Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlarr haydinnnnn her ay bi gebemiz çıkmız bu ayda çıksın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
saol canım sanada iyi pazarlar pek iyi bi pazar olduğu söylenemez birsürü iş var ama hiç yapasım yok ay sıkıldım
sende yalnız başına sıkılırsın ama iiki şu internet var

Kesinlikle internetin olması çok güzel vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan. Benimde yapacağım işlerim var ütü yapıcam Arada da buralara gelir bakınırım işte akşam oluverir

herkese selamlar kızlarrr hepinizi çok özledimm.. düşük tehlikesi olan, kanamalı ve riskli bir hamilelik geçiriyorum.doktor sürekli yatak istirahati veriyor hamd olsun bu ara biraz daha iyim.takip etmeye çalışıyorum hepinizi. bu arada bebeğimin kıza benzediğini söyledi doktor ama kesin bu ayın sonunda belli olucak.hepinizi çokkk öpüyorum.güzel haberlerinizi okumayı sabırsızlıkla bekliyorumm

geçmiş olsun canım.umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve kucağına alırsın.
demek bi kızımız daha oluyor ne güzell.dualarımız seninle.

inşallah evladını sağlıkla kucağına alacaksn......bundan sonrasını soorunsuz geçirirsin umarım...

canım benim yeni döngün hayırlı olsun.. sevgiler gününde kocişine en güzel hediyeyi verirsin inşallahhh bitanem

aman maksat muhabbet olsun diye öle yazdırdım canım.
ona bakarsan biizim önemli günler bitmez her ay bişey var her ay bebek olsa bişeyin hediyesi işte.
ocak yeni yıl şubat doğumgünü
mart kadınlar günü
nisan çocuklar günü
mayıs anneler günü
haziran. babalar günü....................................................................................
bu iş böyleee giderrrrrrrr.

evet cnm baya insanlar mağdur olmuş bazı yerlerde hem su hm elektrik gitmiş...

kuzumm hemde ne mağduurr bizim elektirikler gitti ama soğuktan donmadık allahtan doğalgaz sobası bizim,
diğer kombili evler donmuş soğuktan perişan oldu herkes.3 gün elektirik gelmedi bu sabah geldi bizim.
bu arada tedavi sürecin hayırlı olur canım inş umarım tedavi derken bebeğinde gelir onlara gerek kalmadan..

kızlar kızlar...geldi bana kırmızılar....
bat 15 şuBAT adı batasıca....
canım seninde hayırlı olsun yeni başlangıcınkısa ve güzel sürer umarım.

seninde hayırlı olsun baharr
bende bugün test aldım eşimde yanımdaydı alma alma deyip durdu ama en yinede aldım,
neden alma diyosun dedim,sen böle yaptığın için diyor.kasma diyor ki burda en az ben kasıyorum bu mevzuyu,
işte benim eşimin inandığı olacaksa olur ALLAH yazdıysa olur,insanlar istemiyo oluyo,isteyince olmuyosa zorlamayacaksın diye düşünüyor.

dr a gitmeyi düşünüyomusun peki canım

canım mesajını şimdi gördüm.ya doktora gitmeyi düşünüyordum.adetin 3. günü gidilmesi gerekiyormuş.benim de yarın yoğun olacak.randevu alamadım.eşimde çok acele etme daha 1 yıl dolmadı diyor..bu 6. denemeydi.yada 7. bilmiyorum yani..bi yandan da hemen gitmek istiyorum doktora.bir yandan da eşimi dinliyim dioym.ama yarın büyük ihtimal gidemicem...bakalım...

bizde avutuyoruz kendimizi işte ööteki türlü hiç çekilmez sanırım....
klişe lafımıda kullanayım yeni ay yeni umut hayırlısı olsun hakkımızda demiii

anladım canım hayırlısı olsun ama eşine hak veriyorum 1 yıl dolmadan çok stres yapma bence umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine...

evet canım bizde bahane çok o günü bu günü derken bişiler buluyoz işte..

bizde avutuyoruz kendimizi işte ööteki türlü hiç çekilmez sanırım....
klişe lafımıda kullanayım yeni ay yeni umut hayırlısı olsun hakkımızda demiii

çok sağolun minnoşlarımm ne yapalım kaderimse çekerimm
bi olgunluk geldi bana bu konuda pek önemseyemedim.
ama şuda var ay gelecekmi ay gebemiyim diye kurmaktan da kurtuluyorsun adet olunca yoluna bakıyorsun
benimkide azcık züğürt tesellisi oldu ama napimm böle işte.öpüyorum sizleri seviyorummm

bizde seni seviyozzzzzzzzzzzzzzzzzz yavriiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…