Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

a.selam canımm evet benim haberim var diğer topikte nedeniyle birlikte okudum
takipteyim seni
her şey yolunda da canım hala bebiş yokk
gelecek canım inşallah bebişler
bekletmeyi seviyorlar azcık nazlılar

aaa birkaç kişiyi bir arada görüyorum şükürr...nabersiniz kızlar
aynen ya sizi gördüğüme sevindimm

selam tatlım evet sen olduğunu anladım biliyorum iyiyiz sen nasılsın bebişimiz nasıl herşey yolundadır inşallah
meraba canım
çok şükür iyiyiz
sen de iyisindir umarım

ferdaaaaaaaaaaaaaa..sebep neymiş....bu bahar bana dimiyooooo

ayy meraklılar çoğaldı iyi hadi söyleyim bari sadece adı olmasın diye değiştirmek istemiş ferda t olarak kalmasın diye çaktınız mı
evet canım yazmış bebiş
ismin ve soyismim olduğundan fazla deşifre geldi de

hayır canım onu değiştiremezmişsin çünkü sadece deşifre olacağın gibiyse yani adın soyadnsa öle değişirmişş ben öle okudum bi yerden.
beni de baya zorladılar
yöneticilere defalarca özel msj göndermiştim
sağolsun bigün değiştirdiler
ama baya zor oluyor

bizde seni gördüğümüze sevindik canım...maşallah oğlumuz büyüyor sağlıkla büyüsün inşallah bende iyiym çok şükür canım yumurtluyom işte ne olsun

evet utopyam yaa bizimkiler daha da nazlı.zaten kızım olursa adını naz koycamm.
naz034 sende duyyy adını çalcammm

bizde seni gördüğümüze sevindik canım...maşallah oğlumuz büyüyor sağlıkla büyüsün inşallah bende iyiym çok şükür canım yumurtluyom işte ne olsun

kaçarları yok kızlar er geç gelecek bu nazlı bebeler
siz iyi ve sağlıklı olun da

4 sayfa birden ilerlemişiz kıyamet alametiii...

bebişim bnm batımııı ımmmmmmmmm ne yazsan acabaaaa bilemedimkiii sen 8 şubat yaz bari bu ay vaktinde gelir aşılamaya ggeçersek ..hayırlısı hakkımızda..

kızlar nickinizi anasayfadaki başlıklarda var ordaki linkten girip değiştirme isteğinizi ve 3 altenatif nicki yazıyorsunuz...
herkezin bir defa değiştirme hakkı varmışş ...ama nick bulmak deveyle vals yapmak kadar zor ...

bu araa kızlar adetin 3 günü doktora gidicem bu perşembemi olur sizce çarşambamı pazartesi başladı??:26:
olur olmaz birinci gün mü diyorsunuz siz...

8 Şubat yazıyorum canım...bence çarşamba olur 1.günü hadi bakalım inşallah aşılama sonrasında bebeğine kavuşursun canım hakkında hayırlısı neyse o olsun...

evet utopyam yaa bizimkiler daha da nazlı.zaten kızım olursa adını naz koycamm.
naz034 sende duyyy adını çalcammm

kızlar slmm nasılsınız varmı yeni bebiş haberleri

canım tabiki koyabilirsin...ben de kızım olursa ismi kesinlikle naz olacak..nick ordan gelio zaten.erkek olursa berk diyorum bakalım
canım yeni bebiş haberi yok ne yazık ki..en yakın ben ve tondora var batı gelen..bizden ne haber çıkacak bilmiyoruz...

hadi ozaman bizim nazlar geç kalmadan gelsin inşallah yada senin berk benim çınar.

8 Şubat yazıyorum canım...bence çarşamba olur 1.günü hadi bakalım inşallah aşılama sonrasında bebeğine kavuşursun canım hakkında hayırlısı neyse o olsun...
amin cnm hepimiz için inşallah ...
hadi ozaman bizim nazlar geç kalmadan gelsin inşallah yada senin berk benim çınar.
isimler hazır nerde bu bebişlerrrrrr...

oyy oyyyy isimler bile hazır Rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimizi canlarım

amin cnm hepimiz için inşallah ...

isimler hazır nerde bu bebişlerrrrrr...

ahhh bi bilsem kızlar bebişlerimiz nerde kaldı.neden bizi bu kadar üzüyorlar.yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başladım.oysa ilk bebek çalışmasına başladığım günlerde hemen olacak sanmıştım.aylarca gebeyim diye dolanmıştım ortalıkta.ama o günler geçti acısı kaldı içimde.hepimiz için o kadar çok üzülüyorum ki anlatamam.hiç kendimi bebek sahibi olamıycak gibi hissediyorum.hiçbir sorunumuz da yok allaha şükür ama nerde hata yapıyorum bilmiyorum.çok mu büyük konuştum yoksa bi hatam mı var bilmiyorumm.çok üzgünümm çokkk.

aaa bunalım havası alıyorum sanki
canım benim Rabbim önce bize sonra eşimize sağlık versin...dermansız dert vermesin...çok şükür herşeyimiz normal...vakti gelince bizimde yavrularımız gelecek inşallah...sabırla beklicez napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…