neyse kızlar ben yine acıktım ben bi yemek yiyim de geliyim öptüm sizii
tombik olcan az ye ..hamiş kalırımda göbek belli olmaz diyenlerdenmisin sende
hayal doktora gittinmi canım gelde aydınlat bizii merak ettim
ayy canım ben varya kendi adımı bile unutacak hafızadayım yaçok unutuyorum lütfen kusura bakma.daha iyi canım stres her şeyi etkiliyor. ben bu ay çok çok eminim olmayacak çünkü beraberlik olmadı doğru düzgün.olsun bir dahaki aya belki
canım ben 2 gündür evde yoktum,bu sabahta ateşimi ölçemedim gittiğim yerdede yoktu dereceçok çok umutsuzum canım bu ay ben olsun bir dahaki aya daha düzenli olucam inşallah.
avatarındaki gibi yavrun peşinde dolaşsın inşallaaaaahh
bu ilacı bende bir yakınımdan duymuştum kızı pkoluymuş o kullnaıyordu ama sanırım ona dr.u vermiş:26: ama kızlar olacaksa öyle bir güzel olurki siz merak etmeyin
bende bu ara çok iştahlıyım heralde yürüyüş fikrini aklıma soktuğumdan olabilir
bi baktım neler olmuş ama fazla bi değişiklik göremedim
benimde göğüs ağrısı 4-5 gündür var fena sancıyooo evet tatlım inşallah bebişlerimiz yoldadır hayırlısıylaa ne zaman test yapcan??? ben bi öylesine yapıcam çarşamba günüü
öölemi olsun bacım yaaa dediğin gibi insanın kafasnın net olması daha ii bazen bak bana acabalarla gün gecmiyor tuttumu die zor işmiş vesselam daha ilk aydan anaaaaa dedirtti
selam kızçeler.....
nasılsınız keyifler nasıl geçmişi okuyamadım...
herkes iyidir inşallah..
biz hamdolsun iyiyiz....
son birkaç gün gelen giden gezmeyle geçti size bakamadım....
ama fırsat bulur bulmaz selam vermek istedim....
boyle işte..
batı yaklaşanlar inşallah batlarınız hiçç gelmez...
yumurtlama dönemindekiler bol çalışmalı günler dilerim
merhaba arkidişler....uzun süredir griemiyorum foruma...hala şehir dışındayım.bi selam vereyim dedim...yeni hamiş yok galiba...güzel haberlerinizi bekliyorum....yine gelirim arada..unutmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?