Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar selamla nasılsınız bakalım yumurtalar çatlamış hadi inşallahpatlama bekliyoruz ,kızlar benimde geçtiğini sandığım bulantım geçmemiş sadece o gün için rahatlatmış beni,yanii aynen devam artık bulantı ve ben birbirimizi alıştık bütünleştik,kızlar dualarımda olduğunuzu unutmayın Allah hepinizin gönlünün istediğini versin bize de devamını göstersin,hepiizi öpüyorum kızlar

yine kimsecikler yok
bugun doktora gittim yumos 15 mm olmus pazar catlatma ignesi olucam
calismaya devam
bebisimmmmmmmmmmmmm bnm bat i 28 aralik olarak yazabilirmisin

oyyy canımmm inşallah yakın zamanda geçer bulantıların.bunlar güzel rahatsızlıklar.bebişini kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallah.dualarında olmamıza da sevindim canım.güzel dileklerin tekrar seni bulsun umarım.
yine kimsecikler yok
calismaya devam

maşallah canım 15mm güzel pazara 19 20 olur inşallah.

yine kimsecikler yok
calismaya devam

bi tanemi yumurtan oluşmuş özlem...:44:
gözün aydın hadi bakalım güzel sonuç alırsın inş.

bu arada arha arkadaşımız ne yaptı acaba umarım tutunmuştur meleği ....

[
BAKALE,bulantılar iyidir canm bebeğin daha sağlıklı olacak demekki
GAMZE,inş güzel haber veririm.
KIZLAR zaten kendim için değil sırf siz mutlu olun diye istiyorum hamile kalmayı
ooyy bi güzel haber verse burdan birileri artıııkk

evet bende kendim için değil kociş ve sizin için istiyorumm.

üfff şu 200lü sayfalardanda sıkıldımmm 300e geçelim güzel haberler verelimm

sonnur sen ver güzel haberi hadi daha bize var

evet bende kendim için değil kociş ve sizin için istiyorumm.

üfff şu 200lü sayfalardanda sıkıldımmm 300e geçelim güzel haberler verelimm

e hadi gelinde 300 olsun yoksa tek başıma grcem 300, sayfaya

cnm kekiği deneseydin faydası olur belkii..çok kötü isen :44::26:

cnm belirti kasık ağrım var ama ovulasyon kitimde bişi çıkmıyo 12. 15. günlerde pozitifti bilmiyorum artık nolacak:18:
bu ay doktordan kaçtım yine yol gözüktü galiba
yok ben hergün giricem deli gibi yazacam bişiler ...kızlarrrrrrrr

evet gerçekten doktor kontrolünde olmak en güzeli çünkü kendi kendimize pek anlayamıyoruz.
ama şuda var kasık ağrın varsa hala bir ihtimal var demektir.belki yumurtladın ama çatlama olmadı.
bu işlerden okadar çok sıkıldımki alıp başımı gidesim var.

bilmiyorum yaaaa bende cnm o kadar sıkıldımki..bazen evlendiğime pişman oluyorum bekarken rahattım diyorum böyle sıkıntılarım yoktu...çok seviyorum eşimi çok anlayışlı her konuda ama mevzu çocuk olunca sinirlerim bozuluyor..

aynen bende öyleyim.evlenmeden böyle dertler yoktu herşey tozpembe laylaylom eğlence gez toz hayat güzeldi.ama evlenince çok sorumluluk var işin içinde
insanların beklentileri bitmiyor.bende eşimi çok seviyorum ama sevmekle bitmiyor iş.heleki şu mahalle baskısı yetiyor.eşim ve çevremdekiler benden bebek istemese
ben hiç uğraşmam zamana bırakırım olacağı varsa birgün olur.yada bu kadar beklemeden olurdu.ama öyle bir bastırıyorlarki ne yapacağımızı ne kullanacağımızı hangi doktora gideceğimizi şaşırıyoruz.gerçi bunu benim dememem lazım çünkü şimdiye kadar sadece 3 jinekolojik muayene 7gün soğan suyu 1ay klomen+çatlama iğnesi haricinde bişey yapmadım henüz.ama bu bile beni bunalttı.inşallah bütün arkadaşlarımla beraber bu bekleyişimiz biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…