- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.581
benım de canım sıkkın yarın olsada doktora gıtsem merak edıyorum sen ne zamn gıdıcen ılacın dun bıttı demi?
evet canım ilaç bitti salı kontrol var bakalım ne çıkacak.inşallah sende güzel haberlerle dönersin.
en az 3 yumurtan var gör bakılk kez kullanıyorsun cunku senden bu ay ümitlıyım bahar nedense ıcımden oyle gecıyor.
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah hislerin doğru çıkar.gerçekten okadar çok istiyorum ki bütün arkadaşlarımın hepsinin olsun kimse boynu bükük kucağı boş kalmasın.
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah hislerin doğru çıkar.gerçekten okadar çok istiyorum ki bütün arkadaşlarımın hepsinin olsun kimse boynu bükük kucağı boş kalmasın.
amin canım yaaa inşAllah güzel haberlerle gelirsin.. Allah bu ay hepimizin yüzünü güldürür inşAllah.. benimde adet bitti kısmetse bu ay sadece sık ilişki olacak bizde normalde biz sadece yumurtlama günlerini takip ediyorduk ilişki için artık vazgeçtim budan bu ay yoğun çalışıcazzAllah'ımmm ne olur duy sesimizi bu ay hayırlısıyla
amin canım yaaa inşAllah güzel haberlerle gelirsin.. Allah bu ay hepimizin yüzünü güldürür inşAllah.. benimde adet bitti kısmetse bu ay sadece sık ilişki olacak bizde normalde biz sadece yumurtlama günlerini takip ediyorduk ilişki için artık vazgeçtim budan bu ay yoğun çalışıcazzAllah'ımmm ne olur duy sesimizi bu ay hayırlısıyla
günaydın kızlarrrr nasılsınız niye kimse yok yaaaaaaaaaa
benim bata son 2 gün:18::18::18:
günaydın kızlar..
günaydınn olimberaaaaaaaa
kız bebişşş ben varım yaaaa beni beğenmiyormusun
günaydın kızlar..
canım görmedimm senii beğenmezmiyim çook beğeniyommm
günaydın canımm
bebişim 2 gün sonra bize güzel haberler verirsin inş...sen ateş ölçmüyordun demi??
inşallah canımm hayırlısı bakalım yok ölçmüyorum tatlım ya bu ay rahattım stres yoktu iyi oldu ölçmediğim sen devam mı ateşe
baharr dedimya haniiiii yapcam diyeee
evet cnm ..ateş ölçmem gerekli bnm yumurtlama belli olmuyor bi ay 10. gün bi ay 22. gün o sebeple hamiş kalana kadar ölçerim heralde ...
ayy heyecan yaptımm canımm inşallah 2 taneden fazla yoktur yaa boşuna rezervim tükenmemiş olur.günaydın cnm ...nasılsın yarın doktor günü en az 2 yumurta bekliyorum senden :)
inşallah canımm hayırlısı bakalım yok ölçmüyorum tatlım ya bu ay rahattım stres yoktu iyi oldu ölçmediğim sen devam mı ateşe
baharr dedimya haniiiii yapcam diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?