- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.561
hello yavriiimmmm
yavriiiiiiiiiiiiiiii sende beni öp sende beni öppppp
kızlarrrrrrr karnım çok ağrıyo geliyomu dersinizz????? bugün 43. gün gelsin ama bi zahmet demi uzun zmandır böyle bi gecikme olmamıştı....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz
ben burdayım canım..napıosun
heyooooooooooo sonunda biri imdadıma yetiştii.nazımmm iiyim ben sen nasılsınn durumlar nasıll
vala bende de nolsun...bugün adetin 20 .günündeyim..18. gün çift çizgiyi gördüm.hiç bu kadar geç görmemiştim...genelde 12-13 de çıkardı..pazar günü öğlen 1 de gördüm.hemen çalıştık..pzt günü sabah 7 ye saat kurduk çalıştık..bugünde aynı şekilde çalıştık..cts günü de öğlen çalışmıştık.4 gün arka arkaya oldu.gerisi Rabbime kalmış.eşim bu sefer kesin tuttu diyor...keşke onun dedigi gibi çıksa ama bu 7. deneme...çoook gördük biz öle..onun dışında işe git gel geciyor valla zaman...
sen naptın?durumlar ne sende
maşallah canım arka arkaya çalışmışsınız hal kalmamıştır.ben çok sıkılıyorum günaşırıya bile tahammülüm olmuyor bebek konusu olunca.
ama ilk korunduğumuz sene ooooooooooo günde 2 kez bile olurduama işin içine bebek girdi herşey altüst oldu psikoloji kalmadı.neyse çok şükür yine de
eşin bence fazla ümitlenmesin en azından sen onu yatıştır çünkü erkekler bizden daha çok yıkılıyor.bende geçen ay klomen kullanınca eşim kesin diye dolandı ortalıkta
ama sonu fıssssinşallah eşinin hisleri doğru çıkar.henüz çok erken canım senin çok olmamış bence 1 sene dolmadan kalırsın allahın izniyle.
bende bi gelişme yok canım geçen ay klomen kullandım çok umutlandım ama yıkımı da büyük oldu.bu ay bişey kullanmıyorum bekliyorum
dün çatladım sandım ama bugün yeniden ateş düştü.tablo falan yapmıyorum bu ay oda beni strese soktu borsa gibi bi inip bi çıktı heyecan yaptım.
işte böyle canımm.amma uzun yazdımm içimi dökmeye ihtiyacım varmışş
Baharcım nazcım bende geldim burdayım
Baharcım nazcım bende geldim burdayım
dökdök...içimizi dökmek için burdayız zaten...allahtan burası var.ben hiç kimseyle konuşamıyorum bu konuları...eşim ümitli ama ben o kadar degilim.bu arada bu sefer bende çok sıkıldım çalışma yapmaktan...hiç bu kadar isteksiz olmamıştım.hele ki sabaha saat kurmak bitirdi beni..gözüm yarı açık...))
ateş olayını bende artık yapmıyorum.çok stres oluyorsun.her sabah küt küt bekle ki ateşin yükselsin..düşük çıkınca bir kez daha ölçüyordum.artık kimi kandırıyorsam
senin ateşini hatırlıyorum önceki aylardan...borsa gibiydi hakketen...ben bu ay doktora gitmeyi istiyorum ama eşim bi kaç ay daha bekliyelim dio...kararsızım.şu klomeni herkes kullandı bide ben kullanayım..kervana katılmamak olmaz demi?
ayy ben de uzun uzun yazdım.sanırsam benim de içimi dökmeye ihtiyacım varmış...
klomeni öyle doktor vermeden kafamıza göre kullanabiliyor muyuz ki ?
Bi de nazcım bugün senin evlilik dönümün falan mı 3 sene 8 ay olarak görüyorum da:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?