- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.581
klomeni öyle doktor vermeden kafamıza göre kullanabiliyor muyuz ki ?
Bi de nazcım bugün senin evlilik dönümün falan mı 3 sene 8 ay olarak görüyorum da:26:
hoşgeldin canımmm sen nasılsınn bakalımmm
Hoş buldum güzellerimmm
İyiyim işte ne olsun adetim bitti gibi yarına yıkanırım derken abdest alırım yaniKeyifsizdim işte bu gecikmeden ötürü fazla ümitlenmiştim kan testine bile gittim ama fos çıktı yeni döneme hazırlanacam bakalım eşimle çalışmalara başlayacaz. Naz bi yazı kopyalamıştı cinsel ilişki sıklığı diye o dikkatimi çekti en az gün aşırı yapın diyordu uzun süre ilişkiye girilmemesi spermlerin dna sını bozuyormuş iyi değilmiş yani bizde geçen ay öyle uzunca bir aradan sonra ilişkiye girmiştik işte o ovulasyonda çift çizgiyi yakaladığımda amannnn işte yaaa bi bahane olucak hayatta ağlasam da patlasam da günü gelmediyse bebişin ne yapsak boş kimi gün aşırı yapıyor kimi her gün yapıyor kimi bi kere de tutturuyor falan filan kesin kimse bilmiyor nasıl olduğunu birbirimizi dinliyoruz ama o da doğru olmuyor işte. Bende ateş ölçmeyi bırakmıştım zaten şu adet gününe yakın ölçeyim dedim yine hayal kırıklığı yaşattı bende adet günü 37.0 adetden sonraki günlerimde de 36.9 la 3 günü geçirip yüksek ateşle adet olmuştum. artık adet günü de ateş ölçmeyecem iyice sallayacam yani bugünde özel sigorta yaptırdı eşim bana bakalım nasılsa bebek gelmiyor onda da kural varmış 1 sene gebe kalmama diye halbuki daha önceki senelerde olucaktı evraklarım kayboldu şirket değişti derken bu seneyi bulduk neyse yaptırdık artık bakalım işimizi görecek mi
slmmmmmmmmmmmmmmmmmm kmse yokmu
ben varımmm kabul müüüüüüüüüüüüüüüü
inşallah canım hepimizin gönlüne göre olur bu sene inşallah...
canım evet malesef karşılaşamıyoruz nasılsın senin bat bugün değil mi? ee ne durumdasın canm hadi bize güzel haber ver
beklemezsin hemen gelir-beklersin gelmez bu nasıl iş yahuu
şuan bi gelişme yok canım listemiz beklemede ama hamileeee ler çıkacak inşallah.. çalışmaların hayırlı olsun tatlım bebişini getirsin bu ay inşallah...
ohh iyi bari görmüşsün canım hadi bakalım hayırlı olsun sabah çalışın bence canım spermler daha canlı olur..evet sık ilişki olayına katılıyorum..
kızlar günaydın...bende hala tık yok bahar..
bugünki rüyamı sizinle paylaşayım.....karın ağrısıyla doktora gidiyorum doktor muayne ediyor test fln neyse eve geliyorum telefon geliyor hastaneden gebelik olabilir diyorlarsıyırdım kafayı iice
vala bende de nolsun...bugün adetin 20 .günündeyim..18. gün çift çizgiyi gördüm.hiç bu kadar geç görmemiştim...genelde 12-13 de çıkardı..pazar günü öğlen 1 de gördüm.hemen çalıştık..pzt günü sabah 7 ye saat kurduk çalıştık..bugünde aynı şekilde çalıştık..cts günü de öğlen çalışmıştık.4 gün arka arkaya oldu.gerisi Rabbime kalmış.eşim bu sefer kesin tuttu diyor...keşke onun dedigi gibi çıksa ama bu 7. deneme...çoook gördük biz öle..onun dışında işe git gel geciyor valla zaman...
