- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.041
hoşbulduk canlarımm Allahım isteyen herkese nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla inşallahhhh da hayırlı haberler verelim birbirimize inşallah....
evet canım yaa aynen ateş yükselsinde borsa gibi sonunda kazanayaaııımmmmmtablon borsa gibi sonnur neden etkileniyor bukadar acabaa.neyse sonu hayır olsun inşallah.
kızlar iyi akşamlar
bahar mesaj atmışsın. çok teşekkürler. ben güzel haber veremeyeceğim. transferimin 7. günü kanamam başladı ve bir daha durduramadık. doktor da dahil olmak üzere herkes çok ümitliydi. ama olmadı işte. çok zorlu bir süreçti. iğneler özellikle progestan iğnesi beni mahvetti. acı ve ağrılardan günlerce ağladım. 100 e yakın iğne üç katı hap yuttum ama olmadı işte. hamileyimmmmmmmmm diye bağırmayı çok isterdim. sıfırı çektim. toparlanma aşamasındayım. saldım gitti kendimi. çok hormon yüklendim. vücudum kendine gelsin biraz. bu arada arkadaşlar tüp bebek yaptıracaksanız yanınızda size en azından bir çorba kaynatacak bir yakınınız olsun. biz kimseye haber vermedik. bu şehirde bir kocam bir ben. transfer sonrası çok hastalandım ve inanın benim dikkatli ve sağlıklı beslenmem gereken zamanda kocam işe gittiği için bazı sabahlar kuru ekmek yedim. neyse geçti gitti. hepinizin haberlerini takip ediyorum. birisi sürüsün ayağını artık.
kızlar iyi akşamlar
bahar mesaj atmışsın. çok teşekkürler. ben güzel haber veremeyeceğim. transferimin 7. günü kanamam başladı ve bir daha durduramadık. doktor da dahil olmak üzere herkes çok ümitliydi. ama olmadı işte. çok zorlu bir süreçti. iğneler özellikle progestan iğnesi beni mahvetti. acı ve ağrılardan günlerce ağladım. 100 e yakın iğne üç katı hap yuttum ama olmadı işte. hamileyimmmmmmmmm diye bağırmayı çok isterdim. sıfırı çektim. toparlanma aşamasındayım. saldım gitti kendimi. çok hormon yüklendim. vücudum kendine gelsin biraz. bu arada arkadaşlar tüp bebek yaptıracaksanız yanınızda size en azından bir çorba kaynatacak bir yakınınız olsun. biz kimseye haber vermedik. bu şehirde bir kocam bir ben. transfer sonrası çok hastalandım ve inanın benim dikkatli ve sağlıklı beslenmem gereken zamanda kocam işe gittiği için bazı sabahlar kuru ekmek yedim. neyse geçti gitti. hepinizin haberlerini takip ediyorum. birisi sürüsün ayağını artık.
yine kimsecikler yok
bugun doktora gittim yumos 15 mm olmuspazar catlatma ignesi olucam
calismaya devam
bebisimmmmmmmmmmmmm bnm bat i 28 aralik olarak yazabilirmisin
yine kimsecikler yok
bugun doktora gittim yumos 15 mm olmuspazar catlatma ignesi olucam
calismaya devam
bebisimmmmmmmmmmmmm bnm bat i 28 aralik olarak yazabilirmisin
sonnur...
melis...
bahar..
olimbera....
mysea...
bakale...
kızlar sizlerede merhaba
okudum 400. sayfadan bahsetmişsiniz..
inşallah 300 ler yarılanmadan hepinizin adını yazarız listeye...
kızlar iyi akşamlar
sonnur...
melis...
bahar..
olimbera....
mysea...
bakale...
kızlar sizlerede merhaba
okudum 400. sayfadan bahsetmişsiniz..
inşallah 300 ler yarılanmadan hepinizin adını yazarız listeye...
olimberaaa naberrr yine sen ve ben başbaşa kaldıkkkk.kimseler yokk.
huhuuu bahar bu arada ben hala çatlamadım 36,3 le devam ediyorum sende durumlar nedir...bata bi hafta kaldı senin sanırsam...hadi inşş...
nasıl çatlamadın yaa kaçıncı gününn bu zamana çatlaman lazımdı ama.
ben ayın 16sını bekliyorum canım o güne kadar gelmezse test yapıcam.
ateşim şimdilik iyi sayılır ama benim zaten en son günlerde dşüyor.
cnm günde bi sayfa ilerlesek senle sayfa 400 ü bulmamızz aboooooooo
sonnurda giremiyor hala ablasında galiba...merak ettim ne yaptı...:26:
valla bende anlamadım şaşkınım ama kasıklarım ağrıyor adet oluck gibi ya çatladım adet geliyo yada yeni çatlıcam yada çok gazım var....
bi sonraki msjla tablomu koyarım hadi sende koy...maksat msj göndermek olsun
hee kız valla diyorum ya ben sana bizim 400e gelmemiz 2013ü bulur.en iyisi 300lerdeyken gebe kalmak.
bnm bu aydan umut yok gibi 25 den sonra çatlayacak yumurtadan zaten hayır gelmez....bkalım kısmet inşallah sen bu ay gebesindir klomen tedavisinin faydasını görürsün
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda tablom cnm bi değişiklik yok ...
ama sanki 14.gün çatlamışsın sen yaa.acaba bu düşüşlü günler yerleşme olabilirmi yani iyi tarafından bakmak istiyorum.
sen 13 14.günlere akıntını eggwhite yada watery girsene bi kere canım.36dereceden 36.3 dereceye çıkmış bu durumda çatlamış olmalıydı.
diğer günlere göre belli olur bakalım.
GİRMİŞTİM CNM geri sildim cnm sıkıldı ronyada çatlamamış dedi..bekliyorum anlıycan keşke senin dediğin gibi olsaaa ahhh ahhhh
üfff böyle belirsizlik çok fena.keşke evde ultrason cihazı olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?