- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.001
aynen bende öyleyim.evlenmeden böyle dertler yoktu herşey tozpembe laylaylom eğlence gez toz hayat güzeldi.ama evlenince çok sorumluluk var işin içinde
insanların beklentileri bitmiyor.bende eşimi çok seviyorum ama sevmekle bitmiyor iş.heleki şu mahalle baskısı yetiyor.eşim ve çevremdekiler benden bebek istemese
ben hiç uğraşmam zamana bırakırım olacağı varsa birgün olur.yada bu kadar beklemeden olurdu.ama öyle bir bastırıyorlarki ne yapacağımızı ne kullanacağımızı hangi doktora gideceğimizi şaşırıyoruz.gerçi bunu benim dememem lazım çünkü şimdiye kadar sadece 3 jinekolojik muayene 7gün soğan suyu 1ay klomen+çatlama iğnesi haricinde bişey yapmadım henüz.ama bu bile beni bunalttı.inşallah bütün arkadaşlarımla beraber bu bekleyişimiz biter.
kızlar selamla nasılsınız bakalım yumurtalar çatlamış hadi inşallahpatlama bekliyoruz ,kızlar benimde geçtiğini sandığım bulantım geçmemiş sadece o gün için rahatlatmış beni,yanii aynen devam artık bulantı ve ben birbirimizi alıştık bütünleştik,kızlar dualarımda olduğunuzu unutmayın Allah hepinizin gönlünün istediğini versin bize de devamını göstersin,hepiizi öpüyorum kızlar
yine kimsecikler yok
bugun doktora gittim yumos 15 mm olmuspazar catlatma ignesi olucam
calismaya devam
bebisimmmmmmmmmmmmm bnm bat i 28 aralik olarak yazabilirmisin
AMİN CNM tedavi olarak başındasın deneyip deneyip olmadıkça daha kötü oluyor insan umarım biter bu kötü bekleyiş ..ah o insanlar helede yaranı derdini bilen kötüler ordan bile vurmaya çalışanlar var ya ne diyim allah görsün herşeyii bnm yine cnm sıkıldı
bilmiyorum yaaaa bende cnm o kadar sıkıldımki..bazen evlendiğime pişman oluyorum bekarken rahattım diyorum böyle sıkıntılarım yoktu...çok seviyorum eşimi çok anlayışlı her konuda ama mevzu çocuk olunca sinirlerim bozuluyor..
bebişkoooooooooooooooooooooooo
amannn tatlım yaa ne sıkıyosun canınıı.herşeye rağmen hayat güzel yaşamak güzel güzel yuvalarımız var sağlığımız yerinde sevdiklerimiz iyi çok şükür.
sevdiğimiz insanla birlikteyiz.rahmimiz var yumoşlarımız var bebeğimizde olacak yakında daha ne olsunn.
al benden de o kadar off offff
iyi gaz verdin kız ben zaten gazla çalışyom lpgliyim benyani masrafsız....doğru diyosun cnm şükür diyelim olacak biliyorum ALLAHın iznile hepimizin..
biz 300 devirdik bebişim....sende hoşgeldinn
yes canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcımmmm
iyi gaz verdin kız ben zaten gazla çalışyom lpgliyim benyani masrafsız....doğru diyosun cnm şükür diyelim olacak biliyorum ALLAHın iznile hepimizin..
biz 300 devirdik bebişim....sende hoşgeldinn
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet bende kendim için değil kociş ve sizin için istiyorumm.
üfff şu 200lü sayfalardanda sıkıldımmm 300e geçelim güzel haberler verelimm
sonnur sen ver güzel haberi hadi daha bize var
e hadi gelinde 300 olsun yoksa tek başıma grcem 300, sayfaya
eğer tuttuysa belli olmuştur şu sıralar ...emkleri boşa çıkmasın inş...
evet gerçekten doktor kontrolünde olmak en güzeli çünkü kendi kendimize pek anlayamıyoruz.
ama şuda var kasık ağrın varsa hala bir ihtimal var demektir.belki yumurtladın ama çatlama olmadı.
bu işlerden okadar çok sıkıldımki alıp başımı gidesim var.
günaydın hatunlaarr
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın hanımlarrrrmutlu haftasonlarııııııııııı hepimize inşallahhh
slm kizlar ates olcme tablosunu netten nasil yapiyosunuz ben baktim ing galiba bi sayfa aciliyo uyelik istiyo nasil yptiginizi soylermisiniz ben doktorn verdigi kagida yapiyorm ama net daha iyi gibime geliyo cvp verirseniz sevinirimmm
canım burda bir arkadaşa anlatmıştım oku istersen yapabilirsin sanırım baya detaylı anlatmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ununu-hesaplaynlar-bakin.html?highlight=mehay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?