- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.801
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbende geldimmmmmmmmmmmmmmm
bu ay gidip bi de doktora anlatayım derdimi diyorum..bakalım ne dicek..tondora sormuş doktora karar verdin mi die...ona da sölemiş olayım.iş yerime yakın die universal hospitals group aksaray hastanesine gitmeyi düşünüyorum.tahlilller için falan yakın olur gidip gelmesi kolay olur die..durum tespiti için yani..ilerde duruma göre doktoru değiştirirm
hoşgeldin baharlar getirdin
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:
iyidir canım ne olsun bikaç gündür hem heyecan hem karamsarlık karışığım yanii
hadi bakalımmm topik te tık yokkk bi hareket gelsinnnn .....
oyyyy oyyyyyyyyyyyyyy hayırlısı ne diyim nazcım
valla ben karın yağdıgını kısmen gördüm.bugün eşimle mecidiyeköye gittik..tiyatroya..ama çıkışta hiç bişi yoktu..sadece yağmur yağmış gibiydi.ama metro iptal olmuş.elektirkler falan kesilmiş die duydum
hoşbulduk güzellerrr sizi burada bu satte görmek süperrrr
evet cnm bugün eşim yok o yüzden buralardayımmm
hoşbulduk güzellerrr sizi burada bu satte görmek süperrrr
bende benimkini uyuttum geldimm.
ee napıosun canım sen şimdi kaçıncı gündesin aşılama kesin olcakmı klomen mi kullanıyorsun büyütmek için.
çok sordum ama bayadır konuşamadık
klomen kullanıyorum cnm ama günde bir tane yazdı bu sefer doktor çok yumurtam olmasın diye bugn 3. içtim ..yarından sonrada ateş ölçmeye başlıycam yumurta 18mm olmasını bekliycez 18 mm olunca çatlatma iğnesi yapılcak ...18 saat sonrasındada aşılama aksilik olmazsa başladk cnm sonuda hayırlı gelsin inş...
sen naslsın ne var ne yok...
inşallah olumlu sonuçlanır canım ya...beklemezsin artık ne diyebiliriz ki...
kızlar ben kaçıyorum.hepinize iyi geceler...yarın girmeye çalışırım.seviyorum hepinizi...dualarımdasınız emin olun
güle güle canımm yarın haber ver merak ederiz.inşallah gelmez senin kırmızılar.kızlar ben kaçıyorum.hepinize iyi geceler...yarın girmeye çalışırım.seviyorum hepinizi...dualarımdasınız emin olun
klomen kullanıyorum cnm ama günde bir tane yazdı bu sefer doktor çok yumurtam olmasın diye bugn 3. içtim ..yarından sonrada ateş ölçmeye başlıycam yumurta 18mm olmasını bekliycez 18 mm olunca çatlatma iğnesi yapılcak ...18 saat sonrasındada aşılama aksilik olmazsa başladk cnm sonuda hayırlı gelsin inş...
güle güle canımm yarın haber ver merak ederiz.inşallah gelmez senin kırmızılar.
çok güzel canım inşallah olumlu sonuçlanacak en azından daha çok umudun var.allah yardım etsinn dualarımdasın.
ben bekliyorum canım pazartesi salıyı bakalım ama belirtiler geldi kendiside gelir kesin.kaçışım yok.
canımm hadi inşallah tedavin güzel sonuçlanır hayırlısıyla bebişine kavuşursun...
inşallah artık zaten bebek konusunu fazla dillendirmek istemiyorum ..oluruna bıraktım yolumu çizdim 3 aşılama sonra ilaçsız tüp bebek en son normal tüpe karar verdim ..sigarayı bıraktım sağlıklı besleniyorumm kafamdan tam atmak mümkün olmasada dikkatimi dağıtmaya çalışıyorumm ...bende durum böyle baharımm ayrıcca bebek yoksa vaktinde gelsin 47. gün geldi bnm adetim inan çatlayacak gibi ooldum ama tesellimde kistimin olmaması idi bin şükür soğan hep fayda ediyor...
evet canım en güzelini yapmışsın.kendine bir yol çizmişsin bir hedefin var inşallah ulaşacaksın amacına.
bebek konusunu dillendirmemek gerektiğine katılıyorum bazen birbirimizi kötü yönde etkiliyoruz.
çok didiklemeyelim en azından çünkü konuştukça derinleşiyor.
neyse canım hakkımızda hayırlısını versin rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar kızlar...geldi bana kırmızılar....
bat 15 şuBAT adı batasıca....
kızlar kızlar...geldi bana kırmızılar....
bat 15 şuBAT adı batasıca....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?