- Konu Sahibi bebisimolsun
-
sağolasın rabbim isteyen herkese versin.sizlere birşey soracağım.ateş ölçmeden bahsetmişsiniz.ölçme işlemini ağızdan mı koltuk altından mı yoksa makattan mı yapıyorsunuz?hangisi daha doğru sonuç veriyor bileniniz var mı arkadaşlar?
ben dün akşam makattan yaptım 37.3tü. ağızdan ve koltuk altından da yaptım hepsi farklı çıktı.benim ateş ölçerimde en doğru sonucun makattan olduğu yazıyordu.siz nasıl yapıyorsunuz?
Selam Meliscim Topiğin hayırlı Olsun..
Meltem Ben 30 yasındayım 3,5yıllık evlıyım ilk gebelik düşündügümde 9 ay içerisinde hamıle kaldım ama bebegımı düşürdüm sonrasında 18 ay Sabırla Anne olmayı bekledim ve toplamda 2.5 yıl sonunda Rabbım meleğimi bana gönderdi
pco yoktu bende ama asırı adet düzensizliği ve aralıgı uzun süren adet dönemlerim oluyordu Son 2 ayda 41. gunlerde adet görmüştüm ve o ay soğan kürü yaptım
Soğan kürüm bitti adet olmayı beklerken 15 gun içerisinde hamile oldugumu ögrendım Şükürler Olsun ve Allah isteyen tüm arkadaslara versin inşallah.
Benım tavsıyemde tüm gebe kalanlarında söyledıgı gibi stresten uzak tutun kendınızı ve yılmayın benım için herşey bi umuttu ...
soğan kürünün her bir yudumunda içime şifa olsun bebegım olsun die dua ederek içtim Dualarım kabul oldu cok şükür
cevremdeki Benı sözleriyle rahatsız edip strese sokan kişilerden uzak durdum hep olumlu seyler söyleyen arkadaslarımla görüştüm cunku ınsan ister istemez herşeyı kafasına takıyordu benı en iyi sizler anlarsınız bu konuda Benı en cok üzende söze şöyle baslanan cümlelerdi " onunda senın gibi cocugu olmuyor" Artık beynime yerleşmeye baslamıstı ama işte öyle degılmıs Demekki Allahım isteyınce olmayacak hıcbırsey yokmus
Canınızı Sıkmayın rahat olun ilişkiyi görev gibi değilde eşinizle aşkla yapın Rabbım yardımcınız Olsun iyi haberlerinizi Alacagıma inanıyorum
Dualarım hep sizinle gelemıyorum hamıle kaldı formu bıraktı die düşünmeyın cok zor bi dönem geçirdim 1,5 ay kadar sürdü bulantılarım son 1 haftadırda evde serumla yattım simdi sükür daha iyiyim öpüyorum sizleri kendinize cok iyi bakın Allahıma emanetsınız
canım en iyi sonucu dil altı veriyor biz hep dil altından ölçüyoruz sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası ölç canım en az 3 saat uyuman şartıyla
peki canım bu ölçmelerde değer kaç olunca gebelik ihtimali oluyor
canım şöyle anlatayım adetine bir hafta kala ateşin hep yüksek kalması lazım ki gebelik var diyelim eğerki düşmeye başlarsa adetin geliyor demektir ama bunu sürekli takip etmekte fayda var ki gidişat hakkında yorum yapabilelim adetin ikl gününden itibaren ölçersen daha iyi yorumlarız canım
hiraa ferdaa sesaa nasılsınız kızlarrr hiram neden canın sıkkın kuşum düzeldimiii
valla adet olursam ölçerim bakalım inş olmam.dünden beri ölçüyorum dil altından da makattan da 36.5 ve 37.3 çıktı.bakalım ne olacak.
kızlar meraba
benim bata 6 gün var
kaç derece ateşle hamile kaldığımı anlamak için bugün ateş ölçmeye başladım
sabah 7de dil altından 36,6 idi
diğer günler de devam edicem tabi ki
sadece bana düşük gibi geldi sanki de
böyle devam ederse ateşim yani 36,6da ihtimal olabilirmi ki?
ateşten pek anlamıyorum da sanki 37 falan olması gerekmiş gibi geldi
hiraa ferdaa sesaa nasılsınız kızlarrr hiram neden canın sıkkın kuşum düzeldimiii
ferdacım bunu anlamak zor çünkü en baştaki ateşini bilmiyoruz ama yinede düşük değil hem herkesin vücut ısı farklıdır düşük ateşlede hamile halan birçok kişi var benimde 5 gün var ateşim 36.5 çıktı
kızlar kızlar selammlarr
kızlar fertility friend sitesinde şifremi nasıl değiştireceğimi biliyor musunuz
canım nickini gir sonra şifremi unuttuma tıkla yeni şifre gelir emailine
ama eğer onların verdiği şifreyi değil kendi şifreni oluşturmak istiyorsan
account var yukarıda ona tıkla
your info yazan yerde change password var oradan yapabilirsin.
a.selam canım hoşgeldin topiğimize.inşallah herkese şans getirir.selam kızlarr hayırlı olsun topik inş..
çok teşekkürler canım
yeni şifre maile geldi de ben aklımda kalan bir şifreyle değiştirdim
siteye alışık olduğumdan bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?