Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bende geldimmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bencede bi yerden başlamak lazım ....bnm doktor sayımmmmmmmmm 6 oldu sanırsammmm

iyidir canım ne olsun bikaç gündür hem heyecan hem karamsarlık karışığım yanii

hadi bakalımmm topik te tık yokkk bi hareket gelsinnnn .....

oyyyy oyyyyyyyyyyyyyy hayırlısı ne diyim nazcım

evet cnm baya insanlar mağdur olmuş bazı yerlerde hem su hm elektrik gitmiş...

bende benimkini uyuttum geldimm.
ee napıosun canım sen şimdi kaçıncı gündesin aşılama kesin olcakmı klomen mi kullanıyorsun büyütmek için.
çok sordum ama bayadır konuşamadık

klomen kullanıyorum cnm ama günde bir tane yazdı bu sefer doktor çok yumurtam olmasın diye bugn 3. içtim ..yarından sonrada ateş ölçmeye başlıycam yumurta 18mm olmasını bekliycez 18 mm olunca çatlatma iğnesi yapılcak ...18 saat sonrasındada aşılama aksilik olmazsa başladk cnm sonuda hayırlı gelsin inş...

sen naslsın ne var ne yok...

inşallah olumlu sonuçlanır canım ya...beklemezsin artık ne diyebiliriz ki...

kızlar ben kaçıyorum.hepinize iyi geceler...yarın girmeye çalışırım.seviyorum hepinizi...dualarımdasınız emin olun

kızlar ben kaçıyorum.hepinize iyi geceler...yarın girmeye çalışırım.seviyorum hepinizi...dualarımdasınız emin olun
güle güle canımm yarın haber ver merak ederiz.inşallah gelmez senin kırmızılar.

çok güzel canım inşallah olumlu sonuçlanacak en azından daha çok umudun var.allah yardım etsinn dualarımdasın.
ben bekliyorum canım pazartesi salıyı bakalım ama belirtiler geldi kendiside gelir kesin.kaçışım yok.

canımm hadi inşallah tedavin güzel sonuçlanır hayırlısıyla bebişine kavuşursun...

inşallah artık zaten bebek konusunu fazla dillendirmek istemiyorum ..oluruna bıraktım yolumu çizdim 3 aşılama sonra ilaçsız tüp bebek en son normal tüpe karar verdim ..sigarayı bıraktım sağlıklı besleniyorumm kafamdan tam atmak mümkün olmasada dikkatimi dağıtmaya çalışıyorumm ...bende durum böyle baharımm ayrıcca bebek yoksa vaktinde gelsin 47. gün geldi bnm adetim inan çatlayacak gibi ooldum ama tesellimde kistimin olmaması idi bin şükür soğan hep fayda ediyor...

evet canım en güzelini yapmışsın.kendine bir yol çizmişsin bir hedefin var inşallah ulaşacaksın amacına.
bebek konusunu dillendirmemek gerektiğine katılıyorum bazen birbirimizi kötü yönde etkiliyoruz.
çok didiklemeyelim en azından çünkü konuştukça derinleşiyor.
neyse canım hakkımızda hayırlısını versin rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

evet cnm kafamızdan atmak mümkün değil zaten bide odaklanmayalım demii...
kendimizi doktorların şevkatli ellerine bırakalımmm sonrası ALLAH KERİMM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…