- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.841
sonnurrrrrrrrrrr naber canım test yaptınmı kız
sabah yapacak sanırsam iyi sbır var hee bu hatundaa
kızlar progesteron sonucum 6.28
prolaktin sonucum 16 çıktı
kızlar progesteron sonucum 6.28
prolaktin sonucum 16 çıktı
hadi gözün aydın cnm...
bnmde günde tek klomene rağmen 2 yumurtam oluşmuş..solda 11.5 sağda 12.6 doktorum gayet güzel dedi cuma çatlatma iğneni yapcaz cumartesi aşılamanııı bana dua edin kızlar ....
rabbim yar ve yardımcımız olsun inş...
arkadaşlar merhaba. 3 foruma da yazdım kimse cvp vermedi..ben bugün beta hcg testi yaptırdı. sonuç negatif çıktı. ama bugün adetimin 31.günü geçti. çatlatma iğnesi yaptırmıştım 3 ocakta. sonuç negatif olsa da acaba diyorum???? bana bir yorum yapar mısınız . sonuç negatif olsa da hamile olan varmı??? lütfen
evet baharım doktorum 18 mm de tamamdır dedi..günde ortalama 2 mm büyür dedi ve bizim istediğimiz boyuta gelmiş olur cumaya kadar dedi...saol canımm bazen umutsuzluğa kapılıyorum bazende neden olmasın diyorum inşallah olur bu kezz veya ne bileyim bu 3 aşılamadan birinde olsun hani zahmet olmazsa :)dualarımız seninle tatlım inşallah güzel şeyler olacak senin için.
ama cumaya kadar 19 20mm olursa iğne yapacak değilmi?
evet baharım doktorum 18 mm de tamamdır dedi..günde ortalama 2 mm büyür dedi ve bizim istediğimiz boyuta gelmiş olur cumaya kadar dedi...saol canımm bazen umutsuzluğa kapılıyorum bazende neden olmasın diyorum inşallah olur bu kezz veya ne bileyim bu 3 aşılamadan birinde olsun hani zahmet olmazsa :)
bu arada doktorum 20 mm den sonraki boyutları işimize yaramayan yumurta olarak değerlendirdi..20 mm olmadan yakalamalıyız dedi...
arkadaşlar merhaba. 3 foruma da yazdım kimse cvp vermedi..ben bugün beta hcg testi yaptırdı. sonuç negatif çıktı. ama bugün adetimin 31.günü geçti. çatlatma iğnesi yaptırmıştım 3 ocakta. sonuç negatif olsa da acaba diyorum???? bana bir yorum yapar mısınız . sonuç negatif olsa da hamile olan varmı??? lütfen
pozitif ol canım güzel mesajlar gönder beynine
olacak inşallah de.neden olmasın allah büyük belki senin zamanın da şimdi.
hakkında hayırlısı canımm dualarım seninle.allah utandırmasın inşallah.
selam arkadaşlar nasılsınız?
merhaba ben aranıza yeni katıldım bayanlar...21 haftalık hamileyim ve kızımız olacak.ama eşimde bende isim konusunda çok kararsızız.değişik isim tavsiyeleriniz olursa sevinirim.
iiyiz canım sen nasılsın.hoşgeldin aramıza.selam arkadaşlar nasılsınız?
merhaba ben aranıza yeni katıldım bayanlar...21 haftalık hamileyim ve kızımız olacak.ama eşimde bende isim konusunda çok kararsızız.değişik isim tavsiyeleriniz olursa sevinirim.
inşalllah baharım sıra ben gibi bekleyenlerdedir inşallah ..dardayım zordayım umut ediyorum dua ediyorum sabır ediyorum ...
heyecanlıyımmm anlıycann....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?