Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kızlar hepinizi öpüyorum tek tek İstanbulda lapa lapa kar yağıyor sıcacık evde camdan izlemesi çok güzel ama Allah dışarıda olanların yardımcısı olsun

sabah çok kötüydü ama şimdi daha iyiyim sıcak çikolata içmeyi yeğlerimmm

yerinde olsam sıcak çikolota yerine
daha faydalı bişeyler içerdim.
ben aktardan soğuk algınlığına karşı bi karışım aldım,
çay gibi demleyip eşime içiriyorum,hasta olmamak içinde önceden önlem almak gerek dimi

sen daha iyi bilirsin hesapların doğru çıkıyor genellikle,
Amin canım hepimiz için huzur eksik olmasın inş.

Kızlar hepinizi öpüyorum tek tek İstanbulda lapa lapa kar yağıyor sıcacık evde camdan izlemesi çok güzel ama Allah dışarıda olanların yardımcısı olsun

off çok güzeldi evet ben camdan bakarken koltuğa uzandım orda uyuya kalmışım
şükürler olsun halimize elhamdülillah.

bu arada benim bat bugündü...ama ateşim daha da düştü...36,0 bugün..düb 36,2 yidi.donma noktasına az kaldı...yarın kırmızıları bekliyorum.

istanbulda kar varmışşş kar topu oynamayı özledimmm ben yaaaaaaa

valla ben karın yağdıgını kısmen gördüm.bugün eşimle mecidiyeköye gittik..tiyatroya..ama çıkışta hiç bişi yoktu..sadece yağmur yağmış gibiydi.ama metro iptal olmuş.elektirkler falan kesilmiş die duydum

kızlarrrrrrrrrr nabersinizzz yaa sizi gördüğüme çok sevindim bi ses ettim hmncecik geldinizz :13:

iyidir canım ne olsun bikaç gündür hem heyecan hem karamsarlık karışığım yanii

bu arada benim bat bugündü...ama ateşim daha da düştü...36,0 bugün..düb 36,2 yidi.donma noktasına az kaldı...yarın kırmızıları bekliyorum.

oyyyy oyyyyyyyyyyyyyy hayırlısı ne diyim nazcım

bizde çok tatlıyız ama heee ondandır belkiii

bu ay gidip bi de doktora anlatayım derdimi diyorum..bakalım ne dicek..tondora sormuş doktora karar verdin mi die...ona da sölemiş olayım.iş yerime yakın die universal hospitals group aksaray hastanesine gitmeyi düşünüyorum.tahlilller için falan yakın olur gidip gelmesi kolay olur die..durum tespiti için yani..ilerde duruma göre doktoru değiştirirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…