- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.961
eğer dünde pozitif gördüysen bugün çalışmanı öneririm canım diyelimki dün çatladı bugünede yaşar 24saat canlı kalırmış yumurta
.ama erken saatte yap geceye kadar kaybolmadan yumoş.
iğrençlik konusunda senle yarışamıycam canım yada maykılım
bende kaciorum kizceler yemek yicez opuroum siziii
evet cnm bi defa ödüyordu bnm aldığımda ve baya bi uğraştırıyorlardı ....alabildiğine sevindim inan prengly yavaştan piyasada tükeniyormuş cnm ....bulması çok zor mümessill arkadaşlar saolsun sıkıntı yaşamadık ...
prengly 2 doz bi su şeklinde oluyor aynı anda yapılıyor cnm...
hadi canım kolay gelsin sonu bebiş olsun.popoya yastık bacaklar foraaaaaaaaozman ben kaçar doğru diyosun jelimide dolu dolu kullanayımm
afiyet olsun canım bizde seni öptük hoşçakal.bende kaciorum kizceler yemek yicez opuroum siziii
keşke nickimi maykıl yapsaydım...
hiç aklıma gelmedi...
hadi canım kolay gelsin sonu bebiş olsun.popoya yastık bacaklar foraaaaaaaa
afiyet olsun canım bizde seni öptük hoşçakal.
aman canım ne olcak değiştiriverirsin bu konuda antremanlısın.
kızlar uzun bi aradan sonra merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
günaydın hanımlar
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım yaa inş ama sabah adet ağrısı oldu çok hafif sonra geçti
olsun canım kasık ağrısı olması normal ama kasık ağrın olupta ateşinde düşseydi ozaman geliyor diyebilirdik.
tabi şuda önemli ateşini aynı saatte ve uykunu almış olarak ölçtün dimi.
hımmm ozaman fenaaa aradaki farka bak 70lira fark var.oha beeepeki 2doz ya şimdi 10liralık olan iki dozuda aynı günmü alıyorsun.bu arada bende 2 iğne aldım ovitelle ama 20lira verdim doktor rapor çıkarmış bende 160falan veririm diyordum ama eczacı 20lira deyince şaşırdım sevindimde
gamzee ses ver kuzummmm
canım yaa inş ama sabah adet ağrısı oldu çok hafif sonra geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?