Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Eşim şimdiden peşin peşin söyledi ben doktora gitmem diye o yüzden normal koşullarla olursa ne alaaaaaaaa

evet canım anlıyorum onlar içinde çok zor...ben eşimi ancak 15.ayda ikna edebildim düşün yani şimdi 19. aydayız ne zaman bebişimizi kucağımıza alıcaz artık Rabbim bilir hayırlısı...inşallah eşinde de bi problem yoktur canım

Son düzenleme:

Hiç sorma tatlım yaa eşimin bu şekilde konuşması benim umudumu daha da kırıyor işte çok üzülüyorum bu iş iki kişinin işi sonuçta sadece benim doktora gözükmem yetmeyebilir neyse kötü düşünmemeye çalışıyorum belki Rabbim bunlara gerek bırakmaz

evet erkekler tek taraflı düşünüyor malesef bu iş tek bizle ilgili değil sonuçta...aklına kötü şeyler getirme tabiki canım ama sonucu bilmenizde fayda vardır

slm kizlar yine kimseler yok ama ben yinede yazim
nasilsiniz gorusmeyeli
bi gelisme varmi bende yok tadun doktora gittim cok yumurta olusmus iki tanesi 9 mm yani en buyukleri..bugunde kuran okuttum kizlar hepimizi okunurken aklimdan gecirdim allahim bu mubarek gunde ettigimiz dualari kabul etsinnhepinizi cok seviorum ve opuorum yilmak yok yola devam allah yar ve yardimcimiz olsun

selam ben varım canım...
henüz bi gelişme yok bizdede aynen devam ediyoz işte..Allah kabul etsin canım saol duaların için...hakkımızda hayırlısı

günaydın kızlar özlemcim yumuoşların hayırlı olsun cnm...

ben kendmden bahsedeyim iki gün önce ateşimi bi ölçeyim dedim saatimi kurdum bugünde ölçtüm ateşim tavan yaptı bnm daha adete çok var gibi gözüküyor ...gelmezse salı günü gitmeyi düşünüyorum bu sefer kendi doktorumu tutturcam inş...son iki seferde ona denk gelemedim çünkü bu da tablom kızlar...

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

selam güzel anne adayları.yine topikte periler top oynuyor
hadi gelinde birazda bebişler oynasınn
bu bebek senin bebişimolsun
bu bebek senin olimbera
bu bebek senin tondora
bu bebek senin hayal
bu bebek senin pourgua
bu bebek senin mysea
bu bebek senin masumiyet
bu bebek senin naz
bu bebek senin bdroner
ve bu bebekte benim

Son düzenleme:

Pek gelen giden olmuyor yaa sayfalar ilerlemiyor hiç
Nasılsın baharcım iyi misin bari?

Pek gelen giden olmuyor yaa sayfalar ilerlemiyor hiç
Nasılsın baharcım iyi misin bari?

evet tatlım malesef artık birarada olamıyoruz.belkide hepimiz için hayırlısı bu.içimizi dökeceğimiz zaman geliyoruz.fazla irdelemiyoruz bu şekilde.
bi zaman sonra adet olunca verilen teselliler bile can acıtabiliyor.
neyse önemli olan herkes iyi olsun sağlıklı olsun buraya da gebeyim haberini vermek için gelsin inşallah.
ben iyiyim canım beklemedeyim 20 aralığı bekliyorum.hakkımızda hayırlısı.

yirimmmmmm

canımmm rabbim duysun sesini bu güzel dileğini aminnnnn:26:

Selam kızlar
herkesin keyfi yerindedir inşallah
benim pc bozuk giremiyorum telden sesleniyorum size
annem geldi 2 gün önce memleketten onunla vakit geçiriyoruz
esim biraz rahatsız tansiyon problemi yasiyor
onun dısında ben hamdolsun iyiyim 16 Ocak kontrolum var gün sayıyorum
hepinizi çok özlüyorum hep aklimdadiniz her duamın sonundasiniz
sizleri seviyorum hoscakalin
böyle arada gelmeye calisirim şimdilik Allah'a emanet olun hepiniz

inşallah baharım hepimizin bebişleri gelirde böyle takla atar

selam tatlım bizler aynıyız bildiğin gibi...siz yeterki iyi olun da canım arada uğrarsın bizde seni seviyoruz Allaha emanet olun...

oyyy bebek bile görmek istemiyorum artıkkk
sende allaha emanet ol pasim hep güzel haberlerle gel bize..
üfff şu karne muhabbeti-formlar-e-okul dellendirdii beniiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar kızlarrr nerdesinizzzzzz hiç görüşemiyoz ya

burdayımmm huhuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…