Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

slm kızlar...özlem gelişmeleri okudum cnm umarım güzel sonuçlanır..çatlatma iğnesi bu şeker hastalarının iğneleri varya onun gibi ayrıca kasa yapılmıyor sadece deri altına o yüzden sinek ısırması diyim sana peki diğer iğneler acıtıyormu son bi kezde onumu denesem acaba
bahar ateş tablom hakkında ne düşünüyorsun ateş topiğinde gördünmü msjlarımı:44:

evet oleymis hayalde ole soledi bilemiorumki yarin doktora bende sorucam sanirim daha etkili oldugu icin 2 yilda olmiyinca fazla bekleme die olsa gerek

ama bazılarında klomen işe yaramıyormuş yumurtaları büyütmüyormuş.ozaman doktor iğneye geçiyormuş.belki vakit kaybetmek istemedi klomenle canım.
ilk defa bu aymı iğne oluyorsun.

canım çatlamışsın ama çizgini çekmemiş dimi.ama ordada yazdım sana sen neden dün olan ilişkiyi bugüne giriyorsun tatlım.,
eğer gece olduysa pm var onu işaretle ama bu gece 1de de olsa bugüne girceksin.akıntıyıda o şekilde bugün öğleden sonrada görsen akıntıyı bugüne gir
sabah değerni girdin akıntın yok girme aama baktın öğleden sonra akıntın geldi tekrar bugüne gir ve değiştir.

mahruuuuuuuuumm nbr cnm
kiz ben puregon kullaniorum senin en son kacinci vurusunda buyumustu yumoslarin

cnmm bana dedin sanırsam ben yumurta geliştiric iğne kullanmadım hiç dört defa klomen hepsindede yumoş gelişti en az iki tane..
çatlatma iğnemin ilki ovitrelle diğerleri prengly isim benzerliği olmuşş biraz ondan öyle hatırladın sanırsam...

cnm şimdi kısaca anlatmaya çalışıyım senin yorumunu istiyorum çünkü ben sabah çizgiyi çekmeyince merak ettim karanfilcede dediki aynı değerini bi gün sonrasına gir olmadı bi sonrasınada dedi denedim ..iki gün 36,5 girdim yani cuma cumartesiye...öyle olunca çzigiyi 16 ya kondurmasınmı e ozmanda bnm ilişki yok o kadar emek şampuan su elektrik boşa gitti sence şansım nedir bugün çalışayımmı dün olmadı ????
ayrıca onuda neremden uydurdum hala hatırlayamyorum ama burdan okudum yüksek ihtimal...

prengly ve ovitrelle arasındaki fark ne canım yaa doktor banada pregnly verdi ama yokmuş eczaneden sonra ovitrelle verdi.

tatlım sen salla ffnin çektiği çizgiyi o kafasına göre takılıyor.genelde doğru yere çekiyor çizgiyi ama şimdi tahmini derecelerle olmazki bu iş.
sen ilk düşüş olduğu gün bir belirti akıntı vs. hissettiysen o gündür ama bir ihtimal daha var oda sevmekmi dersin ay öle değildi belkide geçen ayın etkisiyle 2 yumoş oluştu ve ikisi arka arkaya çatladı farklı günlerde.ama bu önemli günlerinde bol bol çalış.ben artık günaşırı olayınada inanmıyorum.önümüzdeki ay inşallah önemli günlerde arka arkaya çalışcam ne kadar çok iş okadar çok bebek.

prengly ve ovitrelle arasındaki fark ne canım yaa doktor banada pregnly verdi ama yokmuş eczaneden sonra ovitrelle verdi.

çok afedersin kaba bi jargon olacak ama kol gibi bi fiyat farkından başka bi fark yok onu iki doz alıyosun 10 tl ovitrelle 80 tl..infertetile çokluğuyla beraber ilaç firmalarının iğrençliğinden başka bişi değil....

Son düzenleme:
insallah guzel sonuclar alicam cnm ayni cnm bu igneler de sinek isirigi gibi istee
ama bazılarında klomen işe yaramıyormuş yumurtaları büyütmüyormuş.ozaman doktor iğneye geçiyormuş.belki vakit kaybetmek istemedi klomenle canım.
ilk defa bu aymı iğne oluyorsun.
evet ilk defa bu ay basladim igneye insallah ise yarar gerci igne cok etkili oldugu icin genelde yariomus
ohh ohh yarasın 16-18 arası kalitei yumoşlar yapsn inş...sonra kendilerinden daha iyilerini görüp çatır çatır çatlasın arayada bi spermcik kaçsın...olduda bitti maşşallahhh
amiiiiiiiiiiiiinnnnn
himm olabilir
vur vur inlesinnn davuluda yumoşlar dinlesin
iğrencim dimi

ehh birazzzz

cnm birde şunu belirteyim bnm ovulasyon kitimde dün ve önceki iki gün pozitifti...o yüzdende kafam karıştı...

özlem altın vuruşmu yapıyosun kız ne bu bu kadar uzun sürdü

hımmm ozaman fenaaa aradaki farka bak 70lira fark var.oha beee peki 2doz ya şimdi 10liralık olan iki dozuda aynı günmü alıyorsun.bu arada bende 2 iğne aldım ovitelle ama 20lira verdim doktor rapor çıkarmış bende 160falan veririm diyordum ama eczacı 20lira deyince şaşırdım sevindimde

ay aklıma ne geldi ovulasyon kiti deyince...bi tane dizi vardı kit diye...
vuv vuuv diyerek konuşurdu...
BNMDE KİTİM VARRR BENDE MAYKILIMMM
AZCIKTA BEN İĞRENÇ OLAYIMMM

cnm birde şunu belirteyim bnm ovulasyon kitimde dün ve önceki iki gün pozitifti...o yüzdende kafam karıştı...

özlem altın vuruşmu yapıyosun kız ne bu bu kadar uzun sürdü

eğer dünde pozitif gördüysen bugün çalışmanı öneririm canım diyelimki dün çatladı bugünede yaşar 24saat canlı kalırmış yumurta
.ama erken saatte yap geceye kadar kaybolmadan yumoş.

evet cnm bi defa ödüyordu bnm aldığımda ve baya bi uğraştırıyorlardı ....alabildiğine sevindim inan prengly yavaştan piyasada tükeniyormuş cnm ....bulması çok zor mümessill arkadaşlar saolsun sıkıntı yaşamadık ...
prengly 2 doz bi su şeklinde oluyor aynı anda yapılıyor cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…