sen naptın?durumlar ne sende
Hoş buldum güzellerimmm
İyiyim işte ne olsun adetim bitti gibi yarına yıkanırım derken abdest alırım yaniKeyifsizdim işte bu gecikmeden ötürü fazla ümitlenmiştim kan testine bile gittim ama fos çıktı yeni döneme hazırlanacam bakalım eşimle çalışmalara başlayacaz. Naz bi yazı kopyalamıştı cinsel ilişki sıklığı diye o dikkatimi çekti en az gün aşırı yapın diyordu uzun süre ilişkiye girilmemesi spermlerin dna sını bozuyormuş iyi değilmiş yani bizde geçen ay öyle uzunca bir aradan sonra ilişkiye girmiştik işte o ovulasyonda çift çizgiyi yakaladığımda amannnn işte yaaa bi bahane olucak hayatta ağlasam da patlasam da günü gelmediyse bebişin ne yapsak boş kimi gün aşırı yapıyor kimi her gün yapıyor kimi bi kere de tutturuyor falan filan kesin kimse bilmiyor nasıl olduğunu birbirimizi dinliyoruz ama o da doğru olmuyor işte. Bende ateş ölçmeyi bırakmıştım zaten şu adet gününe yakın ölçeyim dedim yine hayal kırıklığı yaşattı bende adet günü 37.0 adetden sonraki günlerimde de 36.9 la 3 günü geçirip yüksek ateşle adet olmuştum. artık adet günü de ateş ölçmeyecem iyice sallayacam yani bugünde özel sigorta yaptırdı eşim bana bakalım nasılsa bebek gelmiyor onda da kural varmış 1 sene gebe kalmama diye halbuki daha önceki senelerde olucaktı evraklarım kayboldu şirket değişti derken bu seneyi bulduk neyse yaptırdık artık bakalım işimizi görecek mi
canım günaydın....dün braz rahatsızdım işe gelmedim hala öleyim gerçi ama işteyim mecbur üstünede regli oldum merakta kalma die yazdım sormşsun sağol...benim yeni bat 01.02.12 değiştirisen sevinirim öpüyorum çok tatlımm....
kızlar günaydın...bende hala tık yok bahar..
bugünki rüyamı sizinle paylaşayım.....karın ağrısıyla doktora gidiyorum doktor muayne ediyor test fln neyse eve geliyorum telefon geliyor hastaneden gebelik olabilir diyorlarsıyırdım kafayı iice
sonii sen tablonla bana havamı attın al sana tablo 381982 ovulation charts on fertilityfriend.com
Yok bebişim adeti bekliyorum dört gözle aşılama için oda kapris yaptı onu görmeyi çok istiyorum bu sıralar
cnm doktora gittim progeston verdi kan testide yaptı 2.65 çıktı yani negatif tabi sonra bu progeston bıraktım çünkü üzerine hiç bişi yazılmamış nasıl kullancam 4 gün sabah akşam kullandım bilmiyorum artıkinşallah rüyan hayıra çıksın canımm.umarım sana bir işarettir bu rüya.
sen söktürücü falan kullanmıyormusun yaa bence ya doktora git ya bişeyler yap daha fazla uzamasın.
rahimin kalınlaşmasıda iyi değil bu kadar zaman.
tabi inşallah bebiş vardır da bi mucize olur.
bende çok istiyorumgelsin böyle beklemek çok zor gerçekten vücudum artık sapıttı ialçlardan iğnelerden stress stresss gör yaraaabbb...nazcım 7.ay gerçekten erken bence çok fazla endişelenme en az 1 yıl dolsun ki -inşallah o kadar beklemezsin-sonra doktora görün bence eşinde tabiki.klomen verir sana, eşindede sorun yoksa olur Allahın izniyle... bende 19aydır bekliyorum nasip olmadı...Rabbim ol demeyince hepsi bahane işte...
canım hayır olsun inşallah rüyan gerçekleşir...biran önce gelsede sende aşılamaya geçsen... ilaç kullanıyodun dimi?
mahrumm artık havada atamıcam çünkü ateş ölçmeyi bırakmak zorunda kaldım..
Ani bi haberle memlekete geldim ablam bağırsaklarından ameliyat olacak,
yanında ben kalıcam.
Artık fırsat bulursam yazmaya çalışırım..
Hepinize sevgilerr...
yanında ben kalıcam.
Hepinize sevgilerr...
kızlar beni soracak olursanız bende iyiyim ay eskinin mektupları gibi oldu
adetin 8.günündeyim sadece ateş ölçüyorum o da ne zaman çatlayacak merak ettğim için
bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim daha fazla bekletmesin...
yanında ben kalıcam.
Hepinize sevgilerr...
yanında ben kalıcam.
Hepinize sevgilerr...
Canım bizim bu ay 5. denememizdi ben doktora göründüm genel bir muayene oldum ama bende bişey çıkmadı eşim tabi ki de gözükmedi doktora bende bir kaç ay daha zaman geçmesini bekliyorum inşallah doktora gerek kalmadan bebeğimiz gelir canım benimde bugün 5.günüm adetim bitti temizlendim ama ateş ölçmeyi düşünmüyorum beni çok geren bişey ama ovulasyon testlerini yaparım tabi ki de
cnm doktora gittim progeston verdi kan testide yaptı 2.65 çıktı yani negatif tabi sonra bu progeston bıraktım çünkü üzerine hiç bişi yazılmamış nasıl kullancam 4 gün sabah akşam kullandım bilmiyorum artık
bende çok istiyorumgelsin böyle beklemek çok zor gerçekten vücudum artık sapıttı ialçlardan iğnelerden stress stresss gör yaraaabbb...
çok geçmş olsun cnnm acil şifalarrrrr
belki söylemesi kolay diyeceksin ama 5 ay çok bir zaman değil tatlım sadece stres yapmadan denemeye çalışın ve eşin mutlaka doktora gitsin...inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir yavrularımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?