- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.561
yine ne arastırıyorsun atom karıncacok araştırma ne kadar ogrensekte hıc bır sey bılmıyoruz nasılsa
evet yaa şu araştırmacı ruhumuz olmasa bideama ne kadar çok bilsekte bi faydası olmuyo aksine zararı oluyo..
bu arada nerde bu kızlar yaa bende yoğun bir temizlik sonrası mola verdim birazz
kızlar ya nerdesınz bekle bekel sıkıldım vallabu arada avatarım nasıl
ya benim temizlik için sadece pazar günüm boş o yüzden başka bi gün yapamıyom yanii:)
cumartesı calısıyormusun kı?evet bencede tatlı tesekkur canım peş peşe gıdıyorlaraslında yumurtlayamayan tavuk aradım da bulamadım
yok canım cumartesi çalışmıyorum da genelde dışarda oluyorum o yüzden.. ay çok şekerler ama ne güzel gidiyolarrr
kızlar ya nerdesınz bekle bekel sıkıldım vallabu arada avatarım nasıl
hayal ben niye değiştiremiyorum avatarımı mesaj sayısımı az ne anlamadım yada nasıl değişcem söylermisin.senin avatarda çok tatlı gerçekten
bende pazar dısarıda oluyorum genelde cumartesı temızlık gunum benımde bır hafta da ev bekar evıne dönuyorbahaaaaaaaaaaaaaaar ses ver bacım ordamısın:)
işte buseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssss 1 2 3.......
canım tesekkur mesaj sayısıyle alakası varmı canım bılmıyorum ama her resım olmuyor onu bılıyorum.avatar degıstıre geldıgın zamn eger pc den ekleyemıyorsan sectıgın bır avatarın url sını kopyala yapıstır ben oyle yaptım..
teşekkür ederim cnm mesajla alakası yokmuş url değiştim çok saol...
işte buhadı sahneye cıkmısken bırde şarkı soyle bakalım
BUGÜN DE ÖLMEDİM ANNE
Yüreğimi bir kalkan bilip
Sokaklara çıktım
Kahvelerde oturdum
Çocuklarla konuştum
Sıkıldım dertlendim
Sevgilimle buluştum
Bugün de ölmedim anne
Kapalıydı kapılar
Perdeler örtük
Silah sesleri uzakta boğuk boğuk
Bir yüzüm ayrılığa
Bir yüzüm hayata dönük
Bugün de ölmedim anne
Üstüme bir silah doğruldu sandım
Rüzgar beline dolandığında bir dalın
Korktum, güldüm, kendime kızdım
Bugün de ölmedim anne
Bana böylesi garip duygular
Bilmem niye gelir nereye gider
Döndüm işte
Acı, yüreğimden beynime sızar
Bugün de ölmedim anne
alıntı...
bahar ne oldu bunu neden yazdın kotu bır haber mı var yoksa hıc acmadım tv yı
yok kız ne kötü haberi allah korusunn.öylesine yazdım biraz önce şarkıyı dinledim sözleri hoşuma gitti.
ay bahar nıye dınlıyorun sımdı boyle seyler zaten adet olmadım duygusalım ağlarım bakne sıkıcı bır gun ya hıc gecmek bılmedı
tatlım bende bugün bunalım takılıyorumm dinlediğim şarkıları görsen salya sümük ağlarsın çünkü ben öyle yapıyorumm.
nedensiz yere canım sıkkın.şu pazar günlerini hiç sevmiyorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?