- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.861
yumurtlama olmuş canım.
prolaktinde fena değil.
hakkında hayırlısı olsun.
hadi gözün aydın cnm...
bnmde günde tek klomene rağmen 2 yumurtam oluşmuş..solda 11.5 sağda 12.6 doktorum gayet güzel dedi cuma çatlatma iğneni yapcaz cumartesi aşılamanııı bana dua edin kızlar ....
rabbim yar ve yardımcımız olsun inş...
selam arkadaşlar nasılsınız?
daha çok erken zamanla aklınıza güzel şeyler gelecektir eminim ...ama şu sıralar favorim mislina
melis bu topikin ismi yanlış anlaşılıyor ... arada bazen soğuk duş etkisi bırakıyor bendeee....
hadi gözün aydın cnm...
bnmde günde tek klomene rağmen 2 yumurtam oluşmuş..solda 11.5 sağda 12.6 doktorum gayet güzel dedi cuma çatlatma iğneni yapcaz cumartesi aşılamanııı bana dua edin kızlar ....
rabbim yar ve yardımcımız olsun inş...
küçük bir dokunuşta bile heyecan yapıyoruz dimi canım.
bende geçen ay klomen kullanırken çok heyecan yapmıştım.
umarım bebişimizin geleceği günler içinde heyecan duyacağımız zamanlar gelsinn.
meliss güldürdün beni sbah sabahsaol canım hayırlısı...
maşallah canımhadi inşallah bebeğine kavuşursun tatlım..dualarım seninle bu ay güzel haberler ver bizeeeee
selam canım hoşgeldin
ne diyon kııı melis diye...duş falan:1.
bu hayatta sahip olunabilecek en güzel şey sağlık ...acil şifalar diliyorum sonnurcun bi an önce iileş ve aramıza sohbetlerimize dön ..maşallah cnm herşey yolunda olurda ilk denemede kavuşursun inş bebişine
bende bugün test yaptım negatif.
çok kötü üşütmüşüm kızlar çok hastayım ilacın etkisiyle bi bakim dedim sizlere,
şuan tek derdim bir an önce iyileşmek..
amin inşallah canım...ilk klomen ilk iğnede ,ilk kürde böle böle uzar gider bu heyecan listesi....
meliss güldürdün beni sbah sabahbu arada güzel dileklerin için tşk ederim canmmm ...
bu hayatta sahip olunabilecek en güzel şey sağlık ...acil şifalar diliyorum sonnurcun bi an önce iileş ve aramıza sohbetlerimize dön ..
günaydınnnnnnn bu aradaaaa....
ateş ölçüyorum 3 gündür..dün yumurtalıklarıma baktırmasaydım ben 100 de yüz çatlıyorum derdim 3 gündür çatlama akıntısı kasık ağrısı var..aşılamadan önce çatlarmı diye tedirgin olmuyorda değilimateşimde 36.5 ta giderken bu sabah 36.2 olunca:26:
canım sen işini şansa bırakma ve çalışmalara devam et.aşılama derken kaçırma günlerini.
belli olmaz birden büyüyüp çatlayabilir.
evet baya bi düşüş olmuş canım ya.ama belki yarında 36 ya inecek.demekki yumurta büyüdükçe ateş dibe çöküyor.
ama sen yine de değerlendir derim ben.peki en son ne gün gitmiştin doktora 11mm falandı sanırım.
dün sabah gtiim cnm solda 11.5 sağdaki 12.6 idi..
bugün olucak değerlendirme ama başka olamaz aşılama için ilişki perhizi olacak eşimin..amannn nasipp kısmet olmadı ötekine artık napaymmm
amin inşallah canım...ilk klomen ilk iğnede ,ilk kürde böle böle uzar gider bu heyecan listesi....
meliss güldürdün beni sbah sabahbu arada güzel dileklerin için tşk ederim canmmm ...
bu hayatta sahip olunabilecek en güzel şey sağlık ...acil şifalar diliyorum sonnurcun bi an önce iileş ve aramıza sohbetlerimize dön ..
ateş ölçüyorum 3 gündür..dün yumurtalıklarıma baktırmasaydım ben 100 de yüz çatlıyorum derdim 3 gündür çatlama akıntısı kasık ağrısı var..aşılamadan önce çatlarmı diye tedirgin olmuyorda değilimateşimde 36.5 ta giderken bu sabah 36.2 olunca:26:
evet canımm doktorlar ve bol radyasyonlu aletler yanılmıyor...uykumu açtın kız bahar töbe yrabbiiiolsun canım bugün olsun zaten yaşar keratalar.eğer çatlarsa.
eevet sen yine de doktorunun dediğine göre hareket et.
bizimki varsayımdan öte geçmez.en iyisini doktorlar biliyor.
günaydınngünaydın kızlar olimberacım ateşin düşüşe geçmiş bence mutlaka çalış sonra eşin perhize geçer zaten inşallah gelir miniciğinsonnurcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine
buda benim tablom
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar olimberacım ateşin düşüşe geçmiş bence mutlaka çalış sonra eşin perhize geçer zaten inşallah gelir miniciğinsonnurcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine
buda benim tablom
iyi gidiyorsun bebişkoooo
diğer ayki tablonlada hç alakası yok cnmmm ...
son iki gündede takılıp kalsınnn inşşşşşşşşşallahhh ....
evet canımm doktorlar ve bol radyasyonlu aletler yanılmıyor...uykumu açtın kız bahar töbe yrabbiii
günaydınn
melisss güzel bi tablo bu buu ay umutluyum senden inş......
günaydın kızlarrrrr
ohhhhhhhh yarın okul kapanıyoooooo
bol bol uyuyacam gezecem inşallahh
bana mı diyon kııııı..eğer bana diyosan evet geçen aykiyle pek alakası yok tablonun ama tabi son günler önemli hayırlısı olsun inşallah
birbirimizden umutluyuz bakalım ALLAH sonumuzu hayır etsinnyok canım yaa ben çokta umutlu değilim ama nasip..hayırlısı olsun..asıl ben senden umutluyum aşılamandan
tşkler nazcım ALLAH razı olsun...selamlar kızlar..olimberacım aşılaman tutar inşallah...
tondorA sana da çok gecmiş olsun..
ben öle bi selam vereyim dedim...adetin 4. günündeyim...herşeyin çok çok başıııı
günaydın kızlarrrrr
ohhhhhhhh yarın okul kapanıyoooooo
bol bol uyuyacam gezecem inşallahh
Çok güzel söylemişsin tatlım aynen katılıyorum kızlar gerçekten sağlığımızın değerini bilelim
günaydın kızlar olimberacım ateşin düşüşe geçmiş bence mutlaka çalış sonra eşin perhize geçer zaten inşallah gelir miniciğinsonnurcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine
buda benim tablom
selamlar kızlar..olimberacım aşılaman tutar inşallah...
tondorA sana da çok gecmiş olsun..
ben öle bi selam vereyim dedim...adetin 4. günündeyim...herşeyin çok çok başıııı
birbirimizden umutluyuz bakalım ALLAH sonumuzu hayır etsinn
tşkler nazcım ALLAH razı olsun...
vlla hep derim bi bayana en uygun meslek öğretmenlikk diyee ...
evettt tatile giriyorsun yaşasın sabahlar bizim artıkk sabaha kadar oturururz net başında.
bende hemen kendime pay çıkardım.ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?