- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.621
Yine de çok az kişiyiz maalesef millet gezmelerde herhalde
evet malesef canım herkes gezmede...bende gezdim geldim ama keşke gezmeye gitmeseydim
Kızlar iyi pazarlar hepinize
Eşim sabah gelecekti gelemedi akşama gelecek inşallah
Can sıkıntısı işte internetde olmasa
ben burdayım uyuyamadım henüz kocamın horultusundan alışamadımmmmmmmmmmmmmm gitti
yine bebek muahbbeti olmuştur ...artık ben gitmiyorum belirli kişiler dışında kimseyle görüşmüyorum davetleri eşim geri çeviriyor..bu durumlarada geldik artık bazen acıyorum kendime...
evet malesef canım herkes gezmede...bende gezdim geldim ama keşke gezmeye gitmeseydim
olimberamm neden öle düşünüyorsun biz hiç acınacak durumda değilizz.allaha şükür sağlıklı insanlarız.allah belki bize geç verecek evladımızı ama belkide herkesin gıpta edeceği bir çocuğumuz olacak.allah büyük en iyisini en güzelini biliyor bizim için.aslında çocuklu insanların yanına gitmemekle hata yapıyorsunuz.bence olayın üstüne üstüne gitmek lazım.çünkü kendini onlardan dışladıkça bizim için farklı düşünüyorlar.belki kıskanıyor diyorlar belki acı çekiyor diyorlar ama eğer yanlarına gidersek sık sık,
bu konuda çok acılı olmadığımızı ve dimdik olduğumuzu görürler.kan tükürsek kızılcık şerbeti içtik diyeceğiz başka çaremiz yokkk.
haklısın baharcım ama inan bnm psikolojim kaldırmıyor artık sonucu eşim bildiği için oda götürmüyor özellikle her seferinde soran insanların yanına ,birde her yerin insanı aynı olmuyor cnm malesef burdaki bazı insanlar bazı şeyleri anlatırken veya sorarken can acıtıcı olabiliyor...yoksa gidiyorum bazı kişilere herkese değil ne yapayım elimde değil...
selamlar kızlar
ben ferda nickimi deiştirdim de haber vermek istedim
yine yoksunuz ama umarım herşey yolundadır
sana da cevap yazam barigezdin gezdin geldin sonra gitmeseydim diyosun utanmadan
sen benim dediğimi yaptın mı hem yapmadıysan gelme sakın buralara sıkarım topuğuna
yine bebek muahbbeti olmuştur ...artık ben gitmiyorum belirli kişiler dışında kimseyle görüşmüyorum davetleri eşim geri çeviriyor..bu durumlarada geldik artık bazen acıyorum kendime...
günaydın kızlar adet oldum sonunda bebişim yeni batı eklersin sana zahmet...
a.selam canımm evet benim haberim var diğer topikte nedeniyle birlikte okudum
takipteyim seni
her şey yolunda da canım hala bebiş yokk
ben burdayım hehe...iyiyim valla canım...gün sayıyorum..bugün adetin 25. günündeyim...1 ocakta çift çizgi görmüştüm...cuma günü test yapmayı düşünüyorum.bakalım...umut dünyası...aaa birkaç kişiyi bir arada görüyorum şükürr...nabersiniz kızlar
selamlar kızlar
ben ferda nickimi deiştirdim de haber vermek istedim
yine yoksunuz ama umarım herşey yolundadır
sebep neymiş merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?