Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım en iyi sonucu dil altı veriyor biz hep dil altından ölçüyoruz sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası ölç canım en az 3 saat uyuman şartıyla

saol meltem hoşgeldin geçmiş olsun inşallah düzelirsin bir an önce bebeğin sağlıklı olsun da bunlar geçer inş. sende kendine iyi bak görüşürüz

peki canım bu ölçmelerde değer kaç olunca gebelik ihtimali oluyor

canım şöyle anlatayım adetine bir hafta kala ateşin hep yüksek kalması lazım ki gebelik var diyelim eğerki düşmeye başlarsa adetin geliyor demektir ama bunu sürekli takip etmekte fayda var ki gidişat hakkında yorum yapabilelim adetin ikl gününden itibaren ölçersen daha iyi yorumlarız canım

valla adet olursam ölçerim bakalım inş olmam.dünden beri ölçüyorum dil altından da makattan da 36.5 ve 37.3 çıktı.bakalım ne olacak.

kızlar meraba
benim bata 6 gün var
kaç derece ateşle hamile kaldığımı anlamak için bugün ateş ölçmeye başladım
sabah 7de dil altından 36,6 idi
diğer günler de devam edicem tabi ki
sadece bana düşük gibi geldi sanki de
böyle devam ederse ateşim yani 36,6da ihtimal olabilirmi ki?
ateşten pek anlamıyorum da sanki 37 falan olması gerekmiş gibi geldi

hiraa ferdaa sesaa nasılsınız kızlarrr hiram neden canın sıkkın kuşum düzeldimiii

iyiyim sağol canım ben bu ay olmazsa üzülmeyeceğim çünkü daha kürtaj olalı daha yeni 3 ay oldu.vücudum daha kendini toparlayamamış rahmim düzene girmemiş olabilir.bunun 3 ayda 4 kez adet görmemden dolayı olduğunu düşünüyorum.yine de hayırlısı allahtan

ferdacım bunu anlamak zor çünkü en baştaki ateşini bilmiyoruz ama yinede düşük değil hem herkesin vücut ısı farklıdır düşük ateşlede hamile halan birçok kişi var benimde 5 gün var ateşim 36.5 çıktı

anladım canım dediğin doğru
diğer ay adetten itibaren ölçeceğim
o zaman daha sağlıklı olur sanırım

selam canikolarım naber????benim ateş yükseliyoooooo inşallah düşmez

kızlar fertility friend sitesinde şifremi nasıl değiştireceğimi biliyor musunuz

canım nickini gir sonra şifremi unuttuma tıkla yeni şifre gelir emailine
ama eğer onların verdiği şifreyi değil kendi şifreni oluşturmak istiyorsan
account var yukarıda ona tıkla
your info yazan yerde change password var oradan yapabilirsin.

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım
yeni şifre maile geldi de ben aklımda kalan bir şifreyle değiştirdim
siteye alışık olduğumdan bulamadım

selam kızlarr hayırlı olsun topik inş..
a.selam canım hoşgeldin topiğimize.inşallah herkese şans getirir.
çok teşekkürler canım
yeni şifre maile geldi de ben aklımda kalan bir şifreyle değiştirdim
siteye alışık olduğumdan bulamadım

rica ederim canım aklına takılan bişey varsa sorarsın yardımcı oluruz.ama çok seveceksin siteyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…