Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

AMİN CNM tedavi olarak başındasın deneyip deneyip olmadıkça daha kötü oluyor insan umarım biter bu kötü bekleyiş ..ah o insanlar helede yaranı derdini bilen kötüler ordan bile vurmaya çalışanlar var ya ne diyim allah görsün herşeyii bnm yine cnm sıkıldı

bizler aynıyız canım bildiğin bebek telaşındayız..Allah yardımcın olsun canım evet bulantı zor ama sabır geçer inşallah...dualarında unutmadığın için sağol canım...öpüyorum

yine kimsecikler yok
bugun doktora gittim yumos 15 mm olmus pazar catlatma ignesi olucam
calismaya devam
bebisimmmmmmmmmmmmm bnm bat i 28 aralik olarak yazabilirmisin

ekledim canımm hayırlısı olsun özlemcim inşallah yumoşların bebişini getirir sana...

amannn tatlım yaa ne sıkıyosun canınıı.herşeye rağmen hayat güzel yaşamak güzel güzel yuvalarımız var sağlığımız yerinde sevdiklerimiz iyi çok şükür.
sevdiğimiz insanla birlikteyiz.rahmimiz var yumoşlarımız var bebeğimizde olacak yakında daha ne olsunn.

iyi gaz verdin kız ben zaten gazla çalışyom lpgliyim benyani masrafsız....doğru diyosun cnm şükür diyelim olacak biliyorum ALLAHın iznile hepimizin..

al benden de o kadar off offff

biz 300 devirdik bebişim....sende hoşgeldinn

evet bende kendim için değil kociş ve sizin için istiyorumm.

üfff şu 200lü sayfalardanda sıkıldımmm 300e geçelim güzel haberler verelimm

sonnur sen ver güzel haberi hadi daha bize var

e hadi gelinde 300 olsun yoksa tek başıma grcem 300, sayfaya

eğer tuttuysa belli olmuştur şu sıralar ...emkleri boşa çıkmasın inş...

ay kızlar siz böle deyince bana çok garip geldi beni kimse zorlamıyor yaa şükür öyle bi haklarıda yok zaten
eğer öyle yapsalardı varya ben inadına bebk için uğraşmazdım heralde
siz bu şekilde dahada stres yaparsınız hem olmazki böylee :26:
ALLAH isteyince hepimize nasip edecek inşallah.. gerisini boşverin takmayın başkalarını

slm kizlar ates olcme tablosunu netten nasil yapiyosunuz ben baktim ing galiba bi sayfa aciliyo uyelik istiyo nasil yptiginizi soylermisiniz ben doktorn verdigi kagida yapiyorm ama net daha iyi gibime geliyo cvp verirseniz sevinirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…