- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.661
hıhh geçtimi merağınız kızlarevet nazcım değiştirebiliyosun ama nerde nasıl ne zaman bilemiyorum
canım saol...olimbera bilir herhalde...konuya el atar...ben de yine naz die başlayan ama sonu 034 olmayan bi nick alırım
hıııı.tamam o zaman..nick değştirebiliyormuyuz yaa?ben de sondaki 034 den memnun degilim
gelecek canım inşallah bebişlera.selam canımm evet benim haberim var diğer topikte nedeniyle birlikte okudum
takipteyim seni
her şey yolunda da canım hala bebiş yokk
aynen ya sizi gördüğüme sevindimmaaa birkaç kişiyi bir arada görüyorum şükürr...nabersiniz kızlar
meraba canımselam tatlım evet sen olduğunu anladım biliyorumiyiyiz sen nasılsın bebişimiz nasıl herşey yolundadır inşallah
ferdaaaaaaaaaaaaaa..sebep neymiş....bu bahar bana dimiyooooo
evet canım yazmış bebişayy meraklılar çoğaldı iyi hadi söyleyim barisadece adı olmasın diye değiştirmek istemiş ferda t olarak kalmasın diye çaktınız mı
beni de baya zorladılarhayır canım onu değiştiremezmişsin çünkü sadece deşifre olacağın gibiyse yani adın soyadnsa öle değişirmişş ben öle okudum bi yerden.
gelecek canım inşallah bebişler
bekletmeyi seviyorlar azcık nazlılar
gelecek canım inşallah bebişler
bekletmeyi seviyorlar azcık nazlılar
aynen ya sizi gördüğüme sevindimm
meraba canım
çok şükür iyiyiz
sen de iyisindir umarım
evet canım yazmış bebiş
ismin ve soyismim olduğundan fazla deşifre geldi de
beni de baya zorladılar
yöneticilere defalarca özel msj göndermiştim
sağolsun bigün değiştirdiler
ama baya zor oluyor
evet utopyam yaa bizimkiler daha da nazlı.zaten kızım olursa adını naz koycamm.
naz034 sende duyyy adını çalcammm
bizde seni gördüğümüze sevindik canım...maşallah oğlumuz büyüyor sağlıkla büyüsün inşallahbende iyiym çok şükür canım yumurtluyom işte ne olsun
kaçarları yok kızlar er geç gelecek bu nazlı bebeler
siz iyi ve sağlıklı olun da
4 sayfa birden ilerlemişiz kıyamet alametiii...
bebişim bnm batımııı ımmmmmmmmm ne yazsan acabaaaa bilemedimkiiisen 8 şubat yaz bari bu ay vaktinde gelir aşılamaya ggeçersek ..hayırlısı hakkımızda..
kızlar nickinizi anasayfadaki başlıklarda var ordaki linkten girip değiştirme isteğinizi ve 3 altenatif nicki yazıyorsunuz...
herkezin bir defa değiştirme hakkı varmışş ...ama nick bulmak deveyle vals yapmak kadar zor ...
bu araa kızlar adetin 3 günü doktora gidicem bu perşembemi olur sizce çarşambamı pazartesi başladı??:26:
olur olmaz birinci gün mü diyorsunuz siz...
evet utopyam yaa bizimkiler daha da nazlı.zaten kızım olursa adını naz koycamm.
naz034 sende duyyy adını çalcammm
kızlar slmm nasılsınızvarmı yeni bebiş haberleri
canım tabiki koyabilirsin...ben de kızım olursa ismi kesinlikle naz olacak..nick ordan gelio zaten.erkek olursa berk diyorum bakalım
canım yeni bebiş haberi yok ne yazık ki..en yakın ben ve tondora var batı gelen..bizden ne haber çıkacak bilmiyoruz...
hadi ozaman bizim nazlar geç kalmadan gelsin inşallah yada senin berk benim çınar.
hadi ozaman bizim nazlar geç kalmadan gelsin inşallah yada senin berk benim çınar.
amin cnm hepimiz için inşallah ...8 Şubat yazıyorum canım...bence çarşamba olur 1.günü hadi bakalım inşallah aşılama sonrasında bebeğine kavuşursun canım hakkında hayırlısı neyse o olsun...
isimler hazır nerde bu bebişlerrrrrr...hadi ozaman bizim nazlar geç kalmadan gelsin inşallah yada senin berk benim çınar.
oyy oyyyy isimler bile hazır Rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimizi canlarım
amin cnm hepimiz için inşallah ...
isimler hazır nerde bu bebişlerrrrrr...
ahhh bi bilsem kızlar bebişlerimiz nerde kaldı.neden bizi bu kadar üzüyorlar.yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başladım.oysa ilk bebek çalışmasına başladığım günlerde hemen olacak sanmıştım.aylarca gebeyim diye dolanmıştım ortalıkta.ama o günler geçti acısı kaldı içimde.hepimiz için o kadar çok üzülüyorum ki anlatamam.hiç kendimi bebek sahibi olamıycak gibi hissediyorum.hiçbir sorunumuz da yok allaha şükür ama nerde hata yapıyorum bilmiyorum.çok mu büyük konuştum yoksa bi hatam mı var bilmiyorumm.çok üzgünümm çokkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?