Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kızlar iyi pazarlar hepinize
Eşim sabah gelecekti gelemedi akşama gelecek inşallah
Can sıkıntısı işte internetde olmasa

Kızlar iyi pazarlar hepinize
Eşim sabah gelecekti gelemedi akşama gelecek inşallah
Can sıkıntısı işte internetde olmasa

iyi pazarlarr canımm.ayy şu pazar günlerinii hiç sevmiyorumm
vakit bir türlü geçmiyorrrrrrrrrr... evet nette olmasa yandıkk
kim bulduysaa eline sağlıkkk

yine bebek muahbbeti olmuştur ...artık ben gitmiyorum belirli kişiler dışında kimseyle görüşmüyorum davetleri eşim geri çeviriyor..bu durumlarada geldik artık bazen acıyorum kendime...

olimberamm neden öle düşünüyorsun biz hiç acınacak durumda değilizz.allaha şükür sağlıklı insanlarız.allah belki bize geç verecek evladımızı ama belkide herkesin gıpta edeceği bir çocuğumuz olacak.allah büyük en iyisini en güzelini biliyor bizim için.aslında çocuklu insanların yanına gitmemekle hata yapıyorsunuz.bence olayın üstüne üstüne gitmek lazım.çünkü kendini onlardan dışladıkça bizim için farklı düşünüyorlar.belki kıskanıyor diyorlar belki acı çekiyor diyorlar ama eğer yanlarına gidersek sık sık,
bu konuda çok acılı olmadığımızı ve dimdik olduğumuzu görürler.kan tükürsek kızılcık şerbeti içtik diyeceğiz başka çaremiz yokkk.

haklısın baharcım ama inan bnm psikolojim kaldırmıyor artık sonucu eşim bildiği için oda götürmüyor özellikle her seferinde soran insanların yanına ,birde her yerin insanı aynı olmuyor cnm malesef burdaki bazı insanlar bazı şeyleri anlatırken veya sorarken can acıtıcı olabiliyor...yoksa gidiyorum bazı kişilere herkese değil ne yapayım elimde değil...

ya zaten o tür insanları(insanda diyemiyorum canavarları)bildiği gibi yappsın.ne zevk alırlar.sanki bizim elimizde bebek yapmak.verende alanda allah sonuçta kendileri yaratsınlar bakalım bi çöpü.bir sorun varsa ve olmuyorsada o sorunu veren de allah.ama yok anlamazlar kalın kafalı bizim millet.ama öle can yakanlarında canı yanar bi şekilde.bazıları çok kasıtlı yapıyor ama bazılarıda bilinçsiz yapıyor.allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.hiçç canın acımasın psikolojin bozulmasın herşeyin bi zamanı var elbet.bizimde olacak inşallahh.

sana da cevap yazam bari gezdin gezdin geldin sonra gitmeseydim diyosun utanmadan
sen benim dediğimi yaptın mı hem yapmadıysan gelme sakın buralara sıkarım topuğuna

aman yaptıkta noldu sankiii

yine bebek muahbbeti olmuştur ...artık ben gitmiyorum belirli kişiler dışında kimseyle görüşmüyorum davetleri eşim geri çeviriyor..bu durumlarada geldik artık bazen acıyorum kendime...

yok canım bebek mevzusu değil hem davete gitmedim eşimle dışarı çıktık biraz tabi erkek milleti alışveriş mağazasına girer girmez üff püfff başladı sızlanmaya

günaydın kızlar adet oldum sonunda bebişim yeni batı eklersin sana zahmet...

canım hayırlısı olsun..yeni batı sölememişsin nasıl yazıyım kız yeni ay sana bebeğini getirsin canım

aaa birkaç kişiyi bir arada görüyorum şükürr...nabersiniz kızlar
ben burdayım hehe...iyiyim valla canım...gün sayıyorum..bugün adetin 25. günündeyim...1 ocakta çift çizgi görmüştüm...cuma günü test yapmayı düşünüyorum.bakalım...umut dünyası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…