Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar progesteron sonucum 6.28
prolaktin sonucum 16 çıktı

hadi gözün aydın cnm...

bnmde günde tek klomene rağmen 2 yumurtam oluşmuş..solda 11.5 sağda 12.6 doktorum gayet güzel dedi cuma çatlatma iğneni yapcaz cumartesi aşılamanııı bana dua edin kızlar ....
rabbim yar ve yardımcımız olsun inş...

arkadaşlar merhaba. 3 foruma da yazdım kimse cvp vermedi..ben bugün beta hcg testi yaptırdı. sonuç negatif çıktı. ama bugün adetimin 31.günü geçti. çatlatma iğnesi yaptırmıştım 3 ocakta. sonuç negatif olsa da acaba diyorum???? bana bir yorum yapar mısınız . sonuç negatif olsa da hamile olan varmı??? lütfen

dualarımız seninle tatlım inşallah güzel şeyler olacak senin için.
ama cumaya kadar 19 20mm olursa iğne yapacak değilmi?

tatlım iğneni ne zaman olmuştun.ve daha önce adetin kaç gün sürerdi.

dualarımız seninle tatlım inşallah güzel şeyler olacak senin için.
ama cumaya kadar 19 20mm olursa iğne yapacak değilmi?
evet baharım doktorum 18 mm de tamamdır dedi..günde ortalama 2 mm büyür dedi ve bizim istediğimiz boyuta gelmiş olur cumaya kadar dedi...saol canımm bazen umutsuzluğa kapılıyorum bazende neden olmasın diyorum inşallah olur bu kezz veya ne bileyim bu 3 aşılamadan birinde olsun hani zahmet olmazsa :)

bu arada doktorum 20 mm den sonraki boyutları işimize yaramayan yumurta olarak değerlendirdi..20 mm olmadan yakalamalıyız dedi...

Son düzenleme:

pozitif ol canım güzel mesajlar gönder beynine
olacak inşallah de.neden olmasın allah büyük belki senin zamanın da şimdi.
hakkında hayırlısı canımm dualarım seninle.allah utandırmasın inşallah.

iğneni nezaman yaptırdın kaçıncı gün...ve yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirdinmi ???
bazen iğne olsada çatlama olmayabiliyor budurumdada gecikme olur ..iğneden sonra 14 ile 16 günde adet gelir ortalama olarak ...

pozitif ol canım güzel mesajlar gönder beynine
olacak inşallah de.neden olmasın allah büyük belki senin zamanın da şimdi.
hakkında hayırlısı canımm dualarım seninle.allah utandırmasın inşallah.

inşalllah baharım sıra ben gibi bekleyenlerdedir inşallah ..dardayım zordayım umut ediyorum dua ediyorum sabır ediyorum ...
heyecanlıyımmm anlıycann....

merhaba ben aranıza yeni katıldım bayanlar...21 haftalık hamileyim ve kızımız olacak.ama eşimde bende isim konusunda çok kararsızız.değişik isim tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

merhaba ben aranıza yeni katıldım bayanlar...21 haftalık hamileyim ve kızımız olacak.ama eşimde bende isim konusunda çok kararsızız.değişik isim tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

daha çok erken zamanla aklınıza güzel şeyler gelecektir eminim ...ama şu sıralar favorim mislina
melis bu topikin ismi yanlış anlaşılıyor ... arada bazen soğuk duş etkisi bırakıyor bendeee....

selam arkadaşlar nasılsınız?
iiyiz canım sen nasılsın.hoşgeldin aramıza.

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah.
isim olarak masal beren derin duru doğa asya mina öykü defne.
aslında hepsi bilinen isim ama ben seviorum bunları.

inşalllah baharım sıra ben gibi bekleyenlerdedir inşallah ..dardayım zordayım umut ediyorum dua ediyorum sabır ediyorum ...
heyecanlıyımmm anlıycann....

küçük bir dokunuşta bile heyecan yapıyoruz dimi canım.
bende geçen ay klomen kullanırken çok heyecan yapmıştım.
umarım bebişimizin geleceği günler içinde heyecan duyacağımız zamanlar gelsinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